Şimdi Ara

iOS 4.2.1 ve hızlı arama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 4 üme iOS 4.2.1 yükledim sonrasında kisilerden 4 adet kisi için hızlı arama atadım ancak seçtiğim kisiyi hızlı arama ile ararsam telefon ya başka kisiyi arıyor yada boş ekran görüntüsü geliyor bu sorun 4.1 de yoktu denermisiniz

• Bende problem yok ip4
  • şimdi denedim dostum öle bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

şimdi denedim dostum öle bir sorun yok

makinayı kapatıp tekrar açtım sorun devam ediyor,hızlı arama atadığım kişiyi hızlı arama menusunden uzerini tıkladığımda ekran kararıyor.
  • Restore yolu görünüyor sanırım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

iPhone 4 üme iOS 4.2.1 yükledim sonrasında kisilerden 4 adet kisi için hızlı arama atadım ancak seçtiğim kisiyi hızlı arama ile ararsam telefon ya başka kisiyi arıyor yada boş ekran görüntüsü geliyor bu sorun 4.1 de yoktu denermisiniz

böyle bir sorun bende 4.1 versiyonun da da vardı 4.2 de de var hızlı arama kişisine tıkladıgımda siyah ekran geliyor yukarda saat falan görünüyor ama arama olmuyor. ama hızlı ekranda kişinin sagındaki ok la numarayı görünce ordan arama oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

iPhone 4 üme iOS 4.2.1 yükledim sonrasında kisilerden 4 adet kisi için hızlı arama atadım ancak seçtiğim kisiyi hızlı arama ile ararsam telefon ya başka kisiyi arıyor yada boş ekran görüntüsü geliyor bu sorun 4.1 de yoktu denermisiniz

böyle bir sorun bende 4.1 versiyonun da da vardı 4.2 de de var hızlı arama kişisine tıkladıgımda siyah ekran geliyor yukarda saat falan görünüyor ama arama olmuyor. ama hızlı ekranda kişinin sagındaki ok la numarayı görünce ordan arama oluyor

aynen sorun aynı ekran kararıyor ancak üstte saat vs... görünüyor ama arama olmuyor.ben tam emin değilim ama 4.1 de yoktu cunku 4.2.1 de farkettiğim gibi 4.1 dede denemişimdir,olsaydı farkederdim acaba bu sürüm tam oturmadanmı apple downloada açtı.hatalı galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 4.1 de de vardı o sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam
    bende 4.1 de de vardı o sorun

Saydam kardesim galiba senle bende var bu sorun şaşırdım kaldım ne yapicaz simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megaslaughter

Restore yolu görünüyor sanırım :/

haklı çıktığını belirtmek istedim.ben restore yapıp temiz kurulum yaparak sorunumu çözdüm böyle problemi olanlara duyrulur.
  • MErhaba arkadaslar i phone 4 un guncellemseini yaptiktan sonra genel ayarlar kisminda ucak moduna gecmek icin tusa tiklarken bir anda ana menuye geri donuyor bu konuda bilgisi olan varmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfkalender

MErhaba arkadaslar i phone 4 un guncellemseini yaptiktan sonra genel ayarlar kisminda ucak moduna gecmek icin tusa tiklarken bir anda ana menuye geri donuyor bu konuda bilgisi olan varmidir?

restore yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.