Aldigim gün yeni sürüme gedince sifirlamiştim,dahada sifirlamadim.en azindan eski sürümden gecerken denemek lazim.inş sorunn yaşamazsin.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Aldigim gün yeni sürüme gedince sifirlamiştim,dahada sifirlamadim.en azindan eski sürümden gecerken denemek lazim.inş sorunn yaşamazsin.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam güncellemeden önce böyle olmuyordu.Şans işi gibi duruyor şimdilik :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar konu dışı olacak kusura bakmayın. Whatsapp'a gelen fotoğraflar galerime otomatik kaydediliyor. Fakat şu an gelen fotoğraf iki kere kaydoluyor. Whatsapp'ı silip tekrar kurdum ama sorun düzelmedi? Neden olabilir acaba? |
Hocam ben kaydetsin istiyorum. Zaten hep öyleydi şimdiye kadar yani kaydediyordu. Fakat bugün ne olduysa ikişer tane kaydediyor her fotoğrafı. |
Sıvasız bina iyi benzetme hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dediğinizi yaptım hocam bir şey değişmedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 7 Mart 2024; 20:46:50 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expectations -- 8 Mart 2024; 1:58:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
abilerim kardeşlerim şu 13 pro cihazı dfu moduna bir türlü alamıyorum. Temiz kurulum yapmaya çalışıyorum ama bir şeyleri yanlış yapıyorum. Nasıl dfu moda alacağım ben bu cihazı? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi developer.84 -- 7 Mart 2024; 23:55:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |