Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bhz47

diğer koldan diğer şifre kırıcılar için bende deniyorum
    pek umutlu değilim ama deneyelim

jb için düştüğümüz hale bak

Alıntıları Göster
    tabii butun bu denemeler haybeyede olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

heyecani o daten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

heyecani o daten :)

Alıntıları Göster
    orada bir şey dikkatimi çekti kullandığı firmware 5.1 ve 4s olarak gözüküyor ama cihazın modem firmware 1.0.13 oysa bende son 5.1 yüklü cihazımda modem firmware ise 2.0 şahsın ilgili cihazında baseband yükselmemişmi..?

• Gevey felan geveliyor konusmalarinda. Ondan olabilir. Video da saglam gibi duruyor ama fake de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

orada bir şey dikkatimi çekti kullandığı firmware 5.1 ve 4s olarak gözüküyor ama cihazın modem firmware 1.0.13 oysa bende son 5.1 yüklü cihazımda modem firmware ise 2.0 şahsın ilgili cihazında baseband yükselmemişmi..?

Alıntıları Göster
    ilgili konu ayrıca yabancı bir forumda daha ilk mesajda bu kişi bu konuyu açmış ve orada tartışılmış konu fake olduğundan ilgili videosuda yasaklanmış sanırım..

http://www.everythingicafe.com/forum/threads/unconfirmed-ios5-1-untethered-jailbreak-iphone-4s-4-ipad-3-2.88143/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 7 Mayıs 2012; 5:48:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

Alıntıları Göster
    firmware 1.0.13 5.0.1 version sürümünde olur, 5.1 de farklı olur ama devteam açıklamasını bekleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bhz47 -- 7 Mayıs 2012; 6:00:03 >
  • quote:

firmware 1.0.13 5.0.1 version sürümünde olur, 5.1 de farklı olur ama devteam açıklamasını bekleyelim

Alıntıları Göster
    anlamadığım bişeyhttp://www.youtube.com/watch?v=OAhavN7JuJQ&feature=watch_response
    bu linkte yorumlarda deneyenler olmuş çalıştığını söyledi
    ve bu video ve açıklamalar 1 ay öncesine ait
    kafam karıştı
    youtubedeki yorumlarada cevap veriyor ancak her yazılan mesajları onaylaması lazım
    winrar şifresini istedim bakalım cevabı hep birlikte görecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bhz47 -- 7 Mayıs 2012; 6:13:04 >

• quote:

anlamadığım bişeyhttp://www.youtube.com/watch?v=OAhavN7JuJQ&feature=watch_response
    bu linkte yorumlarda deneyenler olmuş çalıştığını söyledi
    ve bu video ve açıklamalar 1 ay öncesine ait
    kafam karıştı
    youtubedeki yorumlarada cevap veriyor ancak her yazılan mesajları onaylaması lazım
    winrar şifresini istedim bakalım cevabı hep birlikte görecez

Alıntıları Göster
    sizin verdiğiniz linkte dosya var çalıştı harika diyenler var ama her nedense indirelecek dosya şifreli ve onunda şifresini hiç soran olmamış bir gariplikte orda..

• quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

sizin verdiğiniz linkte dosya var çalıştı harika diyenler var ama her nedense indirelecek dosya şifreli ve onunda şifresini hiç soran olmamış bir gariplikte orda..

aynen benimde dikkatimi çekti yalnız şu var
    her yazılan mesajlar direk düşmüyor
    adam onaylamadıkça orda okuyamazsın
    ben yazdım onaylayacağınıda sanmıyorum
    1 ay öncenin videosu
    kokusu çıkar ortaya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

aynen benimde dikkatimi çekti yalnız şu var
    her yazılan mesajlar direk düşmüyor
    adam onaylamadıkça orda okuyamazsın
    ben yazdım onaylayacağınıda sanmıyorum
    1 ay öncenin videosu
    kokusu çıkar ortaya

Alıntıları Göster
    5.1 yuklu ip4s cihazıma untethered jb yaptım

diyen bir arkadaşım var ama türkiyede değil kendisi amerikada yaşıyor ben inanmadım sizce varmıdır aslı

• quote:

Orijinalden alıntı: clax22

diyen bir arkadaşım var ama türkiyede değil kendisi amerikada yaşıyor ben inanmadım sizce varmıdır aslı

Alıntıları Göster
    15 mayisi bulmasa bari
  • Bence video gerçek ama nasıl yaptıgının çekseydi iyidi rar şifresi falan ???
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANVVS-2 -- 7 Mayıs 2012; 9:53:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ANVVS-2

quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: ANVVS-2

quote:

Alıntıları Göster

• Bu Pod2G tam sopalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

Bu Pod2G tam sopalık.
    kardeş valalh ben ümidimi kestimmmmmmmmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

Alıntıları Göster
    O videonun yönlendirdiği fileice linki için uğraşmayın. Video bal gibi fake. 5.1 sürüm numarası yanında parantez içinde (9A406) yazıyor... 9A406 IOS 5.0.1 sürümüne işaret eder. Eğer video gerçek olsaydı elemanın elindeki telefonda 5.1 (9b176) yazması gerekirdi. Video %100 fakedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodomizer43

O videonun yönlendirdiği fileice linki için uğraşmayın. Video bal gibi fake. 5.1 sürüm numarası yanında parantez içinde (9A406) yazıyor... 9A406 IOS 5.0.1 sürümüne işaret eder. Eğer video gerçek olsaydı elemanın elindeki telefonda 5.1 (9b176) yazması gerekirdi. Video %100 fakedir.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bişi soracam ilk defa jb bekliyorum çıktıgı zaman yüklegimde başka bir güncelleme çıktıgında yüklemesem jb gitmez degilm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

arkadaşlar ben bişi soracam ilk defa jb bekliyorum çıktıgı zaman yüklegimde başka bir güncelleme çıktıgında yüklemesem jb gitmez degilm?

Gitmez
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.