Şimdi Ara

iOS 26 | ANA KONU | Beta 3 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: EG_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
850
Cevap
149
Favori
56.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Numaralar görünmese video atacam hocam🙂
    Aşağı yukarı herşey denendi arama butonu gitti beta 3 ile geri bildirim yaptım diğer betalarda düzelir umarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlgosTR kullanıcısına yanıt
    Aramalar kısmında Sağ üstteki üç çizgiye tıklayın birleştirilmiş olanı seçin

iOS 26 | ANA KONU |  Beta 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunchTR -- 8 Temmuz 2025; 15:50:45 >
  • PunchTR kullanıcısına yanıt
    Tam bende bunu atacaktım bir de böyle dener misiniz?

Teşekkür ederim bu şekilde aktif oldu sizdeki gibi büyüteç şeklinde geldi
    Klasik görünümde mevcuttu beta 1 ve 2 de sabahtan beri rehberdeki sağda bulunan harflere tıklayarak isimlere geliyordum🙏

• AlgosTR kullanıcısına yanıt
    Hepsinin çözümü var hemen apple suçlamayın hocam 😂 şakası bir yana ben bu halini daha çok sevdim.

😀😀 sağolun hocam aklıma orası gelmedi çünkü daha öncede klasik şekilde kullanıyordum mevcuttu sabahtan beri iyi çile çektirdi

• w00t. kullanıcısına yanıt
    Baştan Beta 3’teki tasarım vaat edilse benim açımdan sorun olmazdı. Ama ilk iki betadaki tasarımı vaat edip de daha tam sürüm bile çıkmamışken bundan geri adım atmak, bu büyüklükte bir firmaya yakışmıyor. Bunu hangi tasarımın daha iyi veya güzel olduğundan bağımsız olarak söylüyorum. Bu seviyedeki bir şirketin artılarını ve eksilerini detaylıca düşünüp ona göre aksiyon alması gerekir.

Apple, daha bir ay önce açıkladığı ve hâlâ internet sitesinde yer alan tasarım dilini bir ay içinde değiştirmeye karar veriyor. Kullanıcılardan çok fazla şikâyet ve eleştiri gelmiş olsa bile bu değişiklik için en azından iOS 27 beklenmeliydi bence. Ya da sizin dediğiniz gibi tercih hakkı kullanıcıya bırakılmalıydı.

Bir de bu şirket kullanıcıyı pek de dinleyen bir şirket değil. Sektörde neredeyse standart haline gelmesine rağmen telefonlarında, tabletlerinde ve bilgisayarlarında hâlâ sadece Pro modellerinde 120 Hz desteği sunuyor. Onca şikâyet ve eleştiriye rağmen.

• mrguardiola kullanıcısına yanıt

iOS26 özelinde böyle bir eleştiriyi yapmak için henüz çok erken. Eylül ayında tam sürüm yayınlandıktan sonra sunulanla ortaya çıkan ürünü karşılaştırır değerlendiririz.

• Uygulama günel olmasına rağmen böyle hata alan oldumu itunes'de de olmuyor temiz kurulum apple aygıtlarıdada

• carsi41 C kullanıcısına yanıt

Haklısınız.

• iPhone 15 Pro için pil yine aynı şekilde hızlı bitiyor. Ara ara ısınmalar yine devam ediyor. Apple Watch 9 için pil biraz daha iyi durumda ama eskisi gibi değil. Kısacası iOS 18 ile arasında pil performansı olarak fark var.

• iOS 26 | ANA KONU |  Beta 3donanımhaber forum
    iOS 26 | ANA KONU | Beta 3
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161664129

