ne yapmışlar? çok kullanmadığım için farkı bilmiyorum |
Bildirim
ne yapmışlar? çok kullanmadığım için farkı bilmiyorum |
17.5.1 de telefon cok serin calisiyor hocam 15p kullaniyorum , sizin cihaz modeli nedir ? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iphone 15 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepfear7 -- 25 Mayıs 2024; 20:50:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hala 17.5'teyim memnun olduğum için iOS18'e kadar kalırım herhalde akıcılık pil vs herşey on numara. iPhone 15 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 25 Mayıs 2024; 20:54:28 > |
Arka plan yenileme açıksa kapatın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukakgun -- 26 Mayıs 2024; 10:34:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bende öyle bişey demiyor komple kapalı hocam eminmisiniz Ayarlar-hücresel-seçenekler-ses ve veri burada 5g otomatik yada 5g açıksa lte yada 4.5g herneyse ona alın sürekli 5g baz istasyonu arayacağı için şarj yiyor çok özellikle sürekli aktif dolaşım yapan biriyseniz bunuda deneyimledim hocam uygulamadıysanız uygulayın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 26 Mayıs 2024; 12:36:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sadece özellik aktif açık geliyor ama 5g istasyonu sayılıdır şuan belkide yoktur bilmiyorum ama ben işyerine gittiğimde farkettim durumu mobil açık olduğu için sürekli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |