Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
128.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

arkadaşlar ben ios5 i yüklemeye çalışırken böyle bi hata alıyorum, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE

C windows system32 drivers etc host acip gs.apple.com siliyorsunuz

@fear
    Ben de eski uygulamalarımı iphone a yukleyemiyorum
    Hatta itunes de bilgisayarda kayıtları goruyorum
    Ama telefonun applications menusu ituneste açılmiyor (eskiden ituneste hem pcdeki hem tlfdaki uygulamalar klasoru vardi sol menude)

Telefonunuzu baglayip itunes acin telefonunuzun ustune tiklayip application tiklayip uygulamalari eşzamanla tikini işaretleyin

teşekkürler üstad
    günlerdir uğraşıyordum:)

• arkadaşlar benim sorum şu :

iphone 4 sürüm 4.3.3 jailbreakli ve baseband im 04.10.01 ve geveyle kullanıyorum .

şimdi allgsmunlock sitesinden unlock yapıp geveysiz kullanabiliyorum sanırım. eğer bunu yaparsam daha sonra ios 5 e gecersem sorun yaşar mıyım? ya da ios 5 e geçip öyle mi unlock yapayim? farkı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystenly

http://teknoloji.milliyet.com.tr/iphone-4s-kirildi-/mobildunya/haberdetay/31.10.2011/1457469/default.htm?ref=milliyet_anasayfa
    bu nedir?

o bizim burda konuyu takip eden arkadaşların 1 hafta kadar önceden zaten bildikleri muscle nerd in twitinin bir alıntılanmasından başka birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Redsnow un isi biraz zor gibi.4.3.5 inde untehered jb si cikmadi hala anlasilan apple isi siki tutmaya basladi

apple istediği kadar uğraşsın her zaman güvenlik açığı verecektir. 4.3.5 in de neden unt jb i olmadığı herkesin malumu. bilip bilmeden yorum yapmayın.
    bir sistemin açıklarını yakalamaya çalışmak o sistemi güvenlik açığı olmayan bir hale getirmekten çok daha kolay.
  • Yeter abi. Baseband sorularında falan bıktım başlığı okumuyomusunuz ? Bi untethered çıksın ondan sonra sorun baseband FW uyuyormu uymuyormu Itunes iphone problemlerinizi başka başlıkta halledin meşgul etmeyin burayı lütfen
  • Bugun cok sukur iphone 4S beyazin geldi. 4 e gore cok hizli. Beyaz cok guzel duruyor ios 5 untethered cikarsa super olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

Yeter abi. Baseband sorularında falan bıktım başlığı okumuyomusunuz ? Bi untethered çıksın ondan sonra sorun baseband FW uyuyormu uymuyormu Itunes iphone problemlerinizi başka başlıkta halledin meşgul etmeyin burayı lütfen

Olur cnm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

Bugun cok sukur iphone 4S beyazin geldi. 4 e gore cok hizli. Beyaz cok guzel duruyor ios 5 untethered cikarsa super olacak

Hayırlı olsun. Ne kadara geldi ?
  • quote:

Yeter abi. Baseband sorularında falan bıktım başlığı okumuyomusunuz ? Bi untethered çıksın ondan sonra sorun baseband FW uyuyormu uymuyormu Itunes iphone problemlerinizi başka başlıkta halledin meşgul etmeyin burayı lütfen

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

Orijinalden alıntı: ceylo

http://www.beyincik.net/ios-5-nedir-4-3-5-jailbreak-untethered-nasil-yapilir-resimli-anlatim/

Bu konuda sanırım eski sürüm için olanı anlatıyor acaba 5 için olurmu ?

olmaz mi hemen yap bence

Hocam yapma sonra arkadas ciddiye falan alir yapmaya kalkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben tethered yapsam sorun yaşarmıyım 4.11.08 modem firm vare telefoncuya gittim yapmadı cesaret edemedi açıkçası neden dedim ben yapmam başkasına yaptır dedi ?????
  • quote:

+99999
  • ios5 untethered jb ne zmn çıkıcak 4.3.3 de takılı kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ağa9

ben tethered yapsam sorun yaşarmıyım 4.11.08 modem firm vare telefoncuya gittim yapmadı cesaret edemedi açıkçası neden dedim ben yapmam başkasına yaptır dedi ?????

onu suan ıtıbarı ıle kımse yapamaz apple ımzalamıyor gerı donuslerı basebandın aynı kalır oda bı ıse yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

Orijinalden alıntı: ceylo

http://www.beyincik.net/ios-5-nedir-4-3-5-jailbreak-untethered-nasil-yapilir-resimli-anlatim/

Bu konuda sanırım eski sürüm için olanı anlatıyor acaba 5 için olurmu ?

olmaz mi hemen yap bence

Hocam yapma sonra arkadas ciddiye falan alir yapmaya kalkar

boku cikti başligin.. jb haberi disinda geveydn tutun bb unlock eski surum jb vs var

• jb çıkmayınca konu dağılıyor, çıkıncaya kadar böyle olacak maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

Bugun cok sukur iphone 4S beyazin geldi. 4 e gore cok hizli. Beyaz cok guzel duruyor ios 5 untethered cikarsa super olacak

Hayırlı olsun. Ne kadara geldi ?

599 EURO ..Hamburgdan geldi..
  • Ben isvicreden 450 frank'a aldim oda 900 tlye denk geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: entropiyhl

quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Redsnow un isi biraz zor gibi.4.3.5 inde untehered jb si cikmadi hala anlasilan apple isi siki tutmaya basladi

apple istediği kadar uğraşsın her zaman güvenlik açığı verecektir. 4.3.5 in de neden unt jb i olmadığı herkesin malumu. bilip bilmeden yorum yapmayın.
    bir sistemin açıklarını yakalamaya çalışmak o sistemi güvenlik açığı olmayan bir hale getirmekten çok daha kolay.

redsn0w un hackerısın galiba bu kadar sert çıktığına göre.

Yazılımda her şey mümkündür bunu bende biliyorum ama adamlar yapamıyor işte bu kadar kasmaya gerek yok.
  • peki semi tethered yapsam untethered çıkınca untetherede geçiş olurmu
    bu arada ios 5 yüklü
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.