Şimdi Ara

İOS 4.0.2 için Gereksiz Jailbreak (Denenmiştir) 3g 3gs iphone 4 için New Bootrom cihazlar denemesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
15.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle İşlem Unlocked olmayan bir cihazda yani yurtiçi cihazda denenmiştir. Unlock (UltraSn0w) 4,0,2 de çalışıyormu bilmiyorum.

İlk uyarım Cihaza Update diyerek değil Shift + Restore İndirdiğimiz 4.0.2 dosyasını göstererek ios 4.0.2 yi yükleyen cihazda denenmiştir.

Adım 1: İos 4.0.2 yi verdiğim linkten bilgisayarınızın Masaüzerine indirin.

iPhone 4

http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-8807.20100811.3Edre/iPhone3,1_4.0.2_8A400_Restore.ipsw

iPhone 3Gs

http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-8805.20100811.Dcr4e/iPhone2,1_4.0.2_8A400_Restore.ipsw

iPhone 3G

http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-8802.20100811.XcfpR/iPhone1,2_4.0.2_8A400_Restore.ipsw

Adım 2: İphone unuzu İtunes 9.2.1 aracılığıyla İOS 4.0.2 ye shift + Restore aracılığı ile fw ı yükleyin.

İtunes:9,2,1:http://www.apple.com/itunes/download/

Adım 3 : Bu Adımda Redsn0w a göstereceğimiz ios 4 ipsw larını indireceğiz.

iOS 4.0 iPhone 4 için
    http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone4/061-7380.20100621,Vfgb5/iPhone3,1_4.0_8A293_Restore.ipsw

iOS 4.0 iPhone 3GS için
    http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone4/061-7437.20100621.5urG8/iPhone2,1_4.0_8A293_Restore.ipsw

iOS 4.0 for iPhone 3G için
    http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone4/061-7436.20100621.58Yt4/iPhone1,2_4.0_8A293_Restore.ipsw

Adım 4: Redsnow un Bu sürümünü indiriyoruz.

http://www.mediafire.com/?m2drtlzyzyn

Adım 5:Redsn0w u açıyoruz.Seçeneklerde Sadece ve Sadece Cydia seçili olacak.
    Ve ileri dediğimizde Redsn0w a ADIM 3 DE İNDİRDİĞİMİZ İOS 4,0 SÜRÜMÜNÜ GÖSTERİYORUZ. HAYIRLI OLSUN CYDİA:)

UPDATE YAPILMIŞ CİHAZLARDA DENENMEMİŞTİR.
    UNLOCKED CİHAZLARDA DENENMEMİŞTİR.
    İPHONE 3GS VE İPHONE 4 DE DENENMİŞTİR.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 26 Ağustos 2010; 19:57:05 >

• vay vay vay bu kadar çabuk mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem
    vay vay vay bu kadar çabuk mu ?

Geç bile oldu :d
  • Arkadaşlar başka deneyenler yok mu, şimdi resmen 4.0.2 de de işlem gerçekleşmiş mi oldu, deneyenler bilgi verirlerse çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 24 Ağustos 2010; 18:40:36 >
  • Hakan sen hangi cihazda denedin kardeşim bunu ?
  • neden bu kadar cok ugrasdiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackOssi55
    neden bu kadar cok ugrasdiriyor

Daha basit yöntem henüz yokta onun için ugrastiriyor.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denediğin cihazları biraz daha açıklar mısın? sim lock suz (avrupa) iphone 4 fabrika çıkışı ios4.0.2 mi ? yoksa 4.x'den update edilerek gelen bir cihaz mı?
  • Benim versiyon 4.0.2 , denemeli miyim?
  • verdiğiniz redsn0w'un sürümü beta 0.9.5b5 ve redsn0w'un resmi sitesinde bu sürüm hakkında şunlar yazılmış.

