Bildirim
iOS 5 iPhone alsam uygulama yükleyebilir miyim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Çok feci uygulama yükleme sorunu yaşarsın iOS 5 ile.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hacı Fış Fış
İt, Köpek (Kangal Hariç) Arkadan Saldıracağına; Kurtlar (Bozkurt Dahil) Önden Saldırsın. -
sıfır satıyorlar ios 5 diyor acaip çalışır ama uygulamalar başımı yakacak desene :/ _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
Çok feci uygulama yükleme sorunu yaşarsın iOS 5 ile.
Whatsapp bile yükleyemezsin. Kameralı, arkasında elma logosu olan Nokia 3310 olur._____________________________ Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin.Beri bak beri ! Az yaklaş ekrana... -
sırf bu yüzden apple acaip kızıyorum bırakın insanlar istediği sürümün tadını çıkarsın ne illa ios son sürümmü kullanmak zorundayız ki
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mami9686
sıfır satıyorlar ios 5 diyor acaip çalışır ama uygulamalar başımı yakacak desene :/
Aslında şöyle: Daha önceden indirdiğin uygulamaları ya da iTunes ile pcden satın aldığın uygulamaları yeni cihazında iOS 5 sürümünü desteklemek kaydıyla o uygulamaların AppStoreden indirmek istediğinde eski sürümlerini indir diye bir seçenek çıkar ve indirebilirsin cihazına. Lakin çoğu uygulama eski sürümünü bile indirmene izin vermez olmuş durumda ki indirebildiklerinin de pek de stabil çalıştıkları söylenemez._____________________________ Hacı Fış Fış
İt, Köpek (Kangal Hariç) Arkadan Saldıracağına; Kurtlar (Bozkurt Dahil) Önden Saldırsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
quote:
sıfır satıyorlar ios 5 diyor acaip çalışır ama uygulamalar başımı yakacak desene :/
Aslında şöyle: Daha önceden indirdiğin uygulamaları ya da iTunes ile pcden satın aldığın uygulamaları yeni cihazında iOS 5 sürümünü desteklemek kaydıyla o uygulamaların AppStoreden indirmek istediğinde eski sürümlerini indir diye bir seçenek çıkar ve indirebilirsin cihazına. Lakin çoğu uygulama eski sürümünü bile indirmene izin vermez olmuş durumda ki indirebildiklerinin de pek de stabil çalıştıkları söylenemez.
mecbur 8.3 yükseltmek zorundayız yani kesin karar verirsem bakıcam artık eğer uygulama yüklenir ve sıkıntı çıkarmazsa o şekilde kullanırım birde jb yaptım mı çok muhteşem olur ama en büyük korkum telefon açılmazsa fabrika restore yöntemi iile mi yüklüyor ki yoksa ota mı acaba_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yandex

Whatsapp bile yükleyemezsin. Kameralı, arkasında elma logosu olan Nokia 3310 olur.
Yanlış anlatma ios 5 de whatsapp yükleniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Psn: xMusti28x -
Çogu uygulama yüklenmez zaten güncel ios versiyonu istiyor _____________________________ Armynel. -
Yükleyemezsin.
Bilindik uygulamaların eski sürümlerini yüklersin ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I hope you've gone to a better place, dol :( -
4S iOS 5.1.1 deyim(JB). Whatsapp ve facebook'u sorunsuz kullanıyorum ama birçok uygulama artık iOS 7 üstü istiyor. Tercih sizin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ona özel sürümleri bulursan problem olmas. Pc den indirir kurarsın
Alınca denicem ama 8.3 yükseltmek istemiyorum inşallah Sürümü 6.1.3 filandır o zaman daha iyi olacak
quote:
Alınca denicem ama 8.3 yükseltmek istemiyorum inşallah Sürümü 6.1.3 filandır o zaman daha iyi olacak
Gittigidiyorda 64 gb olanını alacaksın galiba bizede haber et mutlaka dostum deneyimlerini uygulamaları vs efsane ios 5 👍🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lenovo Thinkpad E14 G5
Huawei GT5 PRO
İphone 16 Pro 512 GB Beyaz Titanium -
Çakallar nasıl insanları yeni telefon almaya itiyorlarquote:
Orijinalden alıntı: Can_R6quote:
Gittigidiyorda 64 gb olanını alacaksın galiba bizede haber et mutlaka dostum deneyimlerini uygulamaları vs efsane ios 5 👍🏻
Alıntıları Göster_____________________________ -
jailbreak yapman gerekir. _____________________________
Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.
W.Heisenberg
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber
binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
European Movement ★ Mouvement Européen -
quote:
Orijinalden alıntı: Can_R6
quote:
Evet aga çok niyetleniyorum ama fiyatı az daha indirmeye çalışıyorum 1000 Pahalı geliyor Çek bulsam iyi olacak ama yok maalesef
quote:
Orijinalden alıntı: Götterfunken
jailbreak yapman gerekir.
Ota yüklü değilse olacak inşallah :)
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya
Çakallar nasıl insanları yeni telefon almaya itiyorlar
Acayip tav oluyorum sorma
quote:
Orijinalden alıntı: Can_R6
quote:
cihaz alındı
ios 5.0.1 iphone 4s
whatsapp facebook face messenger yandex.navi shazam cia line chorome youtube vk google arama uygulamaları yüklendi sanırım çoğu yüklenecek sadece periscope olmadı 7.1 istedi varsa istediğiniz uygulama adını yazın deneyebilrim_____________________________
Benzer içerikler
- gmail kişileri icloud aktarma
- whatsapp donuyor
- kamera lens koruyucu yorumları
- kilitli sim nasıl açılır
- eski iphone imei yeni telefona aktarma
- iphone air magsafe pil
- hat takılı ama şebeke yok
- iphone 17 titanyum mu
- iphone alarm çalmıyor
- ios yeni güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı