Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugur_ank

İlk denemede bende yapamadım ama sonra temiz bi restore arkasında new iphone ve jb şimdi oldu

Alıntıları Göster
    indiremiyorum bir türlü

dns değiştirdim oldu şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 25 Mayıs 2012; 18:58:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre doan

Arkadaslar bende 4 s e yükledim o
    İlk kez jb yapıyorum cydia gözüktü ama otomatik olarak alması gereken güncellemeleri alamıyor cydia yi acıyorum en üstte yüklemeler başlıyor ama birden takılıyor ve error server gibi bir hata veriyor
    Ben iPhone 4'üme jb yapmaya çalışırken jailbreak'e tıklıyorum 2-3 dk sonra "absinthe.exe çalışmayı durdurdu" diye hata verip kapanıyor çözümü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

repo eklemesi çok yavaş sizce neden olabilir ?

Dunyada 300 milyon insan jb bekliyordu.bundan olabilir mi

olabilir mantıklı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiga

User
    bende cydia çıkmadı neden olabilir??? ne yapabilirim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

ipad 3 GSM ios 5.1.1

ilk denemede olmadı.ardından yedek aldım.ayarlardan sıfırladım tüm içeriği..

pc ye bağladım.restore ettim.1.06 gb indirdi.kurdu.
    ardından temiz jb çektim.
    işlem başarılı !

Allah Allah bende 2 kere denedim olmadı sonunda vazgeçtim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seal05

Sbsettings indirilebilen bı repo var mı? Baya denedim inmiyor hata veriyor. Activator felan indi ama sbsettings de sorun çıkarıyor. Alternatifi varmıdir

Ben bigbossdan indirdim her hata verisinde tekrar install bastim oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intallous tan program yüklüyorum.yüklendiği anda ekranda 5 tane resimsiz simge beliriyor.ne silebiliyorum ne baska bisey.aleti kapatıp acinca gidiyo.cozum yolu bilen var mı.nasil kalkar bu olay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinbarkin

intallous tan program yüklüyorum.yüklendiği anda ekranda 5 tane resimsiz simge beliriyor.ne silebiliyorum ne baska bisey.aleti kapatıp acinca gidiyo.cozum yolu bilen var mı.nasil kalkar bu olay

Respring yap düzelir ard Arda 4-5 kere respring yaptım gitti beyaz ikonlar gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: pitac

ya appsync felan hepsini yaptım 5.0 İnstallous 4 ama çok yavaş iniyo bana pcden atmayı öğreticek biri yokmu? alıcağı hayır duanın haddi hesabı yok :D

Appcractr dan inderebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

beyler ben şimdi 5.1.1 yüklemeye çalışıyorum fakathttp://i.imgur.com/spxiw.jpg her seferinde böyle diyor, 4-5 kere denedim, sebep ne olabilir? itunes üzerinden güncelleme de 800 küsür mb, akk ile saatlerce sürer. napmak gerek?

çok uzun sürmüyor. ben 20 dakikada indirdim pc üzerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Ben iPhone 4'üme jb yapmaya çalışırken jailbreak'e tıklıyorum 2-3 dk sonra "absinthe.exe çalışmayı durdurdu" diye hata verip kapanıyor çözümü bilen var mı?

Alıntıları Göster
    Biraz uğraşsam da 4S'i başarıyla JB yaptım
    JB adımları
     iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI

ve sonuç

• quote:

repo eklemesi çok yavaş sizce neden olabilir ?

Alıntıları Göster
    Ben yaptım, çok ta güzel oldu İnstallous 4'ü de kurdum. Arkadaşlar cihazınız takılı iken açın jb için olan programı sonra jailbreak diyip devam edin Ben cihaz Kilitli vaziyette iken yaptım. Yani o zaman jailbreak butonuna bastım. Hiçbir verim gitmedi Tek sıkıntım asıl DH üyeliğime girememem

• quote:

Orijinalden alıntı: MiaKaiser

Biraz uğraşsam da 4S'i başarıyla JB yaptım
    JB adımları

ve sonuç

Alıntıları Göster
    Ipad 3 WIFI JB 'lerken uzun süre problem yaşayıp , ardından çözenler lütfen adım adım neyi yaptılar da düzelttiler, yazarlar mı lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: N4vyCat

Ben yaptım, çok ta güzel oldu İnstallous 4'ü de kurdum. Arkadaşlar cihazınız takılı iken açın jb için olan programı sonra jailbreak diyip devam edin Ben cihaz Kilitli vaziyette iken yaptım. Yani o zaman jailbreak butonuna bastım. Hiçbir verim gitmedi Tek sıkıntım asıl DH üyeliğime girememem

Alıntıları Göster
    Benim cihazım 5.1.1 tethered.Şimdi "Rocky Racoon 5.1.1 Untethered" indirsem olucakmı cydiadan?ve hangi repoda bulamıyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    appsync for ios 5.0+
    installous

kurdum başka temel olarak ne gerekli...

sbsettings i sevmiyorum

• Arkadaslar bir sey soracagim, ust konularda birisi telefon uzerinden de jb yapilacagindan bahsediyordu (pc ye gerek kalmaksizin) baktim sag sola ama oyle bir sey bulamadim. Var midir boyle birsey?

Tesekkurler.

• quote:

bu mesajdan dolayı sizi uçururlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk_fb

Arkadaslar bir sey soracagim, ust konularda birisi telefon uzerinden de jb yapilacagindan bahsediyordu (pc ye gerek kalmaksizin) baktim sag sola ama oyle bir sey bulamadim. Var midir boyle birsey?

Tesekkurler.
    Cihazı jb yaptım ama şimdi yüklicek bişey bulamıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

Cihazı jb yaptım ama şimdi yüklicek bişey bulamıyom

Alıntıları Göster
    restore yi de hallettim , jb yi de yaptım

yedek almıştım itunes dan ama yeni telefon olarak tanıttığım için yedeği geri yükleme şansım yok sanırım değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

appsync for ios 5.0+
    installous

kurdum başka temel olarak ne gerekli...

sbsettings i sevmiyorum

intelliscreenx
    zephry
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.