RC zaten bu gelen. Betayı kapatırsanız zaten gelmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
RC zaten bu gelen. Betayı kapatırsanız zaten gelmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Daha önce gelmedi. Dün yazmıştım bugün için RC gelecek diye. Bu RC sürüm, haftaya normal olarak yayınlanacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Major sürüm o nedenle yüksek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asıl teknik bülten yayınlanmadı. Kısa bülten şöyle Bu güncelleme, Çalıntı Cihaz Koruması ile ek güvenlik önlemleri sunar. Bu sürüm ayrıca, Siyahi Tarih Ayı'nı kutlamak için Siyahi tarihi ve kültürünü onurlandırmak için yeni bir Birlik duvar kağıdının yanı sıra iPhone'unuz için diğer özellikler, hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri içerir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu arada sizde görünen beta3 !!! Normalde benim üstte verdiğim bilgiyi içeren ekran gelmeli dikkat edin ! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sürümleri https://ipsw.me haricinde başka bir yerden indirebiliyor muyuz, yoksa tek adres burası mı |
Tsk ettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |