Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk denemede olmadı.ardından yedek aldım.ayarlardan sıfırladım tüm içeriği..

pc ye bağladım.restore ettim.1.06 gb indirdi.kurdu.
    ardından temiz jb çektim.
    işlem başarılı !
  • İlk denemede bende yapamadım ama sonra temiz bi restore arkasında new iphone ve jb şimdi oldu
  • Repo ekleyemiyorum acayip yavaş DNS değiştirdiğim halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_1907

Arakdaşlar, çakılanların çoğu cihazı yedekleyip sıfırlamadığı için takılıyor. Şöyle izah edeyim, backup alıp sıfırladığınız zaman(jb yoksa önceden) içeriği sıfırladığından absinthe'in yedekliyeceği çok bişe olmuyor ve çabucak bitiriyor.
    Ama siz sıfırlamadığınız zaman cihazınızdaki herşey dahil işlem yapıyor belki 8,9 gb veri ile uğraşıyor en az içinde. Bu cincjet sürümünde de böyleydi. Lütfen adımları uygulayıp sıfırlayın cihazları.
    Ayrıca tüm dünyada ki kullanıcılar aşağı yukarı aynı anda package ekliyor, sakin olun eninde sonunda ekler

Evet, haklisin. Su anda herkes abanmis vaziyettedir. Ben biraz bekleyeyim. Millet bir indirsin, ilk izlenimler falan paylaşılsın. Ben ondan sonra 5.1.1 e dönüş ve jb yaparım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• haydi hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_ank

İlk denemede bende yapamadım ama sonra temiz bi restore arkasında new iphone ve jb şimdi oldu

restore tam olarak nasıl yapıyorsun itunes üzerinden belki ben yanlış yapıyorumdur ?
  • ben hala 4s yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

ya beyler format attım ben pc ye sımdı bu 3gs ın nasıl yedegını alayım ??? yedek almadan jb olmuyor mu ? yada ne yapmalıyım ben ? lütfen yardım

yardım :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozngns

Arkadaşlar 4s hata veriyo program telefonu sıfırlamak mı lazım yardımcı olun lütfen ?

Ben 4s telefonumu uçak moduna aldım pcye bağladım parolayı girdim kilidi açtım JailBreak düğmesine bastım pc'den kendi kendine oldu. Nasıl yapamadınız anlamadım.
  • ilerlemiyor yardım eden yokmu
  • ben uçak modunu almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozngns

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_ank

İlk denemede bende yapamadım ama sonra temiz bi restore arkasında new iphone ve jb şimdi oldu

restore tam olarak nasıl yapıyorsun itunes üzerinden belki ben yanlış yapıyorumdur ?

telefonumu dfu moda aldım daha sonra bilgisayar zaten uyarı veriyo bu arada dfu mod a alırken itunnes açık olsun sonra yeni 5.1.1 indirip otomatik olarak kuruyor sonra new iphone olarak devam ettim bi baktım ilk aldığım günkü iphone la aynı :) sonrada jb yaptım şuan sıkıntısız kullanıyorum birazdan 4s e de deneyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

ilerlemiyor yardım eden yokmu

şifre varsa kilit koyduysan onu açıp dene yine olmuyorsa uçak moduna al
  • hocam bana az yardım edin yav uçak moduna alacam degilmi
  • ShaG dostum yazmayı unuttum bende de aynı hatayı verdi host dosyasını orjinal haline getirdim düzeldi. İnternet orjinal host dosyasını indir eski host dosyasıyla degiştir daha sonra pcyi restart et kesin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

ipad 3 GSM ios 5.1.1

ilk denemede olmadı.ardından yedek aldım.ayarlardan sıfırladım tüm içeriği..

pc ye bağladım.restore ettim.1.06 gb indirdi.kurdu.
    ardından temiz jb çektim.
    işlem başarılı !

zaten jb cıkmadan önce yani 3-4 gün önce bi sitede jb ye hazırlama linki vardı restore yapıp yedekleri geri yükleyin diyorlardı ben de oyle yaptım iPhone 3GS de sorun cıkmadı
  • hocam bana az yardım edin yav uçak moduna alacam degilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

hocam bana az yardım edin yav uçak moduna alacam degilmi

ben öyle yaptım 4s telefonumda
  • repo eklemesi çok yavaş sizce neden olabilir ?
  • arkadaşlar bu sorunun cevabını bilen var mıdır?

jb yaptıktan sonra indirilen installous ile indirilen programlar için app store da çıkan güncellemeleri nasıl kaldırabiliyoruz?
    bunun bir yolu var mı?
    app store un içinde güncelleme bekleyen appler ve app store üzerinde yazAn güncelleme bekleyen app sayısı beni çok rahatsız ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.