Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK (beta) ÇIKTI.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://blog.iphone-dev.org/redsn0w-iOS5

the download links:

redsn0w 0.9.9b6 for Mac BURDAN
    redsn0w 0.9.9b6 for WindowsBURDAN

UNTETHERED OLDUĞU SÖYLENİYO . İNGİLİZCESİ OLAN Bİ BAKSIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 20 Ekim 2011; 21:00:11 >

• harbıden aga bırı cevırsın yahu ben ındıdım redsn0w_win_0.9.9b6 suan acıklık getırırse bırı hemen uygulayacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

harbıden aga bırı cevırsın yahu ben ındıdım redsn0w_win_0.9.9b6 suan acıklık getırırse bırı hemen uygulayacagım

BENDE CEVAP BEKLİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

harbıden aga bırı cevırsın yahu ben ındıdım redsn0w_win_0.9.9b6 suan acıklık getırırse bırı hemen uygulayacagım

BENDE CEVAP BEKLİYORUM

hocam konuyu favorılere ekledım umarım bırı guzel bıcevırı yapar konu ıcınde ayrıca tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 20 Ekim 2011; 20:53:27 >
  • Cevapveklemek yerine denesenize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Cevapveklemek yerine denesenize

hocam denerımde acaba eksı yonlerı varmı beta ya daha tam degılmı falan fılan bı cevıren arkadas olursa aydınlatırsa google amcam ıyı cevıremıyor yaslanmıs artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 20 Ekim 2011; 20:54:47 >
  • tethered jailbreak kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

EVE GİDECEĞİM BİRAZDAN DÜKKANI KAPATIYORUM KARDEŞ. DENEMEK İSTERDİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

EVE GİDECEĞİM BİRAZDAN DÜKKANI KAPATIYORUM KARDEŞ. DENEMEK İSTERDİM.

bende bakkalı kapatıyom usta
  • Valla bende denemek isterdim ama ötelerimi kafam bimilyon göremiyorum anasını satim
  • Sadece geliştiriciler için beta, test jb, bunu indirip kurmak çok akıllıca olmaz, stabil olmama şansı yüksek.
  • THIS IS A TETHERED JAILBREAK ONLY!
  • WWDC 2011 yakın bir aşağı sarma, Cydia için jailbreak uygulamaları geliştiricileri ve muhtemelen tüm iOS 5 iyilik başlamak için kaşıntı vardır. IOS 5 için gergin redsn0w firar serbest bırakmak için iyi bir zaman gibi görünüyor. Aşağıdaki cihazlar desteklenmektedir:

iPod Touch 3G
    iPod touch 4G
    iPad 1
    iPhone3GS
    iPhone4 (GSM)
    iPhone4 (CDMA)
    Unlockers ve KORUMAK BU ONLARIN unlockable basebandini bu uzak kalmalıdır! iOS 5 yüklemeye çalışırsanız, çok büyük olasılıkla unlockable Baseband kaybedersiniz .

BU JAILBREAK sadece jailbreak APPS geliştiriciler AMACI OLDUĞU! herkes ama bu gerçekten için arayan yararlı bunun için sadece çok çok sayıda kırık bileşenleri (Apple'ın resmi uygulamaları, 3. parti App Store uygulamaları, Cydia uygulamaları, MobileSubstrate uygulamalar, vb.) iOS 5 kırılmış uygulamalar hataları düzeltmek. (Gerçekten!)

BU RedSn0w HACTIVATE OLMAYACAKTIR! tüm yeni aktivasyon ekranları geçmiş olsun tescilli UDID iOS geliştiricisi olmak gerekir. LÜTFEN PIRATE APPLE YAZILIM VERMEYİN! Mac'ler Sadece kayıtlı geliştiriciler iOS uygulamaları geliştirmek, ve sadece bu insanlar olacaktır beta IPSWs meşru erişim . Aşağıda # 1 güncelleştirmesini bakın.

BU SADECE! Gergin firar yeni güvenlik açıkları bu jailbreak (geohot'a limera1n bootrom'un istismar kullanır) maruz kalma, ama bu bir maliyetle geliyor. Cydia ve Safari dahil olmak üzere, pek çok şey kullanabilmek için "Sadece önyükleme şimdi gergin" redsn0w kullanmanız gerekecektir. Cydia için beyaz bir simge görürseniz gergin önyükleme çünkü, ya da Cydia veya Safari kazasında eğer onları açtığınızda bu .

