Bildirim
ios 5.1 mesaj sesi takilmasi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bir tek bende mi var bu sorun kimsede yok galiba bayagi sanssizim o zaman :) -
takılıyor derken nasıl takılıyor? -
takılıyor derken ardı ardına hızlı şekilde 3-7 kez tekrar ediyor. ios 5 te başlayan bir problemdi sanırım. ama ben 5.0.1 de karşılaşmıştım. orjinal fw yüklüyken aşırı oluyordu... daha sonra untethered jb çıkınca temiz bi restore yapıp jb yaptım şuan sıkıntı yok cihazda. ama mesaj sayfasındayken falan titreşim olarak yapıyor sorunu. bide ben mesaj sesini endişe olarak değiştirdikten sonra seste takılmaya rastlamadım. belki tesadüftür ama bilgi vermek istedim. -
bende de kardeşimde de ip4 var, bende bu hiç sorun olmadı ama kardeşiminkinde oldu. hard reset atınca düzelmişti bir deneyin isterseniz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shat -- 18 Mart 2012; 22:08:45 > -
Dediğin takılma olayı bana 5.0.0 ile gelmişti hocam.fakat 5.0.1 güncellemesini yapınca o sorun düzeldi bende.
Bahsedilen takılma sorunu genellikle bir uygulama açıkken mesaj geldiği sırada gerçekleşiyor ve çok rahatsız edici bir durum.Hem telefonun titremesi hem de melodisi takılıyor.Bazen yaklaşık 30 saniye kilitlendiği de olabiliyor. -
Ben 5.0.1 de karsilastim. iMessagle da oluyodu sadece. Zil sesini hic etkilemedi. 5.1 de tamamen gitti. -
bende 5.0.1 de oluyordu 5.1 de yoktu yeni basladi imessage da ilk karsilastim zil sesinde olmuyor hic bisey ota guncelleme yapmistim -
var var devam ediyorrrrr -
aynen kardesim cok sinir bozucu oluyo -
bende ise gelen mesaja ses bir kere ötüyor sonra 1-2 dakika sonra sanki yeni mesajmış gibi tekrar ses çıkarıyor bu bir sorun mu? -
Aynı sorun bendede oluyor bide bende titreşimde bozuktu normalde mesajda 2 kere tekrar ederken bende 6 7 kez garip garip titriyodu telefonu kapatıp açıyorum geçiyor 1 hafta sonra yine oluyor garip.. -
bnde çok gördüm bu sorunu hem jailbreak olan bir iphone da hem kendiminkinde bi kaç kişi daha da var ve nedenini hala bulamadm :S -
Aynı sorun sözlümün 4s'inde var. Yeni güncellemeyle gider diye düşünüyorduk, güncelledik ama hala aynı. Nasıl bir sorundur neden kaynaklanır anlamadık. -
Ben de hiç böyle bir sorun olmadı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Fossa Olecrani
Ben de hiç böyle bir sorun olmadı ?
Hocam benim kendi cihazımda da sorun yok sözlümün telefonunda var. Halbuki ikisi de aynı anda aynı yerden alındı ama işte nasıl iş anlamadık. Yeni sürümle düzeldi diyenler vardı ama biz güncellemeyi telefon üzerinden yaptık bir de komple sil baştan yükleme yapacam boş vaktimde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cruzeci
bende ise gelen mesaja ses bir kere ötüyor sonra 1-2 dakika sonra sanki yeni mesajmış gibi tekrar ses çıkarıyor bu bir sorun mu?
Ayarlar-Bildirimler-Mesajlar-yineleme Uyarisi-Asla
Olarak değiştirin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de ios 5.1 de 4ste yapiyor bu sorunu. Uc ton olan bildirim sesi 4 ton gibi cikiyor :D ve hep boyle bu ne artiyor ne azaliyor. Bide sarji yine oldukca az gidiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mareşal_T®
quote:
Orijinalden alıntı: cruzeci
bende ise gelen mesaja ses bir kere ötüyor sonra 1-2 dakika sonra sanki yeni mesajmış gibi tekrar ses çıkarıyor bu bir sorun mu?
Ayarlar-Bildirimler-Mesajlar-yineleme Uyarisi-Asla
Olarak değiştirin
teşekürler :D -
Arkadaşlar çözümü olmayan bir yazılımsal problem bu şimdilik, malesef iphone larımızı boyle kabulleneceğiz seve seve :D
Benzer içerikler
- iphone aux ayarları
- arka planda uygulama yenileme kapatılırsa ne olur
- nss para kazandıran gayrimenkuller
- iphone şifresi doğru ama yanlış diyor
- true tone şarj yer mi
- iphone 16 pro max özellikleri
- iphone 16 pro max dokunmatik sorunu
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- iphone duvar kağıdı 4k
- iphone 17 nasıl olacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X