Şimdi Ara

ıos 5'e geçmek istiyorum ama cihaz simfree değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben şunun şurasında 3 ay önce iphone 4 aldım.aldığımda adam sim kartı takıp kullan dedi.ama sen güncelleme yapma bana getir dedi.sanırım simfree olmadığı için böyle bişey söyledi.cihazda 04.10.01 baseband var modelide mc603dn sanırım sim kilitli oluyo.pekte emin değilim bi yerden bakılıyo ise söylerseniz bakarım.cihaz ben aldığımda unlock jailbreak falan alayı yapılmıştı.4.3.3 yüklü şuanda kaç haftadır okuyup duruyorum.araştırmadan konu açınca kızıyorlar forumda :)
    ama hiç bişey anlamıyorum yok custom fw diyo birileri bişiler diyip duruyo bunlar ne ki :) şimdi ben bu tel ile ios 5 yüklesem forumdaki bazı arkadaşlara olduğu gibi bir ipod sahabimi olurum.yada bu olayın olmaması için nasıl bi şekilde yükleme yapmalıyım?bunun cevabını bekliyorum şimdiden hepinize iyi günler.iyi forumlar.

• sn0wbreeze ile baseband koruyarak custom fw hazırlman lazım forumu araştır...

http://forum.donanimhaber.com/m_48030289/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzminRahTs?z! -- 11 Kasım 2011; 13:58:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 7 Plus 32GB Mat | GameCenter Kenj1Ev0

• teşekkür ederim resimli anlatımdan bişeyler anladım gibi ama arkadaşlar
    quote:

Snowbreeze 2.8b11 ile İOS 5 Güncelleme

Uyarı:
    1. Snowbreeze 2.8b10 sürümü ile ios 5'e baseband koruyarak geçiş yapabilirsiniz. Ama unutmayın ki cihazınızı her açıp kapattığınızda pc'ye bağlayıp açmanız gerekir.

jb yapmasak dahi teli her açıp kapattığımda pc'yemi bağlamalıyım ?

quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

O baseband da unlock olmaz 2.si direk olarak mi takiyosunuz gevey yoksa simfree dir

direk olarak takıyorum gevey yok.aldığım satıcının sim free dediğini hatırlıyorum ama forumdaki konuda
    quote:

Sim Kilitli (Locked) Modeller:

Almanya – T-Mobile
    MC603DN/A – 16GB Siyah

yazıyo acaba kilidini açtırdılar mı?bu arada cydia da ultras0w yüklü sanırım kilitli olunca yüklenen bi uygulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reacti0n -- 11 Kasım 2011; 14:42:36 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_47539215/tm.htm
    bu linke bakarsan t-mobile kilitli cihazın. allgsmunlock diye bir site vardı bi araştır istersen. Belirli bir ücret karşılığı ordan açılabilir seninki. Belkide satın aldığın kişi açmıştır önceden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 11 Kasım 2011; 14:50:44 >
  • zaten ben kilitli olduğunu söyledimde f.e.a.r bu basebanda unlock olmaz dedi.bende emin degilim nerden anlaşılıyo bilmiyorumda ultrasn0w falan yüklü gevey yok ama direk takıyorum simi herneyse 2 üst mesajdaki soruma cvp gelmedi jailbreak yapmasakta her açıp kapattığımızda pcden mi girecez?
  • Dedigim gibi cihaziniz sim kilitli degil acilmis ultrasn0w o basebandi desteklese suanda benimkide sim kilitsiz olur forumda bu kadar laf karmaşası olmazdı aldiginiz yere sormanizin buyuk faydasi olacagina inaniyorum. Ama benim dedigime gelince sizin cihaziniz simfree

• bi kere ultrasn0w ile unlock olmuş cihaz bidaha sim kilitli olmuyomu cihazda cydiadan bakınca ultrasn0w yüklü görünüyo desteklemediğine eminmisiniz?aldığım adam alırken simfree demişti ztn ama forumdaki konuda bu modelin simkilitli olduğu yazıyo cydiada ultrasn0wu görünce bende tedirgin oldum ios5e geçince bi ipod sahibi olmak istemiyorum :)

• allah allah:) ne enteresan bi durum :) simfree olup olmadığını anlamanında başka bi yolu yok sanırım değil mi?
  • Var. Şu şekilde yapıyorsunuz şimdi sn0wbreeze ile custom firmware oluşturup ios 5 yüklüyorsunuz daha sonra aktivasyon ekranında sim kartınızı takıyorsunuz eğer aktivasyon ekranını geçerse demekki simfree telefonunuz eğer geçmez ise jailbreak yapıp geçireceksiniz.

Snowbreeze ile custom oluştururken sadece baseband prevation mod ile yapın ki anlaşılsın baseband korunsun.

• tmm bakalım bi ara denerim olmazsada uğraştırcak heralde :) teşekkür ederim tekrar
  • bılıyorum :) teşekkür ederim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.