< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Şubat 2024; 18:7:30 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam neden konunuz iphone bölümünde gözükmüyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Şubat 2024; 23:0:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam daha az kişi görür ama. Bence iphone bölümüne taşıyın yine de siz bilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyi değerler bence ios 17 genel olarak gayet iyi bir sürüm oldu. 18 de içine edeceklermiş gibi geliyor nedense < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 28 Şubat 2024; 23:10:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ful wifi kullanımla mı |
Yarı yarıya wifi/gsm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşlar gece %15 iken şarja koydum 14 pro max cihazımı 6 da kalktım 61e kadar şarj olmuş sonra tekrar çıkarıp taktığımda devam etti doldurmaya bir sorun mu var? |
her sabah aynı saatte şarjdan çekiyorum bu ayar %80 oldugunda çalışmıyor mu çünkü 61 ne alaka onu anlamadım bugün böyle olması garip geldi |