EĞER SİZİN 3GS ON 06.15 BASEBAND VARSA ... iTunes stok IPSW (06.15 baseband olanlar dışında hiç kimse stok IPSW yakınında herhangi bir yerde olmalıdır!) kullanırken hata alırsınız geri geçmişte bu redsn0w alırsınız.

Redsn0w çalışır şekilde, çok büyük olasılıkla sadece az redsn0w noktaya kadar devam ederek, gelecek iOS5 betaları kullanmak mümkün olacak 5.0b1 5.0b4 IPSW. Yani kullanışlı olduğunu IPSW tutmak!

Çoğu insan sadece çift tıklayarak redsn0w başlatmak rağmen, Terminal kabuk çağırmak edenler için kullanılabilir "gelişmiş" seçenekleri var. Hatırlıyorum:

Güncelleme # 1 : Apple iOS5 için Windows iTunes 10.5 ve icloud geliştiriciler sağladığından, artık sadece Mac sahipleri meşru cihazları aktive olması durumunda bulunuyor. Biz şimdi bu geliştiriciler için redsn0w bir Windows sürümü (icin degil).

Güncelleştirme # 2: Biz sanal değişiklikler için hesap redsn0w güncellenen 5.0b3 etkilenen App Store uygulamaları (ve artık şimdiye kadar üç betaları için IPSWs tanır). Zaten önceki redsn0w kullanarak 5.0b3 jailbroke , yeniden jailbreak gerek yok ... sadece gergin önyükleme bu güncelleştirilmiş bir sürümünü kullanacak . Point b3 IPSW redsn0w b3 iOS5b3 Jailbreak.

# 3 Güncelleme: @ COMEX ve @ i0n1c gibi çekirdek hacker kolaylık sağlamak için, biz destekleyen yeni bir redsn0w 0.9.8b3 gergin 4.3.4 iPad2 dışında olan tüm cihazlarda iOS 4.3.4 için jailbreak büyük çoğunluğu ! insanlar zincirlenmemiş jailbreak olduğu durumlarda, çünkü 4.3.3 geri kalmak isteyeceksiniz 4.3.4 hiçbir yeni özellikler vardır sadece jailbreak patlatır giderir.

Ayrıca, bu iyi bir zaman olduğunu herkese hatırlatmak için (biz hala bu konuda kafa karışıklığı görüyorsanız bu yana) : iPad2 sahipleri şu anda imzalanmasının pencere kapandıktan sonra 4.3.3 için geri dönmek için kaydedilen lekeler kullanamazsınız baseband (3G ya da CDMA ) Bu diğer her cihaz aksine, bu nedenle şaşkın olmayın! iPad2 sahipleri basebandini ile jailbreak korumak için tüm güncellemeleri uzak kalmalıdır!

# 4 Güncelleme: iOS geliştiricileri serbest bırakılması ile birlikte iOS5 beta4, redsn0w 0.9.8b4 jailbreak uygulama geliştiriciler için kullanılabilir (b4 IPSW b4 redsn0w noktası) . Unutmayın, bir gergin , her bir güç döngüsü kırılmış bir devlet haline önyükleme redsn0w kullanmak gerekir şu anda firar .

NOT: Bu tasarım, iOS ile başlayan kullanılabilir oldu OTA güncelleme 5 beta4 * kırılmış cihazlara otomatik olarak uygulanabilir değilse * olacağı görünüyor . OTA iter yoluyla firar kaybetmek istemeyenler için bir nefes. jailbroken iseniz, iOS 5 beta4 almak için standart iTunes yöntemi kullanmak gerekir.

# 5 Güncelleme: redsn0w Apple'ın yeni iOS5 beta5 (beta5 IPSW doğrudan gelin) için destek ekleyerek, 0.9.8b5 şekilde güncellenmiş durumda. Lütfen okunaklı Apple dev hesabı ile bir jailbreak uygulaması geliştiricisi iseniz bu sadece kullanın ve şu an için gergin firar hatırlıyorum!

# 6 Güncelleme: iOS5 beta6 (beta6 IPSW doğrudan noktası) jailbreak 0.9.8b6 redsn0w çıkardık. Bu sürüm hakkında önemli notlar: (1) cihaz IOS5b6 normal önyükleme bildirin ve temiz bir kapatma ( Jailbreak önce güç kapalı) kaydırın. (2) Boot logolar kasıtlı olarak şu an için devre dışı bırakılmış, böylece gergin çizmeler (gerçekten onları geri isterseniz komut satırı seçenekleri ile logolar veya ayrıntılı önyükleme yeniden etkinleştirebilirsiniz) siyah bir ekran göreceksiniz.

IOS5b6 ani dosya sistemi kapatmalar nedeniyle artmış duyarlılık, çalışan redsn0w önce temiz bir kapatma yapmak çok önemlidir.

# 7 Güncelleme: Apple, kendi sürüm numarasını veya dosya değiştirmeden iPad1 iOS5b6 IPSW güncelleme yüzden orijinal ve değiştirilemez hem IPSW ele 0.9.8b7 redsn0w serbest. Ayrıca gergin 4.3.5/4.2.10 jailbreak (yerine 4.3.4/4.2.9 IPSWs işaret) için açık destek eklendi ve 4.2.10 sorunu düzeltildi.

# 7b Güncelleme : iOS5b6 için bazı iyileştirmeler ile 0.9.8b7 redsn0w yayınladı Yaklaşık 12 saat sonra, Apple (bu ?!?). oran ne gitti ve iOS5b7 yayınlandı Redsn0w hala iOS5b7 jailbreak olsa da, bunu yapmak için iOS5b6 IPSW işaret etmek için de gerekli. Bugünün redsn0w 0.9.8b7b doğrudan yerine iOS5b7 IPSW noktasında redsn0w sağlar.

Ayrıca eski bootrom'un 3GS sahipleri (24kpwn istismar geçerlidir) için bazı genel gelişmeler ekledik: bu cihazlar üzerinde, 4.3.5 ve daha düşük, ya da iOS5b7 zincirlerinin kırılması redsn0w söyleyebilirim. Eski-bootrom'un 3GS sahipleri bir kez daha özel logoları seçebilir ve / veya ayrıntılı (orada gerçekten nerdy iPhone3GS hayranları için!) Önyükleme. Ve 4.3.4 ya da 4.3.5 kullanıcıları (uyumlu bir baseband varsa) tekrar ultrasn0w kullanmak için izin verir.

Son ama en az değil, biz bazı kalan Verizon iPhone4 4.2.10 JB konular düzeltildi.

Büyük bir İşçi Bayramı hafta sonu!

# 7c Güncelleme: 06.15 baseband (! ve sadece bu sahipleri) ile bu 3GS sahipleri için, sürüm 0.9.8b7c stok 4.3.5 IPSW geri verir, o zaman sadece jailbreak redsn0w çalıştırın. (Redsn0w 06.15 baseband IPSW stok 4.3.5 geri yüklemeye çalıştığınızda göreceksiniz Hata 1015 geçmiş alırsınız yerleşik bir fixrecovery)

# 8 Güncelleme: Bu alan boş bırakılmıştır.

# 9 Güncelleme: Bir sürü yeni özellikler!

DFU modu, hangi cihazın ve FW otomatik olarak belirlemek için denemek için kullanır
    Apple (bir kez) kamu IPSWs parçaları getirir. Sigara kamu IPSWs (bir kez) elle sağlanmalıdır. Daha sonra ileride kullanmak üzere bu parçaları önbelleğe alır.
    "Sadece boot" gergin bir krampon ortaya çıktı. Önyükleme logosu ve kernel-args için koyduk "Tercihler" ne olursa olsun kullanır.
    "Pwned DAÜ" aşağıda ayrıntılı olarak iTunes şeyler bazı pwned DAÜ devlet cihazınızı koyar
    "Kurtarma düzeltme", geçmişteki hataların 1015 türleri (geri yükleme baseband kısmı başarısız olduğunda) alır. Çok iOS5 beta
    "Seç IPSW" kamuya açık olmayan IPSWs toplama, ya da otomatik algılama geçersiz
    "SHSH lekeler" seçenekleri bir demet ...
    "Fetch" - Cihaz üzerinde mevcut KISMİ lekeler getir. 10 yaşından küçük veya 15 saniye içinde tamamlamak. KISMİ bir plist olarak bilgisayarınıza lekeler set koyar. Cydia eğer Çekler bu cihaz için tam bir set ve inşa. Değilse, bu KISMİ sunar ve Cydia kabul veya reddi döndürür
    "Doğrulama" şifreliyazımsal mevcut blob ya redsn0w resimler, TinyUmbrella, ya da Cydia sunucusu doğrular. (TinyUmbrella dizin gibi) isterseniz bir seferde doğrulamak için bir sürü lekeler seçebilirsiniz
    "Gönder" doğrular ve Cydia için bir veya daha fazla blob dosyaları gönderir. Bu lekeler tüm TinyUmbrella önbellek Cydia sunucusu kopya sağlar
    "Sorgu" - sorguları belirli bir ECIDs kümesi için mevcut tüm tam ya da kısmi lekeler için Cydia sunucusu
    "Dikiş" - STOK veya ÖZEL IPSW lekeler ya tam ya da kısmi dikiş
    Dikiş iPhone'lar henüz desteklenen DEĞİLDİR! geri yükleme işlemi Baseband kısmında çalışmak gerekiyor.
    STOK IPSW dikişli TAM lekeler iTunes (pwned DFU moduna gitmek gerekir, hiçbir TinyUmbrella AKM sunucusunu başlatmak için, hiçbir lekeler için Cydia sunucuya yönlendirmek için herhangi bir hile olmadan kabul edeceği tamamen kendi kendine yeten imzalanan IPSW verir )
    ITunes çalıştıran önce pwned DFU moduna gitmek için herhangi bir IPSW dikişli KISMİ lekeler gerektirir. Hayır TU ya da Cydia olsa başlamak gerekir.
    ITunes dönmeden önce lekeler ya tam ya da kısmi ÖZEL IPSW Dikiş pwned DAÜ başlangıç ​​gerektirir. Hayır TU ya da Cydia olsa başlamak gerekir.
    Sonunda bilgisayarınızdaki bir dosya Cydia yerine doğrudan blob getiriliyor destek olacak
    # 10 Güncelleme: Verizon iPhone4 firmware algılama Kurtarma Fix, dikiş ve blob'un işleme: Sürüm 0.9.9b2 ile ilgili düzeltmeler ve geliştirmeler ile serbest olmuştur. B1 versiyonu bu herhangi bir sorun ile karşılaştı, b2 ve altında herhangi bir geribildirim deneyin lütfen !

# 11 Güncelleme: redsn0w otomatik algılama iOS5 GM firmware 0.9.9b3 şekilde güncellenmiş durumda. Unutmayın: hala eski bootrom'un iPhone 3GS dışında tüm cihazlar için gergin. Kadar güçte "Sadece boot" redsn0w kullanmayın yoksa, tüm jailbreak uygulamaları (ve hatta MobileSafari gibi bazı yerli olanlar) başlatmak için başarısız olur.

Zaten eski bir beta7 IPSW redsn0w işaret ederek GM jailbroke tam jailbreak adım tekrar tekrar çalıştırmak için, gerek yok ... sadece gergin açılış kolaylaştırmak için bu yeni bir var:)

# 11a Güncelleme: 0.9.9b3a ile 0.9.9b3 Windows sürümü yerini ettik. Ve sonra tekrar noktasında iOS5GM IPSW bir kez daha yok olacak yeni sürümü sadece Windows kullanıcıları etkileyen bir önbellek hata düzeltmeleri.

Windows kullanıcıları için özel bir bonus olarak, biz redsn0w.exe bir kopyasını yapmak ve "justboot.exe" (bu sözcük "boot" ile herhangi bir şey) gibi bir isim varsa, o kadar başlayacak böylece yaptık modu "Sadece gergin Boot". Bu şekilde gergin önyükleme için herhangi bir düğmeye tıklamak zorunda değilsiniz! :)

# 12 Güncelleme: -r komut satırı seçeneği, sürüm kullanarak kendi özel Ramdisk'ler ile deneme 0.9.9b4 iOS5 otomatik algılama desteği ekler o sizin için. IOS4 ve iOS5 (iOS5 içinde şifreli) farklı kök bölümü tedavi için gereklidir. redsn0w şimdi kendisi tarafından doğru iOS5 çekirdek upload edecek, ama o eski veya yeni bölüm düzeni kullanarak monte etmek ihtiyacı olup olmadığını belirlemek için kendi launchd kadar.

redsn0w şimdi de,-r,-k ve-d komut satırı seçenekleri ile verdiğiniz dosyaları hem de yerli ve img3-kapsüllü sürümleri (tüm seçenekleri göstermek için redsn0w-h yapmak) kabul eder.

