Şimdi Ara

iOS 18 güncellemesi hangi telefonlara gelecek? İşte iOS 18 alması muhtemel iPhone'lar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 18 güncellemesi hangi telefonlara gelecek? İşte iOS 18 alması muhtemel iPhone'lar
    Apple, Haziran ayında yıllık geliştiriciler konferansı WWDC’de iOS 18 özelliklerini tanıtacak. Siri ve diğer Apple uygulamalarına yapay zeka işlevselliği, Mesajlar uygulamasında RCS desteği, tasarım değişiklikleriyle gelmesi beklenen iOS 18 güncellemesi, Eylül ayında uyumlu tüm iPhone’lar için yayınlanacak. Peki, iOS 18 güncellemesi alacak telefonlar hangileri olacak?

Ayrıca Bkz.iOS 18’den yeni detaylar ortaya çıktı: Tasarım değişiyor

iOS 18 güncellemesi alması beklenen iPhone modelleri

iOS 18’in iPhone XR ile dolayısıyla aynı işlemciyi kullanan (A12 Bionic çip) iPhone XS ve iPhone XS Max modelleriyle uyumlu olacağı söyleniyor. Bu söylenti doğruysa iOS 18, iOS 17 ile aynı iPhone modelleriyle uyumlu olacak. Buna göre iOS 18 güncellemesi alacak telefonlar:

• iPhone 15

• iPhone 15 Plus

• iPhone 15 Pro

• iPhone 15 Pro Max

• iPhone 14

• iPhone 14 Plus

• iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Pro Max

• iPhone 13

• iPhone 13 mini

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 12

• iPhone 12 mini

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone XS

• iPhone XS Max

• iPhone XR

• iPhone SE (2. nesil)

• iPhone SE (3. nesil)

Kaynak:https://www.macrumors.com/2024/02/27/ios-18-compatible-iphones-rumor/

• XS serisi almaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru onlar güncelleme takvimini doldurdu. şu listeyi teknolojiden uzak birileri mi hazırlıyor anlamıyorum. koskoca forum ne hale geldi yazık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iOS 17 açıkçası ara geçiş sürümü oldu. Pek bir yenilik göremedik.

• blackrether kullanıcısına yanıt
    Güncelleme serisine bakılırsa almaz gibi görünüyor lakin iPhone 6s’de yaptığı gibi bir sürpriz de yapabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    zaten almamalı, almasının bir faydası yok külliyen zarar.

• 11 alacakmış güncelleme çok iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XR - XS serisi almayacak boş araştırılmadan yapılan bir haber

11 serisi son ana sürüm güncellemeyi eylülden sonra diğer modeller ile beraber alacak ve 2025 Eylül'de çıkan güncellemeyi alamayacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • düz 12 kaça kadar alır? yeni aldım da iOS 18 güncellemesi hangi telefonlara gelecek? İşte iOS 18 alması muhtemel iPhone'lar 

• Almamalı diyenler var. Yüklemek zorunda değilsiniz. Tıpkı 6s gibi beklenmedik bir güncelleme olması durumunda kullanıma engel bir durum yok zaten bütün özellikleri çalıştırmıyor. 6s hala daha kullanılabilir durumda, bir kaç ay öncesine kadar iPhone 7 kullanan birisi olarak söylüyorum. Tabiki güncel cihazlar kadar stabil olmasını da beklemesin kimse.

• 11’e son çiviyi çakacak Apple.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 28 Şubat 2024; 10:42:55 >
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt

2025 Eylül de son güncellemeyi alır muhtemelen.

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt

iOS 19'u alır, 20'yi almaz.

• İphone 11’im ios 16’da gayet iyi çalışıyor yinede apple’ın 5 6 senelik cihazlara bile destek vermesi taktir edilesi bir durum 6s ‘e bile hala güvenlik güncellemesi geliyor arada ios 15 yüklü

• Yalvariyorum ipad8e guncelleme vermeyin artik yani iphone xr serisine de

14ten 15e cektim cekmez olaydim tablet yuzde 30 40 yavasladi eklenen ozellikleri hic begenmedim

• bio technolog kullanıcısına yanıt

6s serisine de aynısını diyorlardı. Ama aldı.

• Çoğu yazılım güncellemesinden gelen yenilikleride türkiye ye vermiyor apple nedense ben onu bir türlü anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor apple madem öyle birşey yapıyorsun telefonları Türkiye pazarına sokma yani satış yapma güncellemeyi doğru düzgün kullandırmıcaksan Türkiye’deki telefonlarında ben buna çok kızıyorum bu yüzden iphoneyi sattım başka telefon alıcam şimdi

• EWIAU2DLVK E kullanıcısına yanıt
    Önce bizi yönetenler bu konuda kesin bir tavır sergileyecek. BTK diyecekki cihazında bulunan tüm özellikleri (apple pay, NFC, özel geçiş, sideloading, vs.) sunmayacaksan bu cihazı ülkemde satamazsın. BTK kulağının üstüne yatmış ATM memuru gibi takılıyor. Apple’ın canına minnet.

Bu arada ben de iPhone kullanıyorum. Ama bir daha telefon almak nasip olursa katlanır model olmasını istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1001 -- 10 Mart 2024; 18:23:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.