iOS 18 beta ipsw de neden yok? temiz kurulum ile geçiş yapmak istemiştim. |
iOS 18 | ANA KONU | 18.5 (22. sayfa)

-
-
IOS 18 şu ana kadar çıkan ana sürüm betası olarak en problemsiz beta. Ben daha hiç problem yaşamadım. Eski tüm ana sürüm betalarında muhakkak uygulama sorunları sistem sorunları muhakkak dakika bir gol bir yaşanırdı. Galiba bu sürüm için çok daha fazla çalışılmış. Sanki beta 3 4 havası var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
https://ipswbeta.dev/ios/18.x/
Ekranı nasıl iyi hocam bildiğin yeşilimsi beyaz oled. Çözünürlük on numara ama renk paleti ve o Samsung’un soğuk yeşil tonu beni soğutuyor. Kullandığım 15 pm’in ekranı Samsung ama kendi telefonundan daha iyi kalibrasyon yapılmış. 😅 Ayrıca iki cihazın ön kamerasını açın bariz pm daha iyi.
90k lara çıkamayan kişiler için ideal bir seçim fakat senin benim gibi kişilere gelmez.
Bugün bende geçsem yana yana arayacağım özellikler şunlar;
- Apple tv + airpods Dolby atmos ikilisi 🎧
- Airpods pro 2 yi İOS da tam performans kullanamam 📲
- Video stabilizasyonu 📸
- Fotoğraf odaklanma seri çekim vs ✈️
- Apple Watch ⌚️
- Ev tv vs cihazları Siri ile yönetme
- İOS tabanlı sorunsuz uygulamalar
- Güncelleme betalara dahil olma. Aynı eş zamanda update alma
- iOS’da pürüzsüz bir Apple Music kullanmak
- Ve bu ekosisteminin bütünüyle kusursuz birbiriyle senkronize olması
Şimdilik aklıma gelen bunlar…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 13 Haziran 2024; 23:22:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkür ederim hocam
-
Çok sade ve anlaşılabilir şekilde anlatmış şikayetçi olduğumuz konuyu merak edenler izleyebilir. Onur Akbaşyoutube
Apple AI Konusunda Bize Yalan Mı Söyledi?https://www.youtube.com/watch?si=BedDam2tG0OrDmDr&v=_BrRfBvvrTc&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 14 Haziran 2024; 2:13:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam galiba canlı aktiviteler açık olduğu için gösteriyor bendede öyle çünkü
-
Aklıma geliyor unutup duruyorum sormayı bu sirideki hey kalkacaktı sadece siri diyecektik 17 de bu geldi mi ben mi göremedim ? Bilen varsa yazabilir mi
-
-
icloud hesabıma girmem lazım, içerik menüsünden kitlemiştim. şimdi ekran süresine tıkladığımda ayarlardan atıyor
şimdi kısa bir soru: telefonu sıfırayıp dfu modunda 17ye geri dönebilir miyim?
-
15 PM de olupta 14 PM de olmayan yapay zeka dışında bi özellik var mı?
-
Denetim masasinda ayni sorunu ben de yasadim ama diger sayfalari kaldirabiliyorsunuz hocam eskisi gibi oluyor o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siri kişilerimden telefon aramasını bile doğrudürüst yapamıyor. Kayıtlı ismi söylüyorum kimini arıyor kimini web'de şu sonuçları buldum diye safariye yönlendiriyor. İnji'den bellydancing çal diyorum alakasız bir rap müzik açıyor. Araç kullanırken az küfür yemedi benden. Kaç arkadaşımda denedik aynı şekilde oldu. Bilmiyorum belki ios18 yapay zeka falan diyorlar, onunla düzelirse kullanılır. Onun dışında siri tam bir fiyasko. Kusursuza çok uzakta.
-
Denetim merkezinin optimize edilmesi gerekiyor hem bug var hem akıcı değil
Bildirim ekrana düşmüyor. Sizde de böyle bir şey var mı?
Yeni duvar kağıtları var mı acaba paylaşabilir misiniz ?
Bu fotoğraflar uygulamasındaki son kaydedilenler albümü saçmalığı kaldırılmış mı?
Spesifik birkaç uygulama dışında bildirimler bende sorunsuz geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qTr -- 15 Haziran 2024; 10:36:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X