Şimdi Ara

iOS 5 'de SERVIS YOK hatası var... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
7.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emre doan

aktif paypal hesabım var uğraşınca yapılır yanlız cihazımdaki sıkıntıların kaynağı bumu ona emin değilim :( çünkü cihazımda tek sorun arada servis kaybı şarj değil.cihazla fazla oynadığımda ve nette dolaştığımda işlemci tarafında aşırı ısınma oluyor ve kamerayı açtığımda 1-2 saniyelik ekranda dalgalanma oluyor yani cihazda içime sinmeyen birşey var daha önce 3gs kullanmıştım ve sanki 3gs bana daha huzur veriyordu :) ben 4s alırken gerçekten çok ciddi farklar bekliyordum ama açıkcası beklediğimi bulamadım cihazı servise yollamayı düşünüyorum bu sorunlar yüzünden

Dalgalanmalari bilemem ama ben bu yontemle servis yok sorunlarindan kurtuldum aslinda tum olay baseband (modem firemware yazan yer) o yeni surumle gunçellenince problemler ortadan kalkiyor hatta resimleri var benim 4s ten cektigim 5.0.1 de ve5.1 deki resimler ekliyorum.

iOS 5 'de SERVIS YOK hatası var...

iOS 5 'de SERVIS YOK hatası var...

• İsinma dalgalanma sorunlari icin servise yolla bence cunku 4s sorunsuz ve cok hizli calisan problemsiz bir cihaz 3s le karsilastirilmaz bile kizkardesimde 3s var ordan biliyorum hiz farkini ayrica ip4 ten gectim 4s e 4 ile arsinda bariz fark var cihaz hizli ben burdayim diyor.
  • ilk resimdeki sürüm ve modem firmware kısımları bende şöyle sürüm-5.0.1 (9a405) modem firmware-1.0.13 artık servis yolu gözüktü gibi bakalım neler yaşıycaz sorun yaşamamak için tr cihazı almıştım inşallah faydası görürüm
  • Slm arkadaslar bnde avea hat kullaniyorum normal hatti kesip yapti telefoncu bi kac aydir sorun yoktu fakat bi iki kere denk geldi servis yok dedi kisa sureligine jb var telefonda garamtili ustelik bnce jb ten olabilir buda bu aksamda mesela az ceken bir yerde servis yok yazdi ceken bi yere gittigim halde uzun sure gelmedi 3g yi felan acinca geliyordu hat varmi bi cozumu bulan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.