Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.854
Cevap
304
Favori
655.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İOS 18.1’e geçin. 15Pm için hiçbir sorun yok. Ne ısınma ne kasma, ne klavye problemi var.
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    geekbench testlerindede performans artışı olmuş sanırım
  • sfydn S kullanıcısına yanıt
    Geçen sene A17Pro bu yapıdaki tek işlemciydi. A18Pro’nun aynı yapıda gelmesi çok iyi oldu. Şu an bu yapıda 6 telefon oldu. Ona göre yazılımı optimize ettikleri için bize de yarıyor. Artık telefonu olması gerektiği gibi kullanabiliyoruz. Mesela telefon ısınıyor diyenler genelde iOS 17.4-17.4.1-17.5-17.5.1 geçiş yapanlar. Bu sürümler iPadOS’ta dahi problemliydi. Ek olarak iOS 17 genel olarak tutarsızdı. Düzelmesi 17.6-17.7’leri buldu. İOS 18 ise 18.0.1-18.1 sürümlerinde 15P/Pm’e çok yaradı. Kesinlikle 18.1 sürümünde kullanılmalı. Zaten 17.6 çıktığından beri 15P/Pm ana konusunda telefon ısınıyor yazan kalmamak üzereydi. 18.0.1 sürümüyle ile birlikte şikayet yazan neredeyse kalmadı.
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Amanın 18’i kötüleyen tayfa toplaşıp gelir az sonra 😂

• 17.7.1 sürümünde cihaz kilitli iken wifi bağlantısında kopma sorunu yaşayan oldu mu arkadaşlar.

17.7 sürümünde iken böyle bir sorun yoktu. 17.7.1 e güncelleyince bu sorunu yaşatmaya başladı cihaz  

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    😅
  • Emre434 kullanıcısına yanıt
    Geçmeyelim o zaman

Kilitliyken wifi kapali veya acik oldgunu en başindan beri şüpeli bi durum kimse ispatliyamadi:))

Özellikle dikkat etttim siz yazınca ama böyle bir sıkıntı olmadı hiç. Cihaz 14 PM

• brk.01.46 B kullanıcısına yanıt
    17.7.0 gayet iyi bence. Heyecan aramaya gerek yok. Uzun zaman sonra bu kadar sorunsuz bir iOS versiyonu buldum. 18.7 ye kadar kımıldamam yerimden.
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    +1
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre434

17.7.1 sürümünde cihaz kilitli iken wifi bağlantısında kopma sorunu yaşayan oldu mu arkadaşlar.

17.7 sürümünde iken böyle bir sorun yoktu. 17.7.1 e güncelleyince bu sorunu yaşatmaya başladı cihaz  

17.7.1 sürümünü ilk yüklediğim gün wifi bağlantısında özellikle 5 ghz olarak bağlandığımda kopmalar oldu cihaz kilitli iken. 2.4 ghz den bağlandığımda sorun yoktu. Ertesi gün tekrar denedim bu sefer hiç sıkıntı olmadı. Belki de yazılımla alakalı olmayan, benim internet ile alakalı olan bir durumdu. 17.7.1 sürümüne geçmek isteyen arkadaşlar korkmasınlar yani  

5ghz bende de hep sorun oldu

Hocam bu durumdan dolayı temmuz ayından beri cinnet geçirme noktasına geldim. Temmuz ayında ev internetimi Turkcell Superonline'a taşıdım ve aynı anda 17.7 güncellemesini yaptım.(IPhone 13) Ya Superonline'dan dolayı ya da telefondan dolayı evimde telefonu tuş kilidi yaptığımda Wifi kopuyor, ne zaman ki elime alıp uyandırırsam wifi'a o zaman bağlanıyor. Telefon ağ ayarlarını sıfırladım, wifi ile ilgili tüm ayarları kurcaladım. 17.7.1'e güncelledim hiç biri çare olmadı. İşin ilginci farklı wifi'larda hiç böyle bir sorunum yok. Örneğin şirkette sabah 9 akşam 18 arası telefonum hep wifi'a bağlı hiç kopmuyor. Ne zaman ki eve gidiyorum wifi tuş kilidinde kopuyor. Bu işlerden anlayan bir arkadaşım evime geldi o da uğraştı düzeltemedi. Onun Iphone 12 Pro Max telefonunda denedik onda da kopma sorunu oluyor. Üstelik onun cihazı daha IOS 16 sürümünde. Bilmiyorum nasıl çözeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 5 Kasım 2024; 13:40:32 >
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

Wifi ağına 5 ghz üzerinden bağlandığımda ilk gün internette kopma oluyordu ama 2.4 ghz üzerinden bağlantı sağladığımda kopma olmamıştı.

Evde 2.4 ghz üzerinden bağlanmayı denediniz mi peki, yine mi aynı..?

Modem hem 5ghz hem 2.4ghz çalışabiliyor. Birini kapatıp diğerini açıyorum ne 5 ghz'de ne de 2.4 ghz'de sorunum gitmedi hocam.

• 17.7'nin imzaları kapanmış. 17.7.1'in nedense kurulum dosyası çıkmadı. Telefondan kontrol ettiğimde 17.7.1'e güncelleme çıkıyor. Sanırım sadece OTA olarak kaldı. 17.7 ile devam ediyorum. Sistem düzgün çalışıyorsa güncellemiyorum. Daha doğrusu sık bir şekilde sürüm değiştirip güncellemeyi sevmiyorum. Uygualamaları tek tek kur vs uğraşmak istemiyorum. Cidden vakit öldüren bir şey. 18.7'yi dört gözle bekliyorum. Belki 17.2 gelebilir belli olmaz.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 5 Kasım 2024; 15:14:39 >
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

Özel wifi adresi bu şekilde kapalı mı ?
  • 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.