Alıntı

metni:
    iOS 26 Beta 3 Çıktı! Tüm Yeni Özellikler

iOS 26 | ANA KONU |  Beta 3Derinden Teknolojiyoutube
    📱 iOS 26 Beta 3 Yayınlandı – Yeni Özellikler, Tasarım Detayları ve Performans Analizi! | iPhone 16 Pro Max Testi Merhaba arkadaşlar! 🎥 Apple, iOS 26’nın üçüncü geliştirici betasını yayınladı! Bu videoda iOS 26 Beta 3 ile gelen yenilikleri, arayüz güncellemelerini, uygulama içi değişiklikleri ve performans durumunu iPhone 17 Pro Max üzerinde sizler için detaylıca inceledim. 📲 🆕 Güncelleme Detayları: • Yapım Numarası: 23A5287g • Güncelleme Boyutu: Yaklaşık 10 GB • Modem Güncellemesi: Yok • Hafıza Durumu: Sistem verisinde düşüş gözlemleniyor • Desteklenen Cihazlar: iPhone 11 ve üzeri 🎨 Görsel ve Arayüz Yenilikleri: • 4 Yeni Duvar Kağıdı eklendi • Liquid Glass efektinde küçük dokunuşlar: Müzik, Denetim Merkezi gibi alanlarda tonlama değişiklikleri • Safari adres çubuğu ve sağ üstteki üç nokta ikon güncellendi • Fotoğraflar, Haritalar ve Hava Durumu uygulamalarında tasarımsal değişiklikler • Files (Dosyalar) uygulamasının ikonu yenilendi • Screenshot (Ekran Görüntüsü) alındığında eski animasyon geri döndü 🗺️ Haritalar ve Yapay Zeka: • Maps uygulaması artık doğal dil ile aramayı destekliyor (örneğin “coffee wifi”) • Haritalar içerisindeki işletme profilleri daha sade ve modern arayüzlere kavuştu • Apple News uygulamasında tarifleri otomatik olarak alışveriş listesine ekleme özelliği geldi 📉 Performans ve Stabilite: • Sistem genelinde takılmalar, donmalar gözlemleniyor • Pil performansı dengesiz, batarya süresi önceki betaya göre geride • Beta 3 genel olarak test amaçlı, günlük kullanım için önerilmiyor 📅 Ek Bilgiler: • Public Beta’nın önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor • 20 Temmuz’a kadar yeni bir geliştirici betası çıkmayabilir 📝 Güncellemeli miyim? • Beta 2’ye göre görsel yenilikler fazla • Ancak performans açısından stabil değil • Günlük kullanıcılar için tavsiye edilmez – test kullanıcıları deneyebilir 📩 Görüşlerinizi yorumlara bırakmayı, videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın! 🙌 Yeni iOS 26 gelişmeleri, Apple sızıntıları ve iPhone deneyimleri için takipte kalın!
    https://www.youtube.com/watch?v=sNqm7gb9kac&feature=youtu.be

• İki tane salak yüzünden liquid glass dan eser kalmamış.

• Gördüğüm ilk hata arama geçmişinde x kişisinin fotoğtafını y kişisinde gösteriyor. Kişiye girince sıkıntı yok sadece geçmişte böyle bir sorun var.

• ios 26 beta 3'de alınan whatsapp yedeğini ios 18'e sorunsuz aktarabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HyperNeo H kullanıcısına yanıt
    Aktarılabiliyor fakat sonrasında uygulamayı kullanırken icloud’a yedek almak istediğinizde almıyor malesef. Önceki ios sürümlerinde böyle bir tecrübem olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvolk -- 10 Temmuz 2025; 0:26:5 >
  • 3utools ile ipsw yükleyen var mı?
    v3.26 sürüm notlarında
    “easy flash supports iso 26.0 flashing” yazıyor

Ekleme: az önce bir çılgınlık yaptım denedim olmazsa ios 18’e dönerim dedim. ios 26 beta 3 ipsw’sini yüklemeyi başarılı şekilde yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 10 Temmuz 2025; 0:54:53 >
  • iOS 26 ile gelen AirPods Pro 2 modelinin Beta güncellemesinin ardından AirPods kutusunun şarjı azaldığında yanan kırmızı ışık yavaş yavaş şiddeti azalarak yanıyor ve uyarı veriyor. Eskiden şarj az olduğunda sadece kırmızı ışık yanardı. O ışığı hareketlendirmişler…

Ekleme: Şarja taktıktan sonra ışık dümdüz yanmak yerine yanıp sönüyor (eskiden böyle miydi pek hatırlamıyorum dikkatimi çektiği için eklemek istedim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alilight45 -- 10 Temmuz 2025; 23:30:19 >
  • Arkadaşlar Bir video(film,dizi) izlerken 10 dk sonra ekranda donma oluşuyor mu görüntü donuyor ses devam ediyor ?

Bir defa ses ve görüntü senkronu kaymıştı film izlerken. Aloha tarayıcısı üzerinden hoparlöre bağlı izliyordum. Görüntü geriden ses önden geliyordu. Uygulamayı kapatıp açtığımda düzelmişti. Tekrarını da yaşamadım bidaha

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.