Bildirim
IOS 5 için Bluetooth Programı var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Airblue sharing yeni çıktı ios5 ile uyumlu fakat paralı ortak alınabilir almak isteyen konu altından yazsın bakalım. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeebani
Airblue sharing yeni çıktı ios5 ile uyumlu fakat paralı ortak alınabilir almak isteyen konu altından yazsın bakalım.
Ben almak isterim şahsen celesteden iyiymiş program cydia uygulamalarıda ortak alnıyormuş toplanıp alsak güzel olur_____________________________ -
quote:
Airblue sharing yeni çıktı ios5 ile uyumlu fakat paralı ortak alınabilir almak isteyen konu altından yazsın bakalım.
bunun için bir başlık açalım isterseniz ? ben açayım :)_____________________________ Renault Captur
MacBook Air, iPhone XS MAX, Apple App Developer.Tıp fakültesi öğrencisi. -
quote:
Orijinalden alıntı: MrHxor
quote:
bunun için bir başlık açalım isterseniz ? ben açayım :)
Olur fakat ben paypal kullanmıyorum paypal kullanan biriside lazım._____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphadora
repolara ücretsiz düşer mi beklesek?
Bana kalirsa en dazla 2 hafta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ GENÇ FENERBAHÇELİLER | İZMİR -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: seatolu
quote:
inşallah :)
Arkadasim f0rce reposunda var ucretsizi yukledim ancak active edemedim. İstersen sen dene bi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ GENÇ FENERBAHÇELİLER | İZMİR -
quote:
quote:
quote:
quote:
inşallah :)
Arkadasim f0rce reposunda var ucretsizi yukledim ancak active edemedim. İstersen sen dene bi
bende beceremedim active etmeyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 12 Şubat 2012; 12:23:29 >_____________________________ -
Takipteyim tam istedigim sey. _____________________________ -
en kısa zamanda ustatlardan bir haber bekliyoruz. _____________________________ -
-
quote:
1-2 yerden programı indirdim lakin active edemedim :S
Aynen birkac repoda ucretsizi var lakin aktive olmuyor :/_____________________________ GENÇ FENERBAHÇELİLER | İZMİR -
beyler 5 kişi olun satın alın kişi bası 1.80 filan düşüyor.ben satın aldım madman den ve şuanda sorunsuz dosya paylaşımı yapabiliyorum.bu arada boşuna beleş çıkacak diye beklemeyin bende cracklisini kurdum ama nafile yemiyor sertifika istiyor o sebebten sertifika lı sistem hack işlemi uzun sürebilir haberiniz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likable_21 -- 13 Şubat 2012; 1:12:05 > -
Jb siz ip4 icin bluetooth programi varmi, ücreti önemli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: halilakdere
Burada kast edilen gibi diyorsan, yok_____________________________ Her Şey Çok Güzel Olacak... (çok sevdiğim bir Türk filmi) -
quote:
Orijinalden alıntı: halilakdere
Jbsİz icin bu tur cikmaz diye tahmin ediyorum ama app storede "bump" adinda bir uygulama var kizilotesi gibi calisiyor ayni ama sadece iphoneler arasi etkilesim saglar._____________________________ GENÇ FENERBAHÇELİLER | İZMİR -
Takipteyim. _____________________________ -
Ya birde bu cıktı simdi elimde klas bir cihaz resim kalitesi mukemel resimi cekecem arkadaşım bneim tele atsana diyecek ben atamıyoum niye bende bu ozelik yok diyecem valla herkes guler dogal olarak herkesdede iphone yok ki telefon tasarım mukemel ama bu ozelik kısıtlaması hakketen iphone bitirecek heralde en azından bizim turkiyede herkes bundan şikayetci herşeyi kısıtlı dieye dogru sanrıım _____________________________
Benzer içerikler
- en iyi çeken telefon
- iphone şebeke az çekiyor
- bir numaraya telefonu kapalı gösterme
- iphone arama yaparken dıt sesi gelmiyor
- carplay ekran yansıtma
- iphone 6 ios 15 yükleme
- en iyi kameralı telefonlar 2025
- iphone 20
- iphone 20 ne zaman çıkacak
- teşhir telefon ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler