Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Matherson

arkadaşlar ben bişi soracam ilk defa jb bekliyorum çıktıgı zaman yüklegimde başka bir güncelleme çıktıgında yüklemesem jb gitmez degilm?

Gitmez
  • tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar_mse

quote:

arkadaşlar ben bişi soracam ilk defa jb bekliyorum çıktıgı zaman yüklegimde başka bir güncelleme çıktıgında yüklemesem jb gitmez degilm?

Gitmez

Mesela su an 5.1 yüklü cihazınızda jb yaptınız yeni iOS versiyonu çıktığında güncelleme yaparsanız jb gider !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

quote:

quote:

Gitmez

Mesela su an 5.1 yüklü cihazınızda jb yaptınız yeni iOS versiyonu çıktığında güncelleme yaparsanız jb gider !

Tamam işte, arkadaş da yüklemesem gitmez demi diye soruyor zaten!

• Yalan olduk arkadaş burada. Ömrümüz çürüyüp gidecek JB beklerken. :D
  • video izledim fakat pek mantikli gelmedi bana acikcasi madem yapmis dagitsin, bagis bekliyorsa neden indirmen linki vermis, madem link vermis neden rar sifresi yok:))) boyle uzarda gider :D
  • şimdiye kadar elime geçen (ipod touch 2, touch 4, iphone 4) bütün cihazları aylarca jailbreakli kullandım. Son olarak şu anda 4s 5.1 im var ve jailbreaksiz.Bir hafta oldu alalı ama bir haftadır ameliyatı yarım kalmış hasta gibi hissediyorum kendimi. Bilmem nasıl beklediğimi anlatabildimmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

şimdiye kadar elime geçen (ipod touch 2, touch 4, iphone 4) bütün cihazları aylarca jailbreakli kullandım. Son olarak şu anda 4s 5.1 im var ve jailbreaksiz.Bir hafta oldu alalı ama bir haftadır ameliyatı yarım kalmış hasta gibi hissediyorum kendimi. Bilmem nasıl beklediğimi anlatabildimmi

Dostum daha yeni başlamışsın beklemeye iPad 3 aldım 1 aydan fazla oldu benim hasta öldü cenazeyi kaldıracak adam bulamadık :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justbelieve -- 7 Mayıs 2012; 12:06:43 >
  • bu eleman bi video daha paylasmis ve site linki vermis orasida fake gibi duruyo ama iyi anlayan arklar bi bakain siteye

http://alturl.com/yncm8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 7 Mayıs 2012; 12:10:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

şimdiye kadar elime geçen (ipod touch 2, touch 4, iphone 4) bütün cihazları aylarca jailbreakli kullandım. Son olarak şu anda 4s 5.1 im var ve jailbreaksiz.Bir hafta oldu alalı ama bir haftadır ameliyatı yarım kalmış hasta gibi hissediyorum kendimi. Bilmem nasıl beklediğimi anlatabildimmi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gitmez

soruyu soran ilginç sormuş normalde "yüklesem"olması lazımdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nc39

bu eleman bi video daha paylasmis ve site linki vermis orasida fake gibi duruyo ama iyi anlayan arklar bi bakain siteye

http://alturl.com/yncm8

sizin verdiğiniz site çok ilginç özellikle tıklamaya bile engel konulmuş..ilgili sözü edilen program nasıl indirilecekse..
  • adamlar resmen dalga geciyolar galiba
  • Semi Tethered yapsam mı acaba.
  • sen bilirsin bizde oda yok
  • 4s te tethered olsa ona da razıyım.gerçi şu an 5.0.1 untethered var ama onun da şarj çok az dayanıyor.
  • 5.1 güzel ben memnunum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gitmez

soruyu soran ilginç sormuş normalde "yüklesem"olması lazımdı

Haklısınız

• 4s i hala 501 e indiremiyoruz bile
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.