Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.6.2 (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.530
Cevap
334
Favori
529.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Temiz kurulum yapmak istiyorsanız şu anki güncel sürümle yapın; iOS 18.7 ve devamı (18.7.1 18.7.2 vb.) yüksek ihtimalle sadece OTA ile yayımlanacaktır. 18.7’ye geçip kendi içindeki ara sürümleri de OTA üstünden yapmaya devam ederek iOS 18’de kalmaya devam edebilirsiniz. Yani sürüm yayımında bir değişiklik yapılmazsa iOS 18.6.2 temiz kurulum için son durak oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 21 Ağustos 2025; 15:4:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deniz006 kullanıcısına yanıt
    Sanırım telefonunuz 12 mini. Ben iPhone 12’de iOS 18.6.1’e temiz kurulum ile geçmiştim ardından 18.6.2’ye güncelledim; ama günlük sıradan kullanımlarda ısınma oluyor; 18.5’te ısınma daha fazlaydı; son sürümde azalır diye düşünüyordum, pek değişmedi.Şarj da 18.5’e göre sanki daha hızlı gidiyor 😕Sadece, evet, telefon bir tık daha hızlandı.

• Benchmark sonuclari nasil? Ben hala 18.6 dayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kinemania K kullanıcısına yanıt
    Sanmam. 18.7 kurulum dosyası ile gelecektir. Sonrasında gelecek olan sürümler OTA olabilir. Genelde OTA ile geçişi kullanmıyorum. Kurulum dosyası ile gelen son sürüm hangisi olursa orada bırakıyorum cihazı. 17.7 ile şu an beklemedeyim. 17.7.2 çıktığında geçmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlara girip dokunuşları kapamadan sessiz modda titreşimi kapama açmanın kısa yolu yok mudur?
    Rahatsız etme modundan bahsetmiyorum. Sessiz moda alayım ama titreşimi açma kapamak için her seferinde Ayarlar>Ses ve Dokunuşa gitmek istemiyorum. Var mıdır bir çözümü

• iOS 18  | ANA KONU | 18.6.2

• burayi acarkenki takılmayı çözmediler halen i13

iOS 18  | ANA KONU | 18.6.2

• Gene (özellikle birtakım alt modellere) bazı operasyonlar başlamış ama hele bi’ son sürüme kadar gidilsin bakalım…

iOS 18  | ANA KONU | 18.6.2 

• burak11 B kullanıcısına yanıt
    Bir kere daha deneyimle de doğrulanan test 👍🏻Sert düşüş net fark ediliyor. Oyun yok, fotoğraf video yok, bir şey yok; telefonu eline aldın, rehberden birilerini arattın, iki satır mesaj yazdın, hop gitti yüzde 2 şarj. Pili kötü olanlar geçmesin. 18.7’ye kısmet artık …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 22 Ağustos 2025; 19:0:15 >
  • bugün 26 beta 7 den ios 18.6.1 e düştüm görünüm anlamında 10 yıl geriye gittim ama hız anlamında 10 yıl ileriye gittim. bir tek şu ısınmaya çare bulamadım. ios 16 dan beri ısınıyor telefon.

• 18.6.1

İPhone 11 ıcın

Batarya performansı olarak efsane olmuş.

Sürümlere göre 16e nin batarya performansını gösteren sayfa var mı?

• zamir84 kullanıcısına yanıt
    Youtube iapplebytes bakabilirisiniz hocam

• yakogg Y kullanıcısına yanıt

Bende kasmıyor hocam 14pm. İsterseniz ios 26 final çıktığında temiz kurulum ile geçin cihaz bi rahatlasın.

iOS 18  | ANA KONU | 18.6.2Watch unnamed | Streamablestreamable
    Watch unnamed | Streamable
    https://streamable.com/bzg7e2

• pislickadam kullanıcısına yanıt

Güç tasarruf modunda daha telefon daha az ısınıyorhocam. Eğer ısınma çok rahatsız ediyorsa deneyebilirsiniz.

• PehliOne- kullanıcısına yanıt
    o zamanda kasmaya başlıyor telefon. artık nasıl bir güç yönetimi varsa ios 16 dan beri. 12 proyu ben ios 15 de bırakacaktım hata yaptım.

16 15 assasi dususte hele 11i arşa cikarip dusurmusler iOS 18  | ANA KONU | 18.6.2 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 23 Ağustos 2025; 2:20:32 >
  • 16.6.2 ile kilit ekranı açılış animasyonunda kasma var. 16 pm

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    15pm ile bu sorunu 16.6-16.6.1 sürümündede yaşıyordum şimdide devam ediyor. Tam animasyonda fps düşüşü hissediliyor

• İphone 13 de ios 18.6 da sorun yoktu ama 18.6.1 de pil bariz şekilde daha hızlı azalıyor.İşin kötü yanı 18.6.2 de  iapplebytes'a göre dahada düşüş var.Güvenlik güncellemisiyle apple bunu nasıl beceriyor anlamış değilim.

• 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.