Şimdi Ara

İOS 12.2'de YALNIŞ GPS KONUMU GÖSTERMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese slmlar arkadaşlar kullandığım iphone 7 plus ta konumumu başka bi yerde gösterip uygulamardada aynı konumu göstermesini istiyorum kullandığım cihaz jailbreaksiz internet araştırıdım ama ios 12.2 için bir sonuça varmadım yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yikimlar -- 15 Mayıs 2019; 16:34:59 >

• İzmir’deyim , İstanbul Fatih görünüyor genelde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunula ilgili bi uygulama yokmudur arkadaşlar yada yapabilceğim bişey yokmu lokasyonumu simule etmek istiyorum
  • Eğer bahsettiğiniz problem iCloud'a girerken size gösterdiği konumsa o herkeste öyle. Bende de İstanbul'da yaşadığım halde Afyonkarahisar şeklinde gösteriyor.

Ama haritaları açıp konumumu göster'e tıkladığınızda sizi farklı bi yerde gösteriyorsa sorun var demektir. Konum servislerini Ayarlar > Gizlilik > Konum Servisleri bölümünden kapatıp açmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Eğer bahsettiğiniz problem iCloud'a girerken size gösterdiği konumsa o herkeste öyle. Bende de İstanbul'da yaşadığım halde Afyonkarahisar şeklinde gösteriyor.

Ama haritaları açıp konumumu göster'e tıkladığınızda sizi farklı bi yerde gösteriyorsa sorun var demektir. Konum servislerini Ayarlar > Gizlilik > Konum Servisleri bölümünden kapatıp açmayı deneyin.
    Alakasız bir yorum olmuş onu sormuyor.

@yikimlar
    Android'de yaparsın ama iOS izin vermiyor istediğin şeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

Alakasız bir yorum olmuş onu sormuyor.

@yikimlar
    Android'de yaparsın ama iOS izin vermiyor istediğin şeye.

Alıntıları Göster
    Alakasız olan kısmı neresi tam olarak? İlk paragrafta bahsettiğim durum bazı kullanıcıların canını sıkabiliyor. Aşağıda linkini verdiğim konuda da bu sorundan yakınılmış. @yikimlar adlı kullanıcı da bu sorundan yakınıyor olabilir diye düşündüm ve böyle bir açıklama yaptım.

donanımhaber forum
    Cihazın Konumu başka yerde görünüyor » Sayfa 1 - 1
    https://forum.donanimhaber.com/cihazin-konumu-baska-yerde-gorunuyor--138289069

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 17 Mayıs 2019; 14:6:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Alakasız olan kısmı neresi tam olarak? İlk paragrafta bahsettiğim durum bazı kullanıcıların canını sıkabiliyor. Aşağıda linkini verdiğim konuda da bu sorundan yakınılmış. @yikimlar adlı kullanıcı da bu sorundan yakınıyor olabilir diye düşündüm ve böyle bir açıklama yaptım.

https://forum.donanimhaber.com/cihazin-konumu-baska-yerde-gorunuyor--138289069

Alıntıları Göster
    quote:

konumumu başka bi yerde gösterip uygulamardada aynı konumu göstermesini istiyorum

quote:

lokasyonumu simule etmek istiyorum

Ama siz sanki problem var gibi yazmışsınız. Arkadaş örneğin kendisi Türkiye'de iken konumda Amerika'da göstermek istiyor. Fake GPS arıyor yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

quote:

konumumu başka bi yerde gösterip uygulamardada aynı konumu göstermesini istiyorum

quote:

lokasyonumu simule etmek istiyorum

Ama siz sanki problem var gibi yazmışsınız. Arkadaş örneğin kendisi Türkiye'de iken konumda Amerika'da göstermek istiyor. Fake GPS arıyor yani.

Alıntıları Göster
    Tamamen haklısınız, benim hatam. Özür dilerim.

• burak4242 kullanıcısına yanıt
    Ne özürü hocam estağfurullah.
  • Fake gps ios ta. Yok izin vermiyor ben adroid telefon kullanıyorum fake konum lazım olunca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iOS’de Android’deki gibi bir FakeGPS yontemi bulamazsin, uygulayamazsin. Fakat macOS kullaniyorsan, Xcode araciligiyla kismen konum simulasyonu yapilabilirsin. Xcode ile bos bir uygulama derliyoruz ve bunu iOS cihazinda calistiriyoruz. Bu sekilde konumu belli basli ulkelerde gosterebilirsin. Bu yontemi ornegin DJI drone’larda (Mavic Air, Spark vb.) cihazi FCC moduna alabilmek icin kullaniyoruz. Sorunsuz calisiyor. Asagidaki videoda ayrintili anlatim mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bide şöyle bi yöntem var bunu deneyen varmı aranızdahttps://www.appleuzmani.net/iphone-sahte-gps-konumu-gosterme-konum-degistirme/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.