Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.7 (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sergenlu , RdvnKrca , Wardo , Ronaldo-9 , FikirLideri Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil
5 sn
7.016
Cevap
300
Favori
576.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
96. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
Giriş

13 serisi sonraki sene değişimde değersiz olacak konumda O nedenle yazdım Yoksa özel bir nedeni yok 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

anladım hocam. Sık telefon değiştiren biri de değilim. batarya değişimi yaptırıp devam edeyim o zaman. bugün bursa troy mağazasına gelecekti .geldiyse randevu oluşturup değiştim işlemini başlatayım .

Hayırlı olsun 👍

4 yıl boyunca iPhone 12’de ısınma olayını çeşitli durumlarda görmüş biri olarak (pil sağlığı şu anda artık %75-76 civarı) diyeyim, şu an en ferah çalışan sürümdeyiz. isterseniz telefon içinden bir resetleme yapın.

iOS 18  | ANA KONU | 18.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 24 Eylül 2025; 16:44:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Hangi sürümden geçtiniz? Bilgisayardan temiz kurulum yaparak mı geçtiniz telefon üzerinden mi geçtiniz?

Sürümle alakası olduğunu sanmıyorum. Ben de 18.7 deyim ve gerçekten şu ana kadarki en iyi 18 sürümü. Kullananların çoğu da benzer yorumlarda bulunuyor. Birkaç güne kadar düzelmezse bence de içerik ve ayarları silerek tekrar deneyin.

Orijinalden alıntı: bilvolk

Sürümle alakası olduğunu sanmıyorum. Ben de 18.7 deyim ve gerçekten şu ana kadarki en iyi 18 sürümü. Kullananların çoğu da benzer yorumlarda bulunuyor. Birkaç güne kadar düzelmezse bence de içerik ve ayarları silerek tekrar deneyin.

en kötü yapacağız mecbur ,cihaz 512 lik içindekileri alacak yerim yoktu güncelleme yaparken yoksa temiz kurulum yapacaktım .

• Geçen haftalarda 16e cihazıma 18.6.2 yi kurdum kilit ekranını açarken ki animasyonda kasmalar mevcut bide denetim merkezinden dönüşte veya açılışta kasmalar mevcut ara sırada ısınmalar oluyor, 18.7 bu konuda nasıl? Sorun giderilmişmi yoksa herkestemi böyle pilden yana şuanlık sıkıntı yok güncellemelimiyim, 26 sürümüne geçmeyi birkaç ay düşünmüyorum.

Vakit varken güncelleyin; tekrar hatırlatayım: Kısa bir süre sonra telefonunuzda İOS 18’e güncelleme seçeneğini göremeyeceksiniz. İOS 26’ya yükseltme ya da bulunduğunuz sürümde kalma seçeneğiniz olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffrisby -- 24 Eylül 2025; 15:43:11 >

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• Arkadaşlar attığınız pil ekran süreleri hiçbir anlam ifade etmiyor. 24 saatlik sürede kullanım sonrası şarj edilmiş. Bu durumda ekran süresi doğru değil.

İkinci olay wifi ve mobil veride süre 3 saat değişir. 6 saat mobil veri kullanılan telefon wifi ile 9 saat ekran süresi verir

Üçüncüsü video izlenen telefonun ekran süresi çok yüksek olur. Oyun oynanan telefon süresi çok düşük olur.

Özetle bunun bir standartı yok. Şebeke çekim gücü, ekran parlaklığı onlarca değişken var. 16 pro için buraya 9 saat ekran görüntüsü de koyarım 4 saatte koyarım. Bu görüntüler sizi yanıltmasın

• madmax50 kullanıcısına yanıt

Bir şehir efsanesi daha çöktü  

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.