< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.6.2 (323. sayfa)

-
-
ipad için gelmedi sanırım bu sürüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
18.6 .1 güncellemesi hiç iyi olmadı
1.bazen ekranı alttan yukarı kaydırınca tel kasıyor
2. tel kamerada foto modunda beklerken hızlı şekilde ısınmaya başlıyo ve dogal olarak flaş devre dışı kalıyor
önceki sürüm iydi.
demek ki hangi sürüm iyse o sürümde kalmak gerekiyormuş..
sanki çok büyük degişim olacakta koşa koşa güncelliyoruz...bende 8 plus da var bunun yazılım bununkinden kat kat güzel. tel 12 mini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 15 Ağustos 2025; 22:55:21 > -
18.6.1 güncelledim sizin dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım sıfırdan kurulum yapmak lazım yedeksiz , sistem zamanla şişiyor ister istemez bir sürü dosya kalıntılar vs malesef
Geldi ama OTA’da yok. ipsw olarak indirebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar / Hücresel / WiFi Destek açık olabilir.iOS OTA güncellemeleri kapalı bile olsa yeni güncelleme bildirimi gelebilir ve sürümü indirebilir.Cihazda OTA iOS update block profili bile olsa güncelleme riski bulunuyor.WiFi ağından güncellemeyi yakalamışsa sizde WiFi kapatıp mobil veriye aldığınızda WiFi destek devreye girer.Düşük veri modu vs. iOS güncellemesinde etkisizdir.Bu tür bir durum yaşamış olabilirsiniz . ..
Wİ-Fİ Destek açıkmış, çok teşekkür ederim yardımınız için.
18.6 iyiydi zaten kal dursun sanki bir yenilik varmış gibi her sürüme tuzlukla koşmaya gerek yok boş efor 1 ay sonra hemen hepimiz 26'ya geçeceğiz zaten gerek yok bundan sonraki 18 sürümlerine
18.6.1 ile aldığım iCloud yedeğini telefonu sıfırlayıp 18.6’da geri yükleme yapabilir miyim ?
Üst sürümde alınan iCloud yedeği ( 18.6.1 ) ,ait sürümde ( 18.6 ) kullanamazsınız.. .
Arşivli yedek alınırsa ( PC & Mac ) alt sürümlerde kullanılabilir …
13 pro ile 18.6’dan çok memnunum, tavsiye ederim
iphone 13 18.6.1 telefon gereksiz ısınıyor :) çok aşırı değil ama buz gibi olmuyor hiç
18.6 da böyle değildi
edit ; düşük güç modunda serinliyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 16 Ağustos 2025; 18:24:39 > -
13 de 18.6 ve 18.6.1 den memnunum yazilan buglari yasamiyorum. ios17 den temiz kurulumla gectim. isinma da farketmedim. temiz kurulum buyuk gecislerde gerekiyor. oncesinde ios 18.5 e ota uzerinden gecmistim duzgun calismiyordu.
Çok ilginç, bende geçen gün tam tersi bir durum yaşadım. Hücresel üzerinden güncellemeyi denedim ama bir türlü başaramadım. Her seferinde wifi'i kapattığım anda guncellemeyi durduruyor. Araştırınca Apple'in hücresel üzerinden indirmeye izin vermediğini gördüm, sizin durum nasıl mümkün oldu bilmiyorum.
18.6 nın imzaları açık geriye dönebilirsiniz eğer sorun yaşıyorsanız
telefon sıfırlanıyor mu hocam
18.6 dan yedeğiniz varsa onu kurabilirsiniz tekrar sıfırlamanıza gerek yok
-
ben pusulayla uyduyuda kapatıyorum hocam bir zararını görmedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X