iOS 18 | ANA KONU | 18.5 (23. sayfa)

-
-
Denetim merkezini aşağı çektiğinizde normalde ilk kalpli olan (Favori) gelmesi lazım. Sizde en üstte gözüken bu boş sayfa bende en altta. Nasıl oldu ise siz onu sıralamada en üste almışsınız. O yüzden ilk açtığınızda o boş olan kart gözüküyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu nasıl değiştireceğimi bulamadım :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zırıl Zırıl gay duvar kağıtları gelir gene
Var var olmaz mı. Tim Cook kendi duvar kağıtlarını eksik eder mi hiç.
Umarım kaldırılmıştır.
-
Kilit ekranında bildirimler gözükmüyor kaydırmak gerekiyor ve en alttaki bildirim simetrik durmuyor. Optimize edilmesi gereken birçok şey var
Evet tam olarak bu hocam:) en azından çok göze batmayacak gibi 😅
-
Ama bu klasörün şöyle bir özelliği var, örneğin 2 ay öncesine ait bir fotoğrafı whatsapp konuşmasından indirince fotoğrafların içine eklenince 2 ay önceki konuma gidiyor ama son kaydedilenlerin içinde en sonda gözüküyor. Bunun haricinde bir faydası yok :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 15 Haziran 2024; 14:55:42 >
-
Hahahshshsh adam akıllı fotoğraflar uygulaması göremeyeceğiz anlaşılan.
Valla samsung note 5 kullandım zamanında onda nasıldı hatırlamıyorum ama böyle değildi diye tahmin ediyorum, bu baya yanlış geliyor ve özellikle geçmiş tarihli bir fotoğraf indirdiğim çok olduğundan beni epey rahatsız ediyor yoksa gerekmedikçe arşiv kısmı haricinde albüm kısmına girmediğimden beni rahatsız etmiyor o kısım :)
Bence de Siri oldukça kötü bir asistan. iOS 18 ile değil de Apple Intelligence ile bu sorunlar ortadan kalkacaktır. Türkçe desteği, sistemin oturması falan derken rahat 1 sene daha geçer diye düşünüyorum. 14 Pro sahipleri haklı olarak Apple'a kızdılar da Apple Intelligence Türkçede düzgün bir şekilde çalışana kadar iPhone 17 serisi çıkar zaten. :)
-
Rahatsız olan ios kullanmasın 🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈
Bunlar iletişim başkanlığının propagandalarından sıyırmışlar ama abd gibi ülkelerde gayet normal olduğunu bilmedikleri için kuduruyorlar herkesi kendi ülkesi gibi sanıyorlar gidip vestel alsın böyle tipler teknoloji ve medeniyeti hak etmiyorlar kimseye saygısı olmayan tipler.
-
Eski Samsunglarda albüm yapısı daha güzeldi. Tüm fotoğraflar kabak gibi ortada kalmıyordu. Bunda herşey ortalık malı :)
Ben cinsel tercihlere karışmam ama gına geldi artık gay duvar kağıdı görmekten
Senin canın sağ olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X