Şimdi Ara

iOS 4.3.5 cıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
6.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• peki bu versiyonun amacı ne imiş?
  • Pil tuketimi %80 azaltilmis,3g cekim gucu inanilmaz tatmin edici olmus. Tam dogrulugundan emin degilim ama home tusu sorunu ortadan kalmis rivayetlere gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Latour -- 25 Temmuz 2011; 21:01:07 >
  • günlük versiyon çıkartmaya başladılar sizcede *oku çıkmadımı bu işin ?
  • Hobaaa. Baseband nedir yükleyen olduysa baseband sürümünü söyleyebilirmi?
  • hiç beklemeiyodum acayip şaşırdım bu adamlar ios 5 e kadar 4.3.6 hatta 4.3.7 yi çıkarırlarsa şaşırmayın

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bird-hunter -- 25 Temmuz 2011; 21:09:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Hobaaa. Baseband nedir yükleyen olduysa baseband sürümünü söyleyebilirmi?

Bende onu merak ediyorum
  • ben halen 4.2.1 kaldım :(
  • bende 4.3.4 e jailbreak bekliyodum jailbreak çıkmadan 4.3.5 çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latour

Pil tuketimi %80 azaltilmis,3g cekim gucu inanilmaz tatmin edici olmus. Tam dogrulugundan emin degilim ama home tusu sorunu ortadan kalmis rivayetlere gore.

Noktadan sonra 3. hane artmış. Bayağı minor bir güncelleme olsa gerek. Bahsettikleriniz bana göre minor değil. Eğer bunlar olsaydı bence 4.3.5 değil 4.4 olurdu.

Şahsen güncellemenin içeriğini bilmiyorum ama geçen haftalarda PDF açığını kapatan güncelleme eğer başka bir şey bozulduysa, onu düzeltmek için çıkartmışlardır.

Ekleme: Tahmin ettiğim gibi.http://thenextweb.com/apple/2011/07/25/apple-has-released-ios-4-3-5-for-iphone-ipad-and-ipod-touch/ Çok önemli bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeneX -- 25 Temmuz 2011; 21:17:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Latour

Pil tuketimi %80 azaltilmis,3g cekim gucu inanilmaz tatmin edici olmus. Tam dogrulugundan emin degilim ama home tusu sorunu ortadan kalmis rivayetlere gore.

acaba bu söylenenler doğrumu..!!!!!!!
  • beta 4 ümle mutluyum almıyım

edit: bu arada daha 4.3.4 çıkalı ne kadar oldu da 5 yaptı bunlar elma yine birşeyler çeviriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 25 Temmuz 2011; 21:22:07 >
  • Ozaman buyrun cenaze namazına

Sitede yazana göre

4.3.4 te açığı kapatan apple 4.3.4te çıkan tsl sertifika sorununu 4.3.5te kapattı.

Baseband 4.2.10
  • geçınız. 4.3.3 ıyıdır
  • Beyler iphone 4 beyazları yada siyahları U.S.A. den alsam sim free farketmez alırsam 4.3.5 e guncellenmıs mı alırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyhh..

Beyler iphone 4 beyazları yada siyahları U.S.A. den alsam sim free farketmez alırsam 4.3.5 e guncellenmıs mı alırım?

4.3.5 şeklinde gelmez büyük ihtimalle 4.3.3 gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyhh..

Beyler iphone 4 beyazları yada siyahları U.S.A. den alsam sim free farketmez alırsam 4.3.5 e guncellenmıs mı alırım?

Şimdi alırsan hayır
  • geveyde çalışıyormu bilen varmı ?
  • yeni versiyonu ındırdikten en kolay nasıl yuklerim makinaya cahilligime gülmeyin lütfen
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.