< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.5 (118. sayfa)

-
-
RC gelmeli artık.
-
Apple rutin takvime uymadı. Bu daha öncede bir kaç kere yaşandı ve hep sorunlar oldu. Bu diğerleri verilirken verilmeyen güncellemeler çok tepki alıyor. Hatta yeni nesil iPad’lere daha iOS 18’i veremediler. Bu dokunmatik ekran sıkıntısı ve şarjın az gitme sorunu başını ağrıtacak. Apple’a yakın isimler bile artık sabretmekten sıkılıyor ve tepkili yazıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galeriye yeni fotoğraf kaydettiğim zaman fotoğrafların yerleri değişiyor. Özellikle galeriye ilk girildiğinde farkediliyor. En üstte bir kaç yer boş kalıyor. Ekranın en solundan başlamıyor fotoğraflar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncelleme haftaya kaldı galiba bu hafta daha gelmez sanmam ama 18.1 tam sürüm cıkacak neredeyse bu 18.0.1 ara güncellemeyi vermeleri gerekirdi insanları mağdur etmenin anlamı yok
Yine bir fotoğraflar uygulama hatası 😂 hedef aratcam "he" yazdığımda atıyor uygulamadan. Galeri harici pek sorun yaşamadım bu ios 18 sürümünde.
share.icloud.com
iCloud Photos - Apple iCloudhttps://www.icloud.com/photos/#0b84uB0uIq2tdSCh3z_ZiW_LQ
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Bende dokundum çalışmadı, üzerine biraz basılı tutunca çalıştı.
Hayır. Onu bilerek öyle değiştirdiler. İlk betalarda dokunduğun gibi kapatma ekranı geliyordu sonra beğenilmeyince basılı tutma ile yaptılar ki mantıklı olanda bu. Diğer türlü denetim ekranını açarken yanlışlıkla dokunuluyordu.
Çalışıyor, basılı tutun 😊
Apple’da bu aralar ciddi bir saçmalama var maalesef. watchOS 11.1 beta 3’ü bile geri çektiler. Güncelleme yapanlar sorun yaşıyor. Anlaşılır gibi değil.
DFU Mod ile IOS 18'i sıfırdan kurduktan sonra, icloud yedekten telefonu geri yüklemek ne kadar mantıklı arkadaşlar?
-
iCloud’tan sadece rehber, fotoğraflar, notlar ve WhatsApp’ı geri getiriyorum (öneri olarak). Diğer uygulamaları tek tek AppStore’dan indirip kuruyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 3 Ekim 2024; 12:16:38 >
ben genelde öyle yapıyorum bir sıkıntısını yaşamadım
Apple normalde Salı ve Perşembe günü sürüm yayınlanaya çalışıyor.Hazırlanan bir sürüm bekletiliyorsa çözüme odaklı bir geliştirmelerle uğraşılıyordur.. ..
Sürümler ekosistemi kapsadığı için stabilite sorunu yaşatmaması için uygun görünen zamanda yayınlanır.Buna Apple karar verir ve son noktayı koyar . ..
Eyvallah arkadaşlar aynen basılı tutmak gerekiyormus 😂 Oraya yeniden başlat seçeneği koysalar iyi olurmuş aslında.
Sürüm çıkış yorumları zamanları sadece tahmin edilebilir. ..
‘’Apple yakın kaynaklar bile tepkili ,,
Bir şirketin arge ve yazılım ekibi sürümler için çalışırken bekledikleri noktaya gelince sürüm yayınlar. . ..
‘’Apple takvimine uymadı ,, sanki şirket yeni sürüm yayınlanınca bu yıl şu tarihlerde şu sürümleri vericem diye resmi bir şeymi yayınlıyor hayır . ..
Geçmiş yıllara bakarak sürüm çıkma tarihi olabileceğini ön görürler.En son kararı Apple verir . ..
Komik arkadaşlar gene konuya ortadan dahil olmuşlar 😂 Beğenmeyen varsa baksın işine. Benim yazılarımı alıntı yapıp ilgi çekmeye konuyu sabote edip kişiselleştirmeye gerek yok. Herkes tepkili çünkü doğal akış bu değil. Tabi uzaktan duyumla yazan olunca sonuç bu. 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 3 Ekim 2024; 14:1:55 >
Apple keyfine göre takılır kimsenin sorgulamaya hakkı yoktur. (!)
Haddimize değil 😂 Hele avukatları varken etrafta 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X