< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oner4343 -- 21 Kasım 2024; 23:37:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oner4343 -- 21 Kasım 2024; 23:37:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Eyvallah hocam bende aynı şekilde çözdüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aşağıdaki sitede bulunan uygulamayı yaparsanız bir daha gözükmez; < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 23 Kasım 2024; 22:6:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim 17.7.2 üzerine güncelleme gelirse onları mı görecek sadece < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rica ederim. Yüklenen profil silinmedikçe hiçbir güncelleme gözükmez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 23 Kasım 2024; 22:45:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Videolu paylaşirsan bilgi sahibi oluruz hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben daha önce bunun kronik bir sorun olduğunu söylediğimde forumdaki Apple yazılım ve pazarlama direktörleri hödö hödö yok öyle bir şey diye karşı çıkmıştı. Ama var. Diğer modelleri bilmiyorum ama 13'te bu kronik bir sorun. Büyük ihtimalle yazılımsal çünkü iOS16 öncesi böyle bir şey hatırlamıyorum. |