Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 06ensar

bence adamlar aylar önceden bu açığı bulmuşlardı ve günlerce bunun reklamını yapıp epey para kazandılar sonrada bu açığı apple satıp şimdide yan yattılar..zira jaibreak'ın açıklanması onlara bir şey kazandırmayacak..artık jailbreak tan sonra sadece apple programcılarına iş düşecekti sonunda yine o açık kapatılacaktı nihayetinde onlar hiç bir şey kazanmıyacaktı o nedenle açıkları apple satmak daha karlı gelirdi..

Alıntıları Göster
    Bu gidişle çıkmayacak herhalde bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Bu gidişle çıkmayacak herhalde bu.

Alıntıları Göster
    ben mayıs ayının sonuna doğru çıkacağını duşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeevrim

ben mayıs ayının sonuna doğru çıkacağını duşünüyorum

Alıntıları Göster
    ios6 ya kadar yalan olacak bu jb sanırım
  • Ya herkes bi ümitli bi ümitsiz konuşuyor, sağlam herhangi bir kaynak olmadan herkes yorum yapıyor. Adam çıkarırsa indirir yapar geceriz. Herkes bekliyor burda, ben kaç defa konuya baktığımı bilmiyorum günde, ama birçok kisi bence çıkar bence çıkmaz, Apple izin verir vermez.... Geçin bunları arkadaslar, bu jailbreak isiyle uğrasan insanlar belli, bir haber varsa onlardan onu paylaşın lütfen! Laf kalabalığı oluyor bu benceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimar_mse -- 6 Mayıs 2012; 17:45:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar_mse

Ya herkes bi ümitli bi ümitsiz konuşuyor, sağlam herhangi bir kaynak olmadan herkes yorum yapıyor. Adam çıkarırsa indirir yapar geceriz. Herkes bekliyor burda, ben kaç defa konuya baktığımı bilmiyorum günde, ama birçok kisi bence çıkar bence çıkmaz, Apple izin verir vermez.... Geçin bunları arkadaslar, bu jailbreak isiyle uğrasan insanlar belli, bir haber varsa onlardan onu paylaşın lütfen! Laf kalabalığı oluyor bu benceler...

herkes haklı,bu arada unutmadan sizde haklısınız tabikiii..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

quote:

Orijinalden alıntı: mimar_mse

Ya herkes bi ümitli bi ümitsiz konuşuyor, sağlam herhangi bir kaynak olmadan herkes yorum yapıyor. Adam çıkarırsa indirir yapar geceriz. Herkes bekliyor burda, ben kaç defa konuya baktığımı bilmiyorum günde, ama birçok kisi bence çıkar bence çıkmaz, Apple izin verir vermez.... Geçin bunları arkadaslar, bu jailbreak isiyle uğrasan insanlar belli, bir haber varsa onlardan onu paylaşın lütfen! Laf kalabalığı oluyor bu benceler...

herkes haklı,bu arada unutmadan sizde haklısınız tabikiii..

Sabirsizlik :))

• Herkes maclara bakıyor herhalde, yeni bir gelişme (geyik muhabbeti) olmamış. Kimse gereksiz yazmayinca ben yazayım dedim
    Yukarlarda bir arkadas yzmis. Arkadaslar cydiada çok güçlü satıcılar uygulamalar var. Apple bunu devoloperlara para vererek durduramaz. Bu adamlar ne yapar eder o uygulamalarını satabilmek için jailbreak cikarir ya da bu işle uğraşanları destekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

Herkes maclara bakıyor herhalde, yeni bir gelişme (geyik muhabbeti) olmamış. Kimse gereksiz yazmayinca ben yazayım dedim
    Yukarlarda bir arkadas yzmis. Arkadaslar cydiada çok güçlü satıcılar uygulamalar var. Apple bunu devoloperlara para vererek durduramaz. Bu adamlar ne yapar eder o uygulamalarını satabilmek için jailbreak cikarir ya da bu işle uğraşanları destekler.

Jb bir yasam tarzidir diyebiliriz o zamam
  • Gelişme yok değilmi herzamanki gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

Gelişme yok değilmi herzamanki gibi

beklemedeyiz herzaman ki gibi ...
  • quote:

Herkes maclara bakıyor herhalde, yeni bir gelişme (geyik muhabbeti) olmamış. Kimse gereksiz yazmayinca ben yazayım dedim

işte bu konudaki tek doğru düşünce jailbreak'ın neden olması gerektiğini anlatan mesaj,o nedenle jailbreak her zaman beklenmeli...

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

işte bu konudaki tek doğru düşünce jailbreak'ın neden olması gerektiğini anlatan mesaj,o nedenle jailbreak her zaman beklenmeli...

Alıntıları Göster
    Çıkmış Hadi herkeze geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: zortak

çıktığını biliyoruzda paylaşıma sunulmadı
  • quote:

nasıl 5.1 untethered jb çıktı mı?
  • cikmadi
  • quote:

Nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Nerde

saka yapmis arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: nc39

quote:

quote:

Nerde

saka yapmis arkadas

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nerde

saka yapmis arkadas

beyler ben pek anlamadıgım için soruyorum simdiden kusura bakmayın :) absinthe denilen progran sayesindemi yükleniyor jaibreak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rcp.kpln

quote:

quote:

quote:

quote:

Nerde

saka yapmis arkadas

beyler ben pek anlamadıgım için soruyorum simdiden kusura bakmayın :) absinthe denilen progran sayesindemi yükleniyor jaibreak ?

5.0.1 icin evet

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.