This BETA release supports:

*
    iPhone 3G and iPod touch 2G only (for now)
    *
    Mac OSX x86 and Windows only (for now)
    *
    the 4.0 official FW only (for now)

siz iphone 4 ile denedim diyorsunuz, bu beta sürüm jailbreakme.com çıkmadan önce de vardı zaten şimdi nasıl jb yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: BlackOssi55
    neden bu kadar cok ugrasdiriyor

Daha basit yöntem henüz yokta onun için ugrastiriyor.....

O zaman Salla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme
    verdiğiniz redsn0w'un sürümü beta 0.9.5b5 ve redsn0w'un resmi sitesinde bu sürüm hakkında şunlar yazılmış.

This BETA release supports:

*
    iPhone 3G and iPod touch 2G only (for now)
    *
    Mac OSX x86 and Windows only (for now)
    *
    the 4.0 official FW only (for now)

siz iphone 4 ile denedim diyorsunuz, bu beta sürüm jailbreakme.com çıkmadan önce de vardı zaten şimdi nasıl jb yapacak.

Önemli olan 4.0 versiyonunu göstererek iphone i kandırmak. Bilmeden konuşmayın lütfen. Bu sadece tesadüf sonucu bulunan bir jailbreaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly
    Benim versiyon 4.0.2 , denemeli miyim?

Hayır denemeyin sonuc alamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly
    Benim versiyon 4.0.2 , denemeli miyim?

Hayır denemeyin sonuc alamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet19
    denediğin cihazları biraz daha açıklar mısın? sim lock suz (avrupa) iphone 4 fabrika çıkışı ios4.0.2 mi ? yoksa 4.x'den update edilerek gelen bir cihaz mı?

Yutici iphone 3 gs ve factory unlocked iphone 4
  • quote:

Önemli olan 4.0 versiyonunu göstererek iphone i kandırmak. Bilmeden konuşmayın lütfen. Bu sadece tesadüf sonucu bulunan bir jailbreaktir

4.0 göstererek kandırmayı ben de biliyorum ama iphone 4 ve 3gs yeni bootrom ile bunun mümkün olmayacağını iddia ediyorum. Bunu yapan adamlar bi tane 3gs cihaz takıp da denememişler midir sizce tesadüf eseri olsun

NOT: DENEMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR SHSH KAYDINI ALSINLAR İLK ÖNCE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 24 Ağustos 2010; 19:24:27 >
  • quote:

quote:

4.0 göstererek kandırmayı ben de biliyorum ama iphone 4 ve 3gs yeni bootrom ile bunun mümkün olmayacağını iddia ediyorum. Bunu yapan adamlar bi tane 3gs cihaz takıp da denememişler midir sizce tesadüf eseri olsun

Anlıyorum hocam senide...
    Zaten shsh kaydı şart olacaktır. Bilen birisi alır diye umuyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Dostum k.bakma ama sallamışsın görünüşe göre, o yüzden de konunun başlığını değiştirirsen insanların zamanını çalmamış olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: B-veritas

quote:

quote:

quote:

Dostum k.bakma ama sallamışsın görünüşe göre, o yüzden de konunun başlığını değiştirirsen insanların zamanını çalmamış olursun

Sallamışmıyım ?

Hocam kimseye burada silah dayayıp jailbreak yapın demiyorum.

Sadece bilgi paylaşıyorum.

Dev-team sitesine girin bakın sallamışmıyım...

Araştırmadan insanları yanlış yönlendirmeyin...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B-veritas

quote:

quote:

quote:

Sallamışmıyım ?

Hocam kimseye burada silah dayayıp jailbreak yapın demiyorum.

Sadece bilgi paylaşıyorum.

Dev-team sitesine girin bakın sallamışmıyım...

Araştırmadan insanları yanlış yönlendirmeyin...

Dostum zaten shsh kaydı olan insanlar kolaylıkla bir önceki versiyona dönebiliyorlar yani şu bahsettiğin Dev-team sitesinde yazıyor dediğin şey herkes tarafından biliniyor bunun 4.0.2 sürümüne jailbreak çıkmış gibi sunmanın mantığını anlayamadım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.