Şimdi Ara

iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak 1-2 Gün Sonra Cıkıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

Nick Mesaj Uyumu Diyorum.

))))
  • Çok cahilane bir soru soracağım. JB'den sonra apple store'dan ürün indirilebiliyor mu ? iTunes kullanılabiliyor mu ? Apple'ın yayınlamadığı uygulamalar telefona nasıl aktarılıyor. Apple store'dan yayınlanan ve ücretli olan uygulamalar ücretsiz olarak nereden bulunup telefona nasıl aktarılıyor. Bir dedim çok oldu ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impressive

Çok cahilane bir soru soracağım. JB'den sonra apple store'dan ürün indirilebiliyor mu ? iTunes kullanılabiliyor mu ? Apple'ın yayınlamadığı uygulamalar telefona nasıl aktarılıyor. Apple store'dan yayınlanan ve ücretli olan uygulamalar ücretsiz olarak nereden bulunup telefona nasıl aktarılıyor. Bir dedim çok oldu ama :)

Yasal olan hersey yapilir. Jb onlari engellemez
  • Teşekkür ederim. İlk iphone'um ve ilk JB tecrübem olacak, ondan bazı meraklarımı gidermek istedim.
    Saygılar.
  • ben bu olayın artık bir ego savaşına döndüğünü düşünüyorum artık. hackerlar da dalga geçmeye başladılar. insanlar bunlara jailbreak diye ağladıkça kendi egolarını tatmin ediyorlar. telefondan da soğumak üzereyim. ekranı daha kaliteli olsa galaxy s2 alacağım hemen. belki de yakında s3 çıkar ona geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Adamlar dalga bile gecse haklilar sonucda parasiz bir is yapiyorlar ve insalardan hic birsey istemiyorlar ve s2'nin ekrani iphone 4'un ekranindan daha kaliteli S2 ler super amoled ekran kullaniyor ve iphonedan iyi suan tek bir telefon var oda LG nin optimus 3d si ve black versiyonudur eger iphone'nu satacak ise. Kesinlikle LG Optimus serisine bakmani isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıoshack -- 16 Aralık 2011; 17:24:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertigo86

ben bu olayın artık bir ego savaşına döndüğünü düşünüyorum artık. hackerlar da dalga geçmeye başladılar. insanlar bunlara jailbreak diye ağladıkça kendi egolarını tatmin ediyorlar. telefondan da soğumak üzereyim. ekranı daha kaliteli olsa galaxy s2 alacağım hemen. belki de yakında s3 çıkar ona geçerim.

Adamalar her konuda hakli sonuc olarak parasiz bir is yapiyorsun.insanlardan bise istemiyorlar.jailbreak o kadar kolay programlanan bise is degil ve sin olarak s2'nin ekrani super amoled yani iphone'nun ekranindan 2 kat daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıoshack -- 16 Aralık 2011; 17:28:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

Nick Mesaj Uyumu Diyorum.

• Fazla anlamıyorum ama şuan bende 4.3.3 jb geveyli İphone 4 var. Şarj sorunu yaşıyorum 5.0.1 yapmak istiyorum. Şimdi çıkacak olanla sorunsuz yükseltebilirim değil mi
  • Şu an IOS 5 yüklü. Eğer 5.0.1'e Untethered JB çıkar da IOS 5'e çıkmazsa ve Apple o sırada yeni bir IOS sürümü yayınlarsa babalara geldim demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

Şu an IOS 5 yüklü. Eğer 5.0.1'e Untethered JB çıkar da IOS 5'e çıkmazsa ve Apple o sırada yeni bir IOS sürümü yayınlarsa babalara geldim demektir.

Ben de o tehlikeye karsi ios 5in shsh ini alip 5.0.1 e guncelledim
  • bi kaç haftaya 5.1 çıkıcak onda çalışmayacaksa boşa bu bekleyiş
  • quote:

Şu an IOS 5 yüklü. Eğer 5.0.1'e Untethered JB çıkar da IOS 5'e çıkmazsa ve Apple o sırada yeni bir IOS sürümü yayınlarsa babalara geldim demektir.

itunes'u acinca cikan uyarida sadece indir'i secip update etmezsen birsey olmaz. 5.1 ciksa bile shift+update ile 5.0.1 update dosyasını secerek update yapabilirsin.

ben 5.0.1'i indirdim ama update etmedim, eger jb 5.0.1 icin cikarsa dedigim sekilde update edebilirim (5.1 cikmis olsa bile).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

itunes'u acinca cikan uyarida sadece indir'i secip update etmezsen birsey olmaz. 5.1 ciksa bile shift+update ile 5.0.1 update dosyasını secerek update yapabilirsin.

ben 5.0.1'i indirdim ama update etmedim, eger jb 5.0.1 icin cikarsa dedigim sekilde update edebilirim (5.1 cikmis olsa bile).

Doğru söylüyosun ben de öyle yapayım bari. 4-5 aydır Untethered JB bekliyom, şimdi başıma böyle bi hadise gelirse kafayı yerim heralde.

Untethered JB de sırf Sb Settings için istiyorum. Lanet olası Apple mühendisleri şu IOS'a SBSettings benzeri bişey koysalar hiç aramıycam Jailbreak. Gururlarına yediremedikleri için koymuyolar heralde. Android'den taklit ettiler diye kendilerine laf edilmesin diye.

• Öyleyse bu pazara çıkar :)
  • hadi inş
  • Selam Dostlar,
    Bende daga bugun Turkcell'e iPad2 anlaşmasını imzaladım. Çarşamba geliceeni söyledi bana kargoyla eleman..Yalnız problem şu abim Saturn'den aldı 4.3.3 yukluydu ipsw olarak benim cihaz nasıl gelicek acaba?? iphone da 5.0 yuklu tet. jb ile babalar gibi kullanıyorum tet.jb. cıktıgından beri ama ipad i jb siz kullanamam kafayı yerim..varmı bilgisi olan ?
  • Arkadaşlar Itunesten indirdiğimiz cihaz yazılımı hangi klasörün içeirisnde oluyor ?

C:\Users\Kullanıcı adı\Music\iTunes\ ...? tam olarak adres verebilirmisiniz içerisinde hangi klasörde oluyor, manuel başka yerden indirdiğim ipsw yi dizine atacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Arkadaşlar Itunesten indirdiğimiz cihaz yazılımı hangi klasörün içeirisnde oluyor ?

C:\Users\Kullanıcı adı\Music\iTunes\ ...? tam olarak adres verebilirmisiniz içerisinde hangi klasörde oluyor, manuel başka yerden indirdiğim ipsw yi dizine atacağım

AppData\Local\Apple\Apple Software Update
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.