Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
128.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Redsnow un isi biraz zor gibi.4.3.5 inde untehered jb si cikmadi hala anlasilan apple isi siki tutmaya basladi

:) apple isi iyi tutuyor mesajından anlaşılan :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox78

bu arada jailbreak yapınca işcep vb şifre üretme programları güvenlik açığı olur mu?

Şahsen güvenlik açıklı mıydı bilmem ama işcepi gayet düzgün bi şekilde kullanabiliyordum.Ama açık var mıydı, o derece teknik bilgim yok açıkçası
  • quote:

bu arada jailbreak yapınca işcep vb şifre üretme programları güvenlik açığı olur mu?

Mobile terminalden cihazin root sifresini degistirirsen bir problem olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsagency

quote:

Mobile terminalden cihazin root sifresini degistirirsen bir problem olmaz.

çok teşekkürler, yarın yapayım şu yarı untethered jb işini
  • arkadaşlar ben ios5 i yüklemeye çalışırken böyle bi hata alıyorum, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

arkadaşlar ben ios5 i yüklemeye çalışırken böyle bi hata alıyorum, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

çözümü bilmiyorum ama çözümü bulman çok kolay.

google açıyorsun itunes 3194 hata kodu yazıp aratıyorsun. çıkan çözümleri tek tek deniyorsun sorunu çözüyorsun.

• quote:

arkadaşlar ben ios5 i yüklemeye çalışırken böyle bi hata alıyorum, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

C windows system32 drivers etc host acip gs.apple.com siliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

quote:

@fear
    Ben de eski uygulamalarımı iphone a yukleyemiyorum
    Hatta itunes de bilgisayarda kayıtları goruyorum
    Ama telefonun applications menusu ituneste açılmiyor (eskiden ituneste hem pcdeki hem tlfdaki uygulamalar klasoru vardi sol menude)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya arkadaslar ben ios5 untethered çıkmadığından 4.2.1 e shsh ile yükleme yaptım ve inaninki bu hosts dosyasiyla uğraşmak tam bi bela yahu :S cydia da ve iTunes ta baya bi sorunlar çıkmaya başladı. Yavaş yavaş düzeltiyorum ama cidden gicik bisey
  • 15 günlük ara ara uğraşlarım sonucu dün farklı bir pc de dfu moda alıp zar zor 5.0 a yükseltme yaptım... Untether çıkana kadar tether deneyeceğim mecburen...
  • gelişme var mı untetther hakkında ? elemanlar twitter de bişiyler yazıp ciziyorlar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 1 Kasım 2011; 10:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

quote:

@fear
    Ben de eski uygulamalarımı iphone a yukleyemiyorum
    Hatta itunes de bilgisayarda kayıtları goruyorum
    Ama telefonun applications menusu ituneste açılmiyor (eskiden ituneste hem pcdeki hem tlfdaki uygulamalar klasoru vardi sol menude)

Telefonunuzu baglayip itunes acin telefonunuzun ustune tiklayip application tiklayip uygulamalari eşzamanla tikini işaretleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

gelişme var mı untetther hakkında ? elemanlar twitter de bişiyler yazıp ciziyorlar mı

Şuan yok maalesef.
  • semi tethered çıkmış bilgisayara bağlamaya gerek kalmıyor,telefon kapandığında açılıyor normal şekilde sadece cydia ve uygulamarı açılmıyor.

http://farkbul.net/iphone-4/27383-ios-5-semi-tethered-jailbreak-resim-ve-video-anlatim.html
  • http://www.beyincik.net/ios-5-nedir-4-3-5-jailbreak-untethered-nasil-yapilir-resimli-anlatim/

Bu konuda sanırım eski sürüm için olanı anlatıyor acaba 5 için olurmu ?
  • Biz daha çok bekleriz gibi geliyor bana her ne kadar MuscleNerd amcam çalışmalara devam ediyor olsa da

• quote:

Orijinalden alıntı: ceylo

http://www.beyincik.net/ios-5-nedir-4-3-5-jailbreak-untethered-nasil-yapilir-resimli-anlatim/

Bu konuda sanırım eski sürüm için olanı anlatıyor acaba 5 için olurmu ?

olmaz mi hemen yap bence
  • 4 gözle bekliyoruz yaa en kısa sürede çıkar umarım
  • pardon benm modem firmware 02.10.04 ios 5 e geçtim tek sorunum çekiş gücünü gösteren bar hep 1 barda şimdi aveanın 4 de dörtlük kamp geçicemde bu barın ne kadar çekiceği aveaya güvenmediğimden dolayı önemli bi hal aldı 1 gb avea int paketi yetermi sizCE? birde tabiki bu sorunu nasıl düzeltirim Bilgilendirirseniz çok sevinirim
  • quote:

Ya arkadaslar ben ios5 untethered çıkmadığından 4.2.1 e shsh ile yükleme yaptım ve inaninki bu hosts dosyasiyla uğraşmak tam bi bela yahu :S cydia da ve iTunes ta baya bi sorunlar çıkmaya başladı. Yavaş yavaş düzeltiyorum ama cidden gicik bisey

sen ios 5 ten mi düştün versiyonu? eğer öyleyse baseband durumun nedir?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.