Şimdi Ara

IOS 11 Isınma??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizde de var mı? 6s kullanıyorum. Telefon bir süre sonra ısınıyor. OTA'dan güncelledim.

• Evet, bütün betalarda da vardı tam sürümde de var. Cihazım iPhone 7 32 GB. Özellikle veri indirmelerde yumurta kır pişir kıvamına geliyor cihaz.
  • Ben de i7 kullanıyorum. Sürüm yükseltme esnasında bayağı bir ısındı ama şu anda normal telefon. En ufak bir ısınma yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 7 var ısınma yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 plus var ben de oda çok ısınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdhunder -- 21 Eylül 2017; 22:51:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5S, 10.3.3’e göre hissedilebilir derece ısınma artışı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 6s 10.3.2 de normal istediğin kadar gezin ısınmıyordu ama 11 de facede bile dolaşırken hafif ısınmaya başladı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7 yükledim gram isinma olmadi icloud yedeklemeyi kapattim sadece rehber acik arka plani kapattim veri hücresel kismindaki uygulamalari kapattim sıkıntı yok.!!!

• hocam ota ile alakası yok , kullanıma göre tabiki ısınıyor bizde de

• Bende 6S kullanıyorum ve gündelik kullanımımda rahatsız eden derecede bir ısınma ile KARŞILAŞMADIM,

Eğer TEMİZ KURULUM yapmadıysanız denemenizi tavsiye ederim.
  • 7 Plus temiz kurulumla IOS 11 kurdum ısınma sorunu bende de var. Geri döndüm 10.3.3 e sorun çözüldü. Birkaç güncelleme daha bekleyeceğim. Ayrıca takılma donma ve kasmalardan bahsetmiyorum bile
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:46:34 >
  • Şarjı efsane hızlı düşüyor 7 plus, normalde sabah 7'de şarjdan çıkarıyorum bu saatlerde 85-90 oluyordu şu an 64'de.
  • Benim telefon da çok ısındı baktım olmayacak derin dondurucu ya koydum. Orada unutmuşum 3 saat sonra donmuş olarak aldım. şimdide buzu çözülsün diye mikro dalgaya koydum

• 210507 2 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim inşallah Mikrodalga da unutmadın inşallah telefonu 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.