Şimdi Ara

İos 5'den 8'e geçeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babamda ios 5.1.1'li ip4s var arkadaşlar artık hiçbir uygulama yüklenmediği için ben bunu bugün ios8'e güncelleyeceğim.

Özellikle rehber çok önemli. İcloud'a yedekledikten sonra sıkıntı çıkar mı? Güncelleme öncesi yapmam gereken birşey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır çıkarmaz. iTunes son versiyonu kurun yedeğinizi alın ve güncelleyin. Hiçbir veri kaybı olmaz.

• Geçirme kardeşim yapma bunu ios 7 tamamda 8 berbat

• sonra da telefonu çöpe at.ios 6'dan sonrası yaramaz.ben iphone 5'e bile ios 8 kurmayacağım ios 7.1.2 yeter da artar
  • İmzalar kapanmadı mı? 7.1.2'ye geçebiliyomuyuz ios5'ten?

• kapandi

• O zaman mecbur 8'e geçireceğim telefonu. Cihaz 4s.

• Ayni durum bendede var ios 6 li ip4s var babamda bazi uygulamalari yukleyemiyormus guncelle bunu diyor acaba ios 7 ye gecebiliyor muyuz bir sekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LithuM

Ayni durum bendede var ios 6 li ip4s var babamda bazi uygulamalari yukleyemiyormus guncelle bunu diyor acaba ios 7 ye gecebiliyor muyuz bir sekilde

Sadece 8'e geçebilirsiniz malesef ama tavsiye etmem,çünkü arkadaşım geçti,yavaşlıyor ve 2 saat şarj kaybı oluyor
    Benim 4s'de ios 6'da,telefonu bu kral sürümde eskitecem,hiç güncellemeyi düşünmüyorum

• Bence de guncellemeyin, başka bir cihaz alın. O derece...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.1.1 efsanedir bende olsa şayet güncellemem hiç bişe yüklenmese bile güncellemem.
  • Pişman olacaksın
  • Güncelleme. İnternetten indireceğin uygulamanın ios 5 için sürümü olabilir bi araştır belki yüklemek mümkündür

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

İmzalar kapanmadı mı? 7.1.2'ye geçebiliyomuyuz ios5'ten?

jailbreak yapıldı mı hiç.yapıldıysa belki custom ipsw ile 7 ye geçilir ama emin değilim .iphone 4 ile 5.1.1 e düşüyordum ama 4s bilmiyorum
  • GÜNCELLEME! 4S'im var 5.1'den beri her sürümü kullandım. 4S için en iyisi 5.1.1'dir sonra 6.1.x'dir. 5.1.1 için en güncel versiyonunu bulun istenilen programın.

• Attan inip eşeğe binme derim.
  • Facetime kullanacakmış. İos 5'de de o var mı bilmiyorum.

Bu arada tel jb'li

O zaman akşam bir bakayım facebook'un ios 5 versiyonunu bulabilirsem onu yükliyim. Çünkü şimdi ios8le telefon kasmaya başlarsa suçlu ben olacağım. Bozdun filan der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 29 Ekim 2014; 16:26:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

İmzalar kapanmadı mı? 7.1.2'ye geçebiliyomuyuz ios5'ten?

jailbreak yapıldı mı hiç.yapıldıysa belki custom ipsw ile 7 ye geçilir ama emin değilim .iphone 4 ile 5.1.1 e düşüyordum ama 4s bilmiyorum

Jb var. 4'lerde oluyo ama 4s cihazlarda ios geri dönüş olmuyo diye biliyorum.

• shsh kaydı cydia girince otomatik alınır.alınmışsa ios 7 ya da ios 6 ipsw indirirsin.shsh kaydını redsnow içine gömerek custom ipsw oluşturabilirsin.belki 4s'lerde oluyordur ama bilmiyorum dediğim gibi.ayrıca ios 7 yerine ios 6 çok daha iyi olur bence.ama olursa tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 29 Ekim 2014; 16:36:48 >
  • Bu apple allah bildigi gibi yapsin gitgide batiyor yerin dibine. Aslinda bizlerdede suc var adamlar icine etti isletim sisteminin dahada kotuye gidiyor. Ios 7 ye berbat diyorduk suan 7 yi bile arar olduk. Hala adamlarin cihazini almak icin kimileri gunlerce kuyruk bekliyor. APPLE ICIN ARTIK DEGMEZ YAPILANLAR..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.