Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.5 (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Flakes , Asac Schrader Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.964
Cevap
345
Favori
459.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de durum aynı. Whatsapp guncellemesi sonrasi bu durum olustu. IOS ile alakasi yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erAn_ kullanıcısına yanıt
    Evet bu ara yoğunluktan çok fark etmemiştim ama mesajlarımın birindeki linki tek tıkla açamayıp safari bağlantısına geçerek açabilmiştim. Herhalde mesajda ya da linkte sorun var diye düşünmüştüm.

*aynı mesajdaki link yine açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 13 Mayıs 2025; 12:4:45 >
  • Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Bir tane uygulama vardı ayrıntılı yedekleme için vs. Bu uygulamada bir iphonedaki uygulamayı ipa olarak alıp başka iphone a yükleyebiliyor muyuz?

• emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Bir cihazdaki yüklü ipa exporting ( ipa clone Decrypt ) yapmanız için iOS sisteminde bir açık yaratmanız lazım.Uygulamayı Decrypt ( şifre kırma ) işlemi için sürüm uygunsa yapılabilir.14.0 & 16.6.1 / 17.0 sürümünde bir cihazınız olmalıdır. ..

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkürler hocam. Peki eski cihazımdaki skype uygulamasını yeni cihazıma aktarma şansım var mı? Yeni cihazda uygulamayı güncellediğim için artık kullanılmıyor ama eski cihazımda uygulamayı güncellemedim hala kullanılıyor.

• emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Konu başlığını dağıtmamak adına PM yaz ..

• kinemania K kullanıcısına yanıt
    WhatsApp güncelleme geldi fakat sorun çözülmedi. Hala linkleri açmıyor. 14 pm 18.4 ve xs 18.4.1 aynı şekilde açılmıyor. Sorun whatsapptan kaynaklı bence

• Yukarıdan bildirim çubuğu indirince bildirimler en aşağı kayıyor bazen ve safaride biraz gezince klavye yavaşlıyor yine (18.5)

• nymn82 N kullanıcısına yanıt
    Iphone 16'da WhatsApp içerisinde linklerde sorun yok ben de açıyor. Şu an 18.5 yüklü sorun yok önceki sürümde denememiştim.

14 pro aciliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cluptechno kullanıcısına yanıt
    Whatsap en son guncellemeyi yüklediniz mi ?

Olabilir… Geçici basit bir sorundur, çözülür sanırım.

• .AnasoN. kullanıcısına yanıt
    Evet. Şimdi tekrar baktım sorun yok ve güncel.

WhatsApp son güncellemeyi yapıp mesajlardaki çeşitli linkleri yokladım, daha önce açılanları da açmıyor. 🤔🤔🤔 Hiçbir link etkileşim almıyor.

• Whatsapp silip tekrar deneyin belki sorun düzelir

• Xs i 18.5 e apple sitesinden indirdiğim itunes ile pc aracılığıyla güncelledim. Fakat güncellemenin sonunda pc de bir iphone algılandı ama tanımlanamadı benzeri bir hata verdi kabloyu çıkarıp takınca ios 18.5 yüklenmiş şekilde açıldı. Şimdi 14pm aynı şekilde güncelleme konusunda kararsızım daha önce microsoft store itunes ile güncelleme yapamayıp yarıda kalınca 3utools ile kurtarmıştım 14pm i ve yarım gün uğraşmıştım. Pcden itunes aracılığıyla güncelleme yapan var mı sorun oldu mu?

Bende eşimin telefonunda sorun oldu güncelleme yarıda kaldı sonra 3uTools ile güncellemeye çalışırken o da %79 da kaldı USB yi çıkarınca baktım telefon güncellenmiş. Daha tövbe bu tür işlere kalkışmam wifi üzerinden günceller geçerim koskoca Apple iTunes programını adam edemedi bir türlü

• mac bulabilirsen onunla yapmanı tavsiye ederim windows problemli

• 18.5 teki ilk izlenim nasıl

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Çok hızlı hatasız 16 pro için Batarya iapplebytes incelemesine bakacağız hissedilir bir fark göremedim ben

• 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.