Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.059
Cevap
233
Favori
681.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Airpods pro 2. nesil aldık cihaz 16.7.2 de tam kullanılmıyor bugün ios 17 yaptım. Şuan her şey aynı hatta daha akıcı gidiyor. İnşallah bataryada böyle akıcı gitmez.

• iOS 17.4 RC (Release Candidate) (21E217) Yayınlandı 👍

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carsi41 C kullanıcısına yanıt

Geldi 👍

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158145086

• Türkiye için 3. Parti uygulamalara NFC özelliği açılacak mı? En çok merak ettiğim konu bu doğrusu. Eğer olursa NFC ile ödeme gelir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt
    içerik belli oldu mu

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1
    iOS 17  | ANA KONU l 17.6.19to5mac
    Apple releases first iOS 17.4 RC with release notes
    https://9to5mac.com/2024/02/27/ios-17-4-rc/

• turklucky kullanıcısına yanıt

Kolay kolay vermezler hemen acmazlar,emin ol ios 18 kalir..

• Umarım 5 ghz bağlantı sorunu düzelir. Başka beklentim yok.

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    deezer premium ile 1 ay geçirdim apple music premiumdan sonra. ses guzeldi fakat apple music e tekrar donup ayni sarkilari dinlediğimde aslinda pek bir fark olmadigini farkettim pro 2 kulaklik ile. hatta apple musicin mid seslerde ve vokallerde daha guzel oldugunu farkettigim icin deezerdan ayrildim tekrar apple music ile devam ettim. bu seviye kulakliklar icin apple music oldukca yeterlidir. youtube music ve spotify ses kalitesi olarak oldukca kotudur.

Hocam NFC olayı sence açılır mı? Ya da bankaların kullanabileceği bir düzenleme vs.

• carsi41 C kullanıcısına yanıt

Bankacılık sistemi Apple’ın BDDK ile anlaşmasına bağlı. Tıpkı PayPal gibi. İnşallah olur ama hiç umudum yok 😕

kayda değer bişey yok benim için

• Özellik gelmeyip hataların düzelttiği sürüm her zaman iyidir. Bence güzel bir sürüm olacak.

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Hiç üşenmeden ayrıntılı ve güzel bilgilerinizi aktardığınız için çok teşekkür ediyorum.

Ben bu konularda profesyonel değilim. Hi-Res destekli kulaklığım olduğu için dinleyeceğim müzikleri de olabildiğince kaliteli şekilde dinlemek istiyorum. İndirdiğim .flac parçaları iPhone’da okumadığı için ben de iOS sisteminde geçerli olan .alac formatına çevirdim. Bunu zaten önceki mesajımda da belirtmiştim ve şuanda sorunsuz oynatıyor. Bu şekilde müziklerimi atar dinlerim artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Belki iPhone’da Apple Music’in entegrasyonu Deezer’dan daha iyi yapılmış olabilir. Normalde Deezer’ın Hi-Fi kalitesi de iyidir. Tabii Tidal, Qobuz gibi platformlar daha iyi kalite sunuyor ama onlar da bizim ülkemizde mevcut değil artık. YouTube Music ve Spotify konusunda size katılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RC'ler geldi.

Hayır açılmayacak. Sadece AB ülkelerinde ve standartları karşılayan bankalar kullanabilecek.

Üçüncü parti AppStore ve uygulamalar Avrupa birliği ülkelerine özeldir.Apple dünya genelimde uygulamayacak.Dolayısıyla NFC ve alternatif ödeme yöntemleri Türkiye’de olamayacak . ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Şubat 2024; 14:55:15 >
  • AB, Dijital Pazarlar Yasası'nın gerekliliklerinin 06.03.2024 'ya kadar olmasını şart koşuyor.Apple bu sürece uyum için ,IOS 17.4 sürümü en geç Salı günü yayınlanacak . ..

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.