Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.5 (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: swes Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.209
Cevap
336
Favori
494.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

millet uyudu be hocam 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sero29 S kullanıcısına yanıt
    Hocam sil mesajı sil. Konu sahibi paylaşacak yayınlandığını. 🤣 ios 15 konusunda ilk ben yayinlandi diye bir paylaşım yapmıştım. baya bi sorun yaşamıştık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iOS 18  | ANA KONU | 18.5

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun çözdü heralde apple

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt

böyle bir kural mı var? Niye var? Gerçekten böyle saplantısı olan insanlar varsa gitsinler bir tedavi olsunlar!

• Sero29 S kullanıcısına yanıt
    Hoşgelmiş. İki gün ya da birkaç saat fark ile. 🤣
    Yarın resmi açıklama gelsin törenle yükleriz artık.

• yarın akşama kadar “bricks” haberleri çıkmazsa ben de 18’e geçeceğim artık. Özellikle de saat güncellemesi için bekliyordum.

• crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    Çizgiyi aşma seviyesine gelmeyelim olurmu. . ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 4 Ekim 2024; 2:8:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yusufd84 Y kullanıcısına yanıt
    Arkadaş espiri seviyesini çok fazla sınırlarını zorluyor.. ..

• Indexleme olayı yalan dolan diyenlere gelsin;

iOS 18  | ANA KONU | 18.5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ın sürüm notlarına göre, iOS 18.0.1 güncellemesi dokunmatik ekran, kamera ve Mesajlar uygulaması için çeşitli hata düzeltmeleriyle ilgili sorunları düzeltme içerdiği belirtiliyor . ..

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

yok bu kesinlikle espiri değil! birisi gördüğü bir güncellemeyi konuyu açandan önce paylaşamaz diye bir kural mı var? bunun mantığı ney?

Bu tür bir mantık olabilirim ?

Konu içinde her sürüm güncellemesi çıktığını belirtiyor ve paylaşılıyor.Burası bir forum bölümüdür karşılıklı bilgi paylaşımı yapılır.Zaten konu başlığını takip ediyorsanız net görürsünüz.En güzel örnekte IOS 18.0.1 sürüm çıkınca paylaşıldı bende konu başlığı sürümünü güncellemiş oldum. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 4 Ekim 2024; 3:51:54 >

Aslında bu konuyu takip etmiyordum. Sadece bugün yayınlanan sürüm için beklemedeydim. Geziye çıkmadan önce bu sürüm (18.0.1) yayınlanmazsa ne yapmalıyım diye kararsızdım.

Forumların amacı dediğiniz gibi paylaşmak ve haliyle de ilk gören kimse bilgisini paylaşır. Birisi daha erken paylaştığı için kavga etmeye ya da sinirlenmeye gerek yok. Herhalde moderatörsünüz haliyle ilk sayfada da düzeni siz sağlıyorsunuz ona zaten biz müdahale edemeyiz diye biliyorum.

Akşama kadar kötü bir şey çıkmazsa da güncellerim size de iyi muhabbetler dilerim.

Son anda gecikmeli çıkan bir sürüm oldu.Yogunluk arasında konu başlığında IOS 18.0.1 sürümünün çıktığınıda görmüş oldum ve başlığı güncelledim.Yoğun iş zamanlarında gecikmeli başlık değiştirmek zorunda kaldığım anlar oluyor.. .

IOS 18.0.1 güncelledim ve ilk 24 saatte belirgin hataların düzeltilmiş olmasını diliyorum.Nadirde olsa dokunmatik ekran sorunu yaşıyorum.Umarım sürüm düzeltmesi gerçekçi sonuç verir. ..

Hocam bence saati güncellemeyin. Biraz bekleyin aşırı pil tüketimi var.

• carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Yeni güncellemede pille ilgili geliştirme olduğu yazıyor

iOS 18  | ANA KONU | 18.5

merhaba herhangi bir problemimiz yoksa bu güncellemeyi atlayıp ios 18.1 güncellemesini yapmak daha mantıklı değil mi? sonuçta söylenene göre 15 gün sonra ios 18.1 yayınlanacak zaten yanlış mı düşünüyorum?

Sen beni tehdit mi ediyosun! Gelsek ne olur!

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.