< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.5 (126. sayfa)

17 oy
Öne Çıkar

22. Sırada
bugün en iyi #5
Giriş
-
-
Apple,90 hz yapmama sebebi pile mi bagliyor yanliş anlamadim değil mi.? Peki düz serisi ile pro serisi arasinda pil de 2-3 saat fark varmiş gibi mantik yürütmeden mi böyle konuşmuş..sacmalik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S20 fe snap versiyondan Apple 13 geçtim. Tamam resimler kaliteli kabul ediyorum ama 5 ay oldu bir türlü ısınamadım. Cihaz eski telefonuma göre yavaş geliyor bana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
28 ekim diyorlar şuanda betada klavye kasması devam ediyor
-
xs cihazıma ios 18 yükledim. çok memnunum.
90 hz gelmeliydi bencede düz 16 serilere geç kalındı. Bunu getirip özelliği kullanıp kullanmama kısmını kullanıcıya bırakmalıydı.Ozaman seçeneğin altına açıklama olarak yüksek kare hızı batarya önrünü etkileyebilir vs bunu belirtebilir ve bunu kullanıcıya bırakabilir. Örneğin Şuan pro serilerinde olduğu gibi kare hızını sınırla seçeneği getirilir. Hatta ilk kurulumda konum servisleri , apple ile paylaş ekranları kısmında ufak bir tanıtım ile bilgilendirme yapılır.
Samsung A serilerde bile 120hz verirken Düz 16 serilerindede en azından 90hz gelmeliydi.
14 pro Max cihaz henüz yüklemedim, 18.01 yüklesem sıkıntı var mı?
Bence acele etme keyfini cikart bende niyetlendim ama henüz bizlik değil:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Daha önce iCloud fotoğraf yedeklemesini hiç açmış mıydınız hocam?
Hocam iphone 4ten bu yana bunların cloudunu fotoğraf veya video için hiç kullanmadım.
Sadece notlar ve parolalar için kullandım bu güne kadar.
-
-
Bilemedim hocam o zaman, yanlış yönlendirmek istemem.
1-Cihazdaki fotoğrafları iCloud, Google Photo veya iTunes de yedeklediinizmi ? Çünkü şuan fotoğraflar yedeğiniz kapalı . ..
2-Şuan kullandığınız sürümden DFU modla sürüm düşürdünüzmü .Üst sürümde aldığınız bir yedeği alt sürümde yüklemeye çalıştınızmı . ..
3-Telefonu iTunes ( Windows ) veya macOS da finden bağlayıp cihazdaki hata veren fotoğrafı indirin.PC iTunes fotograflara eklenip eklenmediğine bakın . ..
Yeni bir resim çekin ve WhatsApp vs paylaşın.Sorun yoksa sadece önceki resimlerde sorun varsa fotoğraf yedeğinizde sorun var. ..
Küçük bir ihtimal IOS 18 geçerken sistem hatası vermiş olabilir.Fotograflar uygulaması çökme yaşıyor olabilir. ..
-
Ayarlar > Genel > iphone Saklama Alanı kısmında beta sürümü indirilmiş görünüyorsa ordan silmeyi dener misiniz?
-
Merhaba
1 ve 2. sorularınızın cevabı Hayır.
3. deneyeyim bi fırsatta
Büyük ihtimalle iOS 18 ile ilgili bir hata bekleyip göreceğiz.
Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar bişey sorucam yeni apple kimliği kurdum oynamış olduğum candy saga oyununa facebook üzerinden bağlanmak istiyorum yanlış eposta parola kombinasyonu yazıyor varmıdır bilgisi olan uygulamalar gğncel bu arada
Klasörü alta nasıl koydunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X