Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.059
Cevap
234
Favori
681.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldigim gün yeni sürüme gedince sifirlamiştim,dahada sifirlamadim.en azindan eski sürümden gecerken denemek lazim.inş sorunn yaşamazsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H.C.G kullanıcısına yanıt

Yok hocam güncellemeden önce böyle olmuyordu.Şans işi gibi duruyor şimdilik :)

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    o android cihazi güncellediginizde akicilik farkini anliyorsunuz. islemcisi iyiyse daha az belli ediyor tabi. ios da da durum ayni.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 17.3.1 de gayet iyiydi 17.4 de iphone 13 de bende.

• Arkadaşlar konu dışı olacak kusura bakmayın.

Whatsapp'a gelen fotoğraflar galerime otomatik kaydediliyor. Fakat şu an gelen fotoğraf iki kere kaydoluyor. Whatsapp'ı silip tekrar kurdum ama sorun düzelmedi?

Neden olabilir acaba?

• erAn_ kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan film rulosuna kaydetmeyi kapatın hocam. Galeriye kaydetmez o zaman.

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

• developer.84 kullanıcısına yanıt

Hocam ben kaydetsin istiyorum. Zaten hep öyleydi şimdiye kadar yani kaydediyordu. Fakat bugün ne olduysa ikişer tane kaydediyor her fotoğrafı.

İlginç. Çözümü bilen vardır belki.

• WatchteR kullanıcısına yanıt

Sıvasız bina iyi benzetme hocam

gizlilik ayarlarından fotoğraflara gelin ve whatsapp'ın erişimi kapatın. sonra uygulamadan tamamen çıkış yapın. tekrar fotoğraf erişimi için whatspptan galeriye giriş yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akmac A kullanıcısına yanıt

Dediğinizi yaptım hocam bir şey değişmedi.

• 15 pm 17.0.3 ten geçtim gayet akıcı geldi şimdilik hata yok

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Akıcılık farkı olmadı ana sürüm yükseltmelerinde. Bir kere güvenlik güncellemesi sonrası akıcılık azaldı, bir sonraki güvenlik güncellemesi sonrası eski haline döndü akıcılık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 7 Mart 2024; 20:46:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Hocam güvenlik güncellemesi nasıl yapılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expectations -- 8 Mart 2024; 1:58:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abilerim kardeşlerim şu 13 pro cihazı dfu moduna bir türlü alamıyorum. Temiz kurulum yapmaya çalışıyorum ama bir şeyleri yanlış yapıyorum. Nasıl dfu moda alacağım ben bu cihazı?

• kaiserx K kullanıcısına yanıt
    Özgür AYDINyoutube
    iPHONE Restore mode X to 14 Pro Max. DFU moda nasıl alınır? iPhone restore moda alma.
    https://www.youtube.com/watch?si=GUXbVGdtylEw3MfV&v=hCM6pklPyos&feature=youtu.be

• İos 12 den beri ota ile yukleye yukleye 17.4 e geldim cihaz yag gibi akiyor sifir tekleme 14 pm (cihaz degistirdigimde itunes backuptan devam ettim)

• kaiserx K kullanıcısına yanıt
    Siri ayarlarından siri için yan düğmeyi kapatın hocam eğer açıksa. Ondan da dfu moda geçmiyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi developer.84 -- 7 Mart 2024; 23:55:19 >
  • Aşağıdaki gibi bir kestirmeyi hazırladım sürekli kullanıyorum isteyen olursa indirebilir. Ana ekrana eklediğimiz widgettan çalıştırıyorum.

Not: Link donanımsal haber uygulamasında direk açmıyor. Kopyalayıp safaride açıp kestirmelere ekleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.