Şimdi Ara

iOS 5 'de SERVIS YOK hatası var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
7.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazım iPhone 4s iOS 5.0 , son günlerde - cihaz sim free olmasına rağmen - Servis yok hatası veriyor, kafasına göre hat seçiyor fln.

Biraz araştırdım internette belki binlerce aynı sorundan şikayetçi olanlar var...
    Çözüm olarak yarın mecburen 5.0.1'e yükselteceğim (jailbreak hayal oldu artık)
    yabancı forumlarıda araştırdım çok kişi cihazını iade etmiş görünüyor, sorunun yazılımsal olmasını umuyorum...

En garibi de aşağıda 3 kere iphone4ünü değiştiripte 3ünde de aynı sorunu yaşayan ios5 sahibi vatandaş;

Merhabalar,

İos 5 kurduktan bırkac gun sonra telefonumda ,şebekeyı bulmaya calısırken Searching yazıyor no service oluyor daha sonra sebekeyı buluyor ama bu adımlar dakkada bır oluyordu.

Cihazım Turkcellden almıstım ve servıse goturdugumde problemı bır turlu olusturamadılar ama cıhazı degıstırmeyı kabul ettıler. Bu cıhazda da ilk basta sorun olmadı ama bırkac saat sonra aynı hatayı farklı sım kartlar ıle de alınca cıhazda problem oldugunu dusunup tekrar servıse goturdum ve degıstırdım.

3.kez degıstırılen cıhazda da bırkac saat sonra yıne aynı hatayı aldım. Restore ettım ve yıne bırkac saat sonra aynı hatayı almayı devam edıyorum.

Sanırım ios 5 te bır sıkıntı var yoksa 3 kez degıstırılen cıhazlarda da aynı hardware problemın olması mılyonda bır olsa gerek :)

Acaba aynı problemı yasayan baska bırılerı de var mı? Oyle ıse nasıl cozdunuz?

• 128lik micro sim cozuyor sanirim
  • Evet çözer,ama sorun iOS'ta yakında 5.0.2 beta1 ile başlar düzeltilme.
  • 1. si 128k sim kart çözüyor
    2. si 5.0.1 jb redsnow ile yapılıyor diye biliyorum
  • neyse 128lik sim alıcaz o zaman.

5.0.1 e yükseltmeyeyim o zaman ??

ekleme:

Sizce JB beklemeye değer mi yoksa update'leri düzenli olarak yapmalı mı?
    Yani aslında iOS 5 ile JB'nin gözümde pek değeri kalmadı açıkcası, uygulamalra zaten ucuz en pahalı uygulama benim için igo oda 30dolar en basitinden...
    En çok işime yarayanlar iGO , Beejive, bir kaç adet aptal oyunlar, Veri Sayacı fln filan... onları satın aldım toplasan 40-50 dolar maks.
    oyunlar fln 1-2 dolar, artık gayri meşruluk değilde resmiyet yanlısı olmaya başladım yavaş yavaş :):) varmı benim gibi düşünen, zamanla JB benliğini yitiren

Birde hakkaten JB'siz iPhone bana performans olarak daha iyi geliyor, cihaz resmen akıyor yani :) yoksa bu da mı tamamen psikolojik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizhy -- 13 Kasım 2011; 23:27:40 >

• Benimde gitti servis yok yazıyor yarın Vodafone 128k sim alıcaz artık
  • Mutlaka kontrol etmissinizdir ama imei kayidi yaptiniz mi? Yaptiysaniz bile birkez daha kontrol edin bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTU

Mutlaka kontrol etmissinizdir ama imei kayidi yaptiniz mi? Yaptiysaniz bile birkez daha kontrol edin bence

İmei kaydım bugun gerçekleşti , Kayıtlı görünüyor .
    Şimdi vodafone64 bit çalıştı
    İsin enteresan tarafı Avea vardı 128bit baya sorun çıkarıyor fakat kesimde sorun olabilir ben kendim kestim ve biraz yamuk oldu.
    Yarın hatları değiştireceğim olmazsa 5.0.1e guncelleyecegim bakalim
  • 128'lik micro sim çözmüyor. BEnim hattım vodafone iphone 4 16gb 128 kb dı sim cardım.3 defa cihaz deiştirdiler bu yüzden. İşin komik tarafı yedek olarak verdikleri 3gs' dede aynı sorun vardı. Daha sonra 64 lük micro simle deiştirdim. 2 aydır böyle kullanıyorum bi sorun olmadı.

** Not: IOS la alakası yoktu durumun 4.2.1 4.3.3 4.3.5 hepsinde aynıydı boşuna 5.0.1' e yükseltmeyin derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeir -- 14 Kasım 2011; 16:03:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeir

128'lik micro sim çözmüyor. BEnim hattım vodafone iphone 4 16gb 128 kb dı sim cardım.3 defa cihaz deiştirdiler bu yüzden. İşin komik tarafı yedek olarak verdikleri 3gs' dede aynı sorun vardı. Daha sonra 64 lük micro simle deiştirdim. 2 aydır böyle kullanıyorum bi sorun olmadı.

** Not: IOS la alakası yoktu durumun 4.2.1 4.3.3 4.3.5 hepsinde aynıydı boşuna 5.0.1' e yükseltmeyin derim ben

Bu arada dikkat ettimde problem yaşadığım hat zaten 128mis

Şimdi 64 aldım yeni bir de onunla deneyeceğim
    Uzun süre iPhone 4 te bu hattı kullanmıştım hiç sorun yasamadım ilk kez 4s te yani iOS 5de sorun yasıyorum
    Gercekten enteresan bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

neyse 128lik sim alıcaz o zaman.

5.0.1 e yükseltmeyeyim o zaman ??

ekleme:

Sizce JB beklemeye değer mi yoksa update'leri düzenli olarak yapmalı mı?
    Yani aslında iOS 5 ile JB'nin gözümde pek değeri kalmadı açıkcası, uygulamalra zaten ucuz en pahalı uygulama benim için igo oda 30dolar en basitinden...
    En çok işime yarayanlar iGO , Beejive, bir kaç adet aptal oyunlar, Veri Sayacı fln filan... onları satın aldım toplasan 40-50 dolar maks.
    oyunlar fln 1-2 dolar, artık gayri meşruluk değilde resmiyet yanlısı olmaya başladım yavaş yavaş :):) varmı benim gibi düşünen, zamanla JB benliğini yitiren

Birde hakkaten JB'siz iPhone bana performans olarak daha iyi geliyor, cihaz resmen akıyor yani :) yoksa bu da mı tamamen psikolojik :D

Annen sizin gibi düşünüyorum.
    Ben zaten uygulamalara para verip satın alıyordum.
    5.0 a geçince JB siz kullanmaya başladım. Çok da alıştım. Eksikliğini hissetiğim birkaç eklenti var ama o kadar olacak.
    Alışılıyor.
    Telefon kesinlikle çok daha stabil. Eskiden gün içerisinde bazen birkaçkez takıldığı, re-start etmeme gereken zamanlar oluyordu. JB siz ios5 Ip4 te akıyor.
    JB + eklentileri telefonu kasıyordu.

• kararlı bir ios5 sürümü çıkana kadar beklemek çok mu zor.

çatlıyor millet, anlamakta zorluk çekiyorum.

az sabır be kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

kararlı bir ios5 sürümü çıkana kadar beklemek çok mu zor.

az sabır be kardeşim.

ios5 cikana kadar kac tane beta cikardilar?
    hic mi kontrol edilmiyor ustune 5.0.1 cikti hala ayni
    bir surum cikiyorlar baska seyi bozuyorlar ust surumde onu duzelltik diyorlar baska seyleri bozuyorlar

siz hala bekleyin diyorsunuz ios5i ballandira ballandira anlatmayi bildiler.
    sinirim size degil yanlis anlamayin
  • Benimki 4.3.2 versiyon jbli ve son günlerde bendede aynısı oluyor hat vodafone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

kararlı bir ios5 sürümü çıkana kadar beklemek çok mu zor.

az sabır be kardeşim.

Hocam aldığımda iOS 5 belası ile beraber geldi ne yapalım.

Olmadı hattımı taşıyacağım napalim.

Yani resmen Apple a köle olduk başka telefonda kullanamıyorum , yoksa gidip android takoz alicam bitane
  • Bilgilendirme ; 64 bit Avea micro sim ile suan sorun çözüldü görünüyor arkadaslar . Versiyon yükseltmedim 5.0da.

Olmadı sorun cikarirsa hattımı Turkcell'e taşıyacağım
  • Bende de servis yok hatasi var ios5 iphone 4s modeli 64 avea micro sim ise yaramadi. Bugun 128 bit turcell sim taktim gene servis yok cozemedim.
  • ios5'in kararlı sürüm olmadığını nereden çıkardınız? adamlar resmen sürdüler piyasaya betası mı kaldı artık işin
  • avea hattınız daha mı kalın? kartın kalınlığıda etki ediyor olabilir.
  • Sorun sürümle alakalı değil zaten 4.3.3 dede aynı sorunu yaşıyodum ben kararlı sürüm olarak onu kastetti sanırım arkadaş. Ayrıca servis yok hatası aldığınız zaman 3g olan bi bölgedeyseniz 3g'yi aktif hale getirdiğiniz zaman telefonun çektiğini görüceksiniz. Sim card'dan kaynaklanıyo sorun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.