# 13 Güncelleme : bugünkü resmi iOS5 sürümü ile redsn0w IPSW dosyaları için genel URL'ler 0.9.9b5 için güncellenmiş oldu. Bu şekilde, ilk kez iOS5 Jailbreak elle IPSW dosyası kaynağı gerekmez. hala eski bootrom'un iPhone3GS dışındaki tüm gergin firar ve iPad2 veya gelecek iPhone4S için geçerli değildir.

Jailbreak Birçok cihaz için şu anda sadece gergin olduğundan, biz henüz yeni bir PwnageTool serbest etmeyeceğiz. Bunun yerine, bazı redsn0w içine PwnageTool işlevselliği inşa etmeye karar verdik (için redsn0w gerekiyor çünkü zaten her güç çevrimi "Sadece gergin boot"). Ekstralar ekranda "Özel IPSW" butonuna 4.3.3 veya 5.0gm Baseband güncelleme olmadan (iPhone3GS ve sadece iPhone4, şu an için) özel bir IPSW yaratacaktır. IPSW stoku oluşturduktan sonra yanlışlıkla geri DEĞİL unutmayın özel biri! Özel bir NO_BB_ ("baseband") ile başlar. Mac iTunes, "Restore" tıklarken Option tuşuna basılı tutarak bir IPSW seçin.

ITunes (ve onlar iOS5 kullanmakta olduğunuz yeni blob nonce mekanizması nedeniyle Cydia sunucularına işaret hosts dosyası olamaz) NO_BB_ IPSW kullanmayı denemeden önce mod "DAÜ Pwned" girmelisiniz.

Sürüm 0.9.9b5 "Özel IPSW" Windows sürümü hakkında daha fazla test yapmak kadar, şu an için sadece Mac için kullanılabilir.

Şu anda mevcut ultrasn0w unlockers için normal bir uyumluluk güncellemesi üzerinde çalışıyoruz. Bundan sonra kırılmış iOS5 iBooks sorunu gidermek için çalışacağız.

# 14 Güncelleme: Biz iOS5 Jailbreak için fonksiyonel bir düzeltme ve kozmetik düzeltme, redsn0w sürümü 0.9.9b6 piyasaya ettik. 06.15 baseband iPhone3GS sahipleri için, bu redsn0w iOS5 (aslında, hatta ilk kurulum sırasında artık Yer Hizmetleri devre dışı bırakmak için gerek yoktur) Yer Hizmetleri kullanırken gördüm ağ kazasında ortadan kaldırır. Kozmetik düzeltme DFU moduna geçerken gördüğünüz görsel geri sayım.

IOS5 az olan bir cihaz üzerinde bu jailbroken redsn0w yeniden çalıştırmak için tamam. Sadece tekrar "Jailbreak" i seçin ve seçimden Cydia (diğer bir deyişle, tüm onay kutularını kontrolsüz olacak). Eğer eski bir bootrom'un iPhone3GS sahip olacak kadar şanslı iseniz, lütfen ön IPSW ilk (zaten kırılmış oldu redsn0w eski bootrom'un 3GS FW sürümü henüz otomatik tespit edemez).

İşte indirme bağlantıları:

Mac için 0.9.9b6 redsn0w
    Windows için redsn0w 0.9.9b6

• hocam ceviriye gerek yok. tethered jb bu. heveslenmeyin bosuna
  • yani hocam untethered olduğu söyleniyor diye boşa heyecan yaptırdınız

untethered desteği eklendiği yok henüz. "acaba untethtered çıktı mı heeey bi bakın şuraya" şeklinde internette bir yazı gören her arkadaş başlık açmaya kalkarsa milleti boşuna heyecanlandırıp durmuş olursunuz forum çöplüğe döner. untethered jb beklenilen bir konu var keşke bu duyumlarınızı da oraya yazsanız da millet boş yere heyecan yapmasa.
  • diğer forumlarda untt diolar
  • Google traslate :))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3GS oldbotroom cihazlarda untethered diger cihazların hepsinde tethered dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

aga cevirin güzel bunda googlenın buyuk payı var galıba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Google traslate :))))

ben cok ıyı ıngılızce bılıyorum ya da ben cevırdım mı dedım amac ne yazdıgını anlamak hey allahım ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.