Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.924
Cevap
91
Favori
917.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj şuanlik su gibi akiyor akşama kadar belli olucak diyecem ama akşami göremiyicem gibi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ekoah

Az evvel beni uyandırması gereken alarm çalmadı. Neyse ki uyanıktım. iOS 11.2 ip 7. Başına gelen var mı acaba?

Ben de bir sorun olmadı.

Az evvel beni uyandırması gereken alarm çalmadı. Neyse ki uyanıktım. iOS 11.2 ip 7. Başına gelen var mı acaba?

Bugün işe geç kaldım sağolsun Apple fazladan 1.5 saat uyumamı sağladı

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Ben de bir sorun olmadı.

Bende de

DH Çevreciler ve Doğaseverler Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

iPhone X de bile bir ton sorun var kaldı ki az buz para değil bu cihaz orada da. iOS 11 büyük sıkıntılar ile geldi ve şu an yazılım ekibinin eli ayağı dolaşmış durumda, bi tarafını düzeltirken öbür tarafı cırt Ayşe teyze oluyor.. ben de artık eskisi gibi heyecanla yeni güncelleme beklemiyorum Çünkü biliyorum kusursuz olmayacak.. umarım seneye yaz başına kadar sorunlar düzelir de yanılırım. Yoksa benim de son cihazım olabilir bu.. göreceğiz.

Hocam sende böyle diyorsan tamamdır artık çünkü inan bende eskisi gibi heyecan ile beklemiyorum güncellemeri. Eskiden her güncelleme merak uyandırırdı, merakla beklerdir..

En çok cihazı aldığımda ios 6 güncellemeleri dönemiydi sanırım beni heyecanlandıran, kullanımından haz aldığım dönem. Ekranı açarken duyduğumuz sesler, ekrandaki ikonların retro tarzı bile bir başkaydı.. Keşke cihazıma ios 6 kurabilsem..

Ne dersin Makale hocam ilerde bir yolu çıkar mı iphone 5 gibi cihazlara ios 6 kurma yolu bulunur mu?:)

• iphone 6 da hala ciddi sıkıntılar var. çok takılıyor. sşyah ekran hatası verebiliyor bazen. İphone 6 için ne yapmayı önerirsiniz ?
  • 7+ ara ara yavaşlayıp duruyor yeni güncelleme ile telefonu baştan başlatınca düzeliyor. Ayrıca baya akıcı halde şuan . Ancak pil de çok hızlı gidiyor. Demekki akıcı olması için yazılım çok enerji harcıyor yeni sürümde. O zaman bu kandırma bir akıcılık bana