forum bölümünden video çektim ve yükledim. foto atarken yayımlandı ama video göremiyoruM YARDIMCI OLURSANIZ BANA ATAYIM YENİDEN
quote:
Orijinalden alıntı: DeveloperROCK
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı
pod2g nin fotoğrafını koymuş
pod2g ne zamandan beri türkce iphone kullaniyor hocam
sadece 5.1.1 yazısına baktım.Fail olmuşum şimdi fark ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: camcorder01
forum bölümünden video çektim ve yükledim. foto atarken yayımlandı ama video göremiyoruM YARDIMCI OLURSANIZ BANA ATAYIM YENİDEN
Videoyu you tu be a upload edip linkini buradan paylaşabilirsin...
Arkadas, forumda konuyu takib eden onlarca kişi var (twiter, blog v.s) ve hepside bir o kadar isin ustası, yani neyin nereden takib edilmesi gerektiğini gayet iyi biliyorlar (usta olmamakla beraber takip edenlerdenim) ya sen bizi kafaya almaya çalışıyorsun, Yada telefonun 4s değil 2 sinden 1i zira an itibariyla 4s için 5.1.1 jb yok.
4s'in kenarındaki çizginin de videosunu çekersen daha iyi olacak.ben ihtimal vermiyorum jb olduğuna
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme Victory
Arkadas, forumda konuyu takib eden onlarca kişi var (twiter, blog v.s) ve hepside bir o kadar isin ustası, yani neyin nereden takib edilmesi gerektiğini gayet iyi biliyorlar (usta olmamakla beraber takip edenlerdenim) ya sen bizi kafaya almaya çalışıyorsun, Yada telefonun 4s değil 2 sinden 1i zira an itibariyla 4s için 5.1.1 jb yok.
1. ÖNCELİKLE TELEFONUM iPHONE 4S 2. sÜRÜM 5.1. VE JEİLBERAK LI 3 BENİ YALANCILIKLA SUÇLAYAMASSIN 4. VARSA MSN ADRESİN VER ORADAN CANLI ANLATAYIM SANA BU SİTEDE DAHA ÖNCE HİÇ VİDEO VS YÜKLEMEDİM ACEMİYİM
quote:
Videoyu youtube a upload edip linkini buradan paylaşabilirsin...
video nerede yükleyemedin galiba.youtube a yüklersen daha iyi olacak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme Victory
1. ÖNCELİKLE TELEFONUM iPHONE 4S 2. sÜRÜM 5.1. VE JEİLBERAK LI 3 BENİ YALANCILIKLA SUÇLAYAMASSIN 4. VARSA MSN ADRESİN VER ORADAN CANLI ANLATAYIM SANA BU SİTEDE DAHA ÖNCE HİÇ VİDEO VS YÜKLEMEDİM ACEMİYİM
özele gerek yok foruma kendi çektigin şüpheye yer bırakmayacak video koy yeter, yalancilikla suçlamıyorum, şaka yaptığını düşünüyorum, (yazdıklarımın neresinde "yalan" kelimesi geçiyor?)
valla " pod3g olabilir" onu bilmem daha açıklayıcı olursan .tlf num jailberaklı ve kapanıp açılınca derik hattı buluyor ve yeniden cydia ya fala sıkıntısız girmekte. fazla bilgim yok, daha önceki sürümdede jailbreak yaptırdım aynı işlevler devam etmekte
valla " pod3g olabilir" onu bilmem daha açıklayıcı olursan .tlf num jailberaklı ve kapanıp açılınca derik hattı buluyor ve yeniden cydia ya fala sıkıntısız girmekte. fazla bilgim yok, daha önceki sürümdede jailbreak yaptırdım aynı işlevler devam etmekte
Telefonun 4s olup olmadığını göstermemişsin . Yalnız bence bunu hemen internete koyun bizde indirek daha fazla belemeyelim Birde telefonun programlara o kadar hızlı girmesinin sebebi ne . Nasıl oluyorda o kadar hızlı giriyor söyler misiniz ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Omer46
camcorder01 pod3g olabilir
Arkadaş doğru söylüyor.Telefon 4s 5.1.1 untethered...Peki nasıl oluyor bu iş...