Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 değil de 4 s ise sıradışı :) neden mi akıllarda soru işareti var çünkü buraya bak iphone 5 im var diye gelen bile var :) yanlış anlamazsın umarım
  • o videodaki ses ne a...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

Orijinalden alıntı: camcorder01

anlayan arkadaşlar videoyu izlediniz ise açıklıma yapar mısınız bizde bilgilenelim...tsk ler

Telefonun 4s olup olmadığını göstermemişsin . Yalnız bence bunu hemen internete koyun bizde indirek daha fazla belemeyelim Birde telefonun programlara o kadar hızlı girmesinin sebebi ne . Nasıl oluyorda o kadar hızlı giriyor söyler misiniz ?

Telefon 4S Bi ara Kamerayı uzaklaştırdığında yanda titreşimi açıp kapama tuşunun üzerinde siyah şerit var görünüyor programların açılış hızlarını bilmiyorum ama 4S te cydia yı görmek asıl garip olan :S

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer46

quote:

quote:

anlayan arkadaşlar videoyu izlediniz ise açıklıma yapar mısınız bizde bilgilenelim...tsk ler

Telefonun 4s olup olmadığını göstermemişsin . Yalnız bence bunu hemen internete koyun bizde indirek daha fazla belemeyelim Birde telefonun programlara o kadar hızlı girmesinin sebebi ne . Nasıl oluyorda o kadar hızlı giriyor söyler misiniz ?

Telefon 4S Bi ara Kamerayı uzaklaştırdığında yanda titreşimi açıp kapama tuşunun üzerinde siyah şerit var görünüyor programların açılış hızlarını bilmiyorum ama 4S te cydia yı görmek asıl garip olan :S

Eğer öyleyse hemen internete koyun patlama yapar valla 4 lerede uygun mu acaba bende uygulasam .

• quote:

quote:

tamam yeniden video çektim ve tlf nu üst kısmında bildiğim kadarı ile kulaklık girişinin yanında çizgi kısmı 4s lerde yok doğrumu. yeni video da onuda çektim. ayrıca arkadaki ses nasıl cızırtılı onu anlayamadım

• iphone un yanındaki çizgiyi göremedik.eğer oda varsa hala şoktayım ya da sistem dosyalarında 4s 5.0.1'i 5.1.1 diye gösterilmiş olabilir.sana yalancı demiyorum yanlış anlama dostum ama hala inanamıyorum 4s ve 5.1.1 untethered
  • quote:

quote:

quote:

tamam yeniden video çektim ve tlf nu üst kısmında bildiğim kadarı ile kulaklık girişinin yanında çizgi kısmı 4s lerde yok doğrumu. yeni video da onuda çektim. ayrıca arkadaki ses nasıl cızırtılı onu anlayamadım

ek olarak zahmet olmazsa cydia'ya girip.sayfayı yukarıya sürükleyebilir misin.telefonun sürümü yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoNneCtinG_04

iphone un yanındaki çizgiyi göremedik.eğer oda varsa hala şoktayım ya da sistem dosyalarında 4s 5.0.1'i 5.1.1 diye gösterilmiş olabilir.sana yalancı demiyorum yanlış anlama dostum ama hala inanamıyorum 4s ve 5.1.1 untethered

Videoda bir ara kamera uzaklaştığında sesli sessiz tuşunun üstünde görünüyo anten bende ondan şüphelendim fakat telefonu kapayıp açtığında kilitli ekranda iOS 5.1 in kameraya hızlı girmek için yeride görünüyor

• quote:

quote:

iphone un yanındaki çizgiyi göremedik.eğer oda varsa hala şoktayım ya da sistem dosyalarında 4s 5.0.1'i 5.1.1 diye gösterilmiş olabilir.sana yalancı demiyorum yanlış anlama dostum ama hala inanamıyorum 4s ve 5.1.1 untethered

Videoda bir ara kamera uzaklaştığında sesli sessiz tuşunun üstünde görünüyo anten bende ondan şüphelendim fakat telefonu kapayıp açtığında kilitli ekranda iOS 5.1 in kameraya hızlı girmek için yeride görünüyor

5.0.1 untethered var ise camera grabber ile halledilir o.

arkadaştan ricam video da cydia'ya girip aşağıda ki gibi sayfayı yukarı sürüklemesi.eğer onu da yaparsa cidden kaba et olurum

• sistem versiyonu ifile kullanılarak kolayca 5.1.1 olarak değiştirilebilir, bu cihazın gerçekten 5.1.1 ile çalıştığına ispat değil bence
  • quote:

quote:

quote:

5.0.1 untethered var ise camera grabber ile halledilir o.

arkadaştan ricam video da cydia'ya girip aşağıda ki gibi sayfayı yukarı sürüklemesi.eğer onu da yaparsa cidden kaba et olurum

aynen bende zaten bende aynı şeyi rica edecektim arkadaştan. (cydia never lie)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 13 Mayıs 2012; 15:29:48 >

• video adresi arkadaşlar yardımcı olursa izlememiz için bekliyorum

• dostum cydia ya girip sayfayı sürükleyebilir misin yukarı doğru herkesin beklediği sadece bu cidden meraktayım.
  • jb çıktımı şimdi ne oldu anlamadım ben video dan bişey pod2 ye inat paylaşsana madem yaptınız
  • Birazdan burayı "yolla panpa" cilar basacak :))
  • bu son çekilen resimdir.

• Evet cydia ana sayfada sistem bilgisini de gorebilirsek iyi olr
  • Cydia girdiginizde asagiya dogru indirin ki telefonu 4s oldugunu anlayalim
  • Tesekkurler tebrik ederim
  • Valla bunu nasıl yaptın tebrik ediyorum ama bence paylaşmalısın özellikle pod2g ye inat eğer bunu yaparsan hem nette popüler olursun hemde türklerin adını her yere duyurursun .

Yoksa Pod2g senmisin
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.