Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
127.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Yahu iOS 5.0.1 Beta yayınlandı. iOS 5 de yazılımsal sorunların olduğu açıklandı AppLe tarafından.
    Şimdi JB ile uğraşıyor bi sürü ayar bilmem ne çekiyorsunuz. yarın bir daha güncelleme yapacaksınız.

Boşverin ve bekleyin birkaçgün.

Bence 5.1'den önce çıkmaz. Artık çıksa da jailbreak update etsek 5'e. Sıkıldım, kaldık 4.3'te

Alıntıları Göster
    Ben de açıkcası 4.3.3 ten sıkıldığım için geçiyorum 5'e

• quote:

Yahu iOS 5.0.1 Beta yayınlandı. iOS 5 de yazılımsal sorunların olduğu açıklandı AppLe tarafından.
    Şimdi JB ile uğraşıyor bi sürü ayar bilmem ne çekiyorsunuz. yarın bir daha güncelleme yapacaksınız.

5.0.1 final icin mi bekleyelim bikac gun yoksa untethered icin mi? heycanlandim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empyrium

quote:

5.0.1 final icin mi bekleyelim bikac gun yoksa untethered icin mi? heycanlandim :)

Alıntıları Göster
    Şimdi tethered jb de yaptım ama Cydia simgesi beyaz ve tıkladığımda açılmıyor ne yapmam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Şimdi tethered jb de yaptım ama Cydia simgesi beyaz ve tıkladığımda açılmıyor ne yapmam lazım?

Just Boot yap düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Just Boot yap düzelir.

Kapatıp mı just boot yapıyoruz nasıl oluyor biraz yabancıyım iPhone a 1 ay olmadı daha alalı. Yoksa açılırken mi felan acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Just Boot yap düzelir.

Kapatıp mı just boot yapıyoruz nasıl oluyor biraz yabancıyım iPhone a 1 ay olmadı daha alalı. Yoksa açılırken mi felan acaba?

Tamam hallettim teşekkür ederim. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Just Boot yap düzelir.

Tamam hallettim teşekkür ederim. :)

Alıntıları Göster
    Bende sıkıldım free oyunlarla takılmaktan untethered i beklemekden. Bayramda geçsin bi bakalım tethered yapıcam olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exam05

Bende sıkıldım free oyunlarla takılmaktan untethered i beklemekden. Bayramda geçsin bi bakalım tethered yapıcam olmadı.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün kafam attı 5.0.1 gelmeden 5.0'a güncelledim telefonu ve tethered JB yaptım. Nereye kadar bekleyeceğiz yahu
  • Siri'de gelse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgunSelim

Siri'de gelse :)
    Beyler bugün aldım iphone 4 cihaz 4.3.3 geldi sizce buna untethered mi yapayım yoksa 5 e yükseltip tethered mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladresfb

Beyler bugün aldım iphone 4 cihaz 4.3.3 geldi sizce buna untethered mi yapayım yoksa 5 e yükseltip tethered mi ?

aynı soruyu bende soruyorum
  • quote:

Bence unt yap bekle. İos 5 unt olunca ios 5 e gecersin. İos 5 in en buyuk artisi bence home tusunu tamamen devre disi birakiyor olmasi. Notification center falan bana gore degil zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entropiyhl

quote:

Bence unt yap bekle. İos 5 unt olunca ios 5 e gecersin. İos 5 in en buyuk artisi bence home tusunu tamamen devre disi birakiyor olmasi. Notification center falan bana gore degil zaten.

Valla bende unt yapmıştım çünkü her defasında PC ye bağlamak pek akıl karı gelmedi bana saol yorumun için
  • Beklemekten bıktık artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroéß

Beklemekten bıktık artık.
    Sbsettings Activator ve Mesaj raporu olsaydı şu iOS'da omur boyu JB yapmayabilirdim ah Apple ah
  • Arkadaslar bende ios5 li bi iphone 4 var. Tethered yapmak istiyorum guzel ve basit bi anlatimi olan bi link verebilir misiniz? Lutfenn . Pm de atabilirsiniz.
  • 4.3.3 ile yola devam, ios 5 için erken
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit78

4.3.3 ile yola devam, ios 5 için erken
    SAYFA 19'DAN BERI OKUYORUM, ANLADIMKI "ADAM GIBI" JB CIKMAMIS IOS 5(.0.1) ICIN.
    4.3.3 ICIN OLAN GIBI (jailbreakme.com'a gir bitti gitti gibi) CILLOP BISEYLER CIKINCA GELIP UYANDIRIN BENI.
    HADI YATIYORUM BEN IYI GECELER... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xagdas

SAYFA 19'DAN BERI OKUYORUM, ANLADIMKI "ADAM GIBI" JB CIKMAMIS IOS 5(.0.1) ICIN.
    4.3.3 ICIN OLAN GIBI (jailbreakme.com'a gir bitti gitti gibi) CILLOP BISEYLER CIKINCA GELIP UYANDIRIN BENI.
    HADI YATIYORUM BEN IYI GECELER... :)

Alıntıları Göster
    bugun patlattı beni jb. istanbuldan korsan otobüsle yolculuk yaparken sim kartımı değiştirdim. değiştirdikten sonra ağ ayarlarını sıfırla dedim ve çaaaat. elmada takıldım. (sim kartı cihazı kapatmadan uçuşmodunda değiştiriyorum) şimdi eve geldim cihazı açabildim.

tethered iyi hoşta illa bağladığın bilgisayarda internet olacak. internet olmazsa da bi işe yaramıyo bilgisayar. yine açamıyosunuz yani cihazı.

• 4.3.4 için ne yapsak ?
    Untethered yok anlaşılan hala, iOS5 mi beklemek lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.