Bildirim
iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (31. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
görüşme yaptıktan sonra bazen arka planda çalışan uygulamalarda görüşme duruyor silinmiyorda -
Uçak moduna alıp tekrar normale alırsanız da çıkıyor pin ekranı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Beta 2 benchmark testlerine göre hala 11.4 ten hızlı ama 12 beta 1 e göre bir tık yavaşlatılmış sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone se beta 2 yi kullaniyorum gayet hizli ama push mail calismiyor. beta 1de de boyleydi. Push Mail sorunu yasayan varmi baska ???
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
vay arkadaş sırf gps çalışmıyor diye ios 11.4 e döndüm araç kullanırken navigasyon kulanmam gerekiyor malesef :S
sizde aynı sorun varmı gps ile ilgili? -
-
Eylül
Arkadaşlar telefonumu işletecek pasaport bulamadığım için telefonum 5 gün sonra kullanıma kapanacak. Pasaportunda yer olup, telefonumu işletebilecek bi yardımsever arkadaş varsa, mesaj yoluyla dönüş yapsın lütfen.
-
Calisiyor. Konum ayarlarini kapatip acin yada telefonu kapatip deneyin. Ben google maps kullaniyorum sorun yok suanlik.
iPad de klavye birçok yerde yazı satırının üzerini kapatıyor. Beta 2 de giderilmedi bug.
benim sorunum şu gps i açıyorum yandex navi ile rotamı belirliyorum ama beni başka bir bölgede gösteriyoor mesela 2 sokak ötede -
Şarj nasıl aksamı çıkarıyor mu yoksa gün içinde takmak gerekiyor mu? Geceyi çıkarsa daha iyi tabi ama aksamı çıkarsa yetecek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2. El satış bölümünde var satan arkadaşlar yardımcı olurlar.
Doğrudur 7 Plus ile ios 12'de konumumu bulamamıştım bambaşka yerde gösteriyordu. Beta 4'ü beklemek lazım ios 12'yi yüklemek için.quote:
Orijinalden alıntı: Alpseos
vay arkadaş sırf gps çalışmıyor diye ios 11.4 e döndüm araç kullanırken navigasyon kulanmam gerekiyor malesef :S
sizde aynı sorun varmı gps ile ilgili? -
iPhone 8 plus iOS dev beta 2 kullanıyorum konuum Apple Maps, Google maps ve yandex maps te doğru çıkıyor -
ios 12 beta 2'de gpste sorun yok bende de. -
iOS 12 yi DFU mod ile kurabilmemiz için ipsw dosyası mevcut mu ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X