Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
712.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios 13 bugün gelecek mi arkadaşlar? gelecekse saat kaçta gelir?
  • yokyere kullanıcısına yanıt
    Haftaya gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokyere kullanıcısına yanıt
    19 Eylülde yayınlanacak.

• beyler dün ekran kendiliğinden kapandı ancak orta tuşa basınca titreme alıyordum. zorla kapama işlemi yaparak ekranı açtım onun haricinde öyle kaldı. bu sorunu yaşayan oldu mu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enescelik69

7 + icin, son surume guncelleyen var mi?
    Var ise durum nedir, isinma batarya problemi vs. Var mi?
    hiç bir sorun yok, kusursuza yakın. yükleyin.
  • Selam. İos 12.4.1 güncellemesi gelmiş ama henüz yüklemedim. Direk ios 13 yükleyebilir miyim veya yüklemeli miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Selam. İos 12.4.1 güncellemesi gelmiş ama henüz yüklemedim. Direk ios 13 yükleyebilir miyim veya yüklemeli miyim?
    Gerek yok Final sürümü bekleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 Plus iOS 10 da 12 ye geçmelimiyim çoğu uygulama desteği kesti çünkü

• 12.2.1 kullaniyorum,

12.4.1 Yuklemeye gerek var mi?
    İos 13 mu beklemeliyim

• İos 13 cikinca gelen şikayetleri acilmayan kasan şarj tüketiminde ani düşüşler bazi uygulamalarin acilmama kasma donma vs vs şeylerin yaşiyacagi için ios 13 1.2 günü burda şenlik olucak:)

• Temiz kurulum falan uydurma direkte geçebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. Ağustos 2018'de aldığım iphone X cihazımı 11.2.2 sürümde kullanmaktayım (geldiği sürüm). Pages uygulamasındaki dosyaların açılmaması dışında hiçbir sorunum yok. 13 çıkmadan 12.4.1'e güncellememi tavsiye eder misiniz? 13'e güncellemeyeceğim muhtemelen ve 12.4.1 final sürümü sorunsuz olur diye tahmin ediyorum. Kullananlar yorumlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

İos 13 cikinca gelen şikayetleri acilmayan kasan şarj tüketiminde ani düşüşler bazi uygulamalarin acilmama kasma donma vs vs şeylerin yaşiyacagi için ios 13 1.2 günü burda şenlik olucak:)
    13.1 beta 3 kullanıyorum kaç gündür hiç sorunla karşılaşmadım gayet stabil çalışıyor. Şarj falanda aynı stabil

• Kaydırarak Türkçe yazma geldiği gün ben de geçeceğim iOs13'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matolimehmet

Arkadaşlar selamlar. Ağustos 2018'de aldığım iphone X cihazımı 11.2.2 sürümde kullanmaktayım (geldiği sürüm). Pages uygulamasındaki dosyaların açılmaması dışında hiçbir sorunum yok. 13 çıkmadan 12.4.1'e güncellememi tavsiye eder misiniz? 13'e güncellemeyeceğim muhtemelen ve 12.4.1 final sürümü sorunsuz olur diye tahmin ediyorum. Kullananlar yorumlarsa sevinirim.
    iOS 13 ün ilk sürümlerinde ufak tefek sorunlar olacaktır 12.4 şu an sorunsuz duruyor çoğu kullanıcıda son sürümler hatalardan arındırılmıştır 13 çıkmadan geç 12.4 e 13 için beklersin biraz

• Hocam merhaba,

Telefonu DFU MOD a alarak, Surumu pc ye indirerek yukleme yaptim,

Ama telefonu acinca ayni sekilde oldugu yerden devam etti 12.4.1 seklinde :)

Temiz kurulum olmus mudur ? ota uzerinden guncellemis gibi oldu sanki ama, bi problem yoktur herhalde?

• Geçen gün 6S'e iTunes üzerinden 12.4.1'i yükledim batarya kullanım süresi ve performans arttı. 10.3.3 sürümünden sonra en sorunsuz sürüm bu sanırım.

• Yok valla bana sormadi, galiba yanlis yaptik :))

• Evet 13 çıkmadan geçmenizi tavsiye ederim.
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    O iOS 14'de gelirse şükrederim. Malum Apple Siri'yi bile Türkçe olarak iOS 8.3'de ancak getirebilmişti.
  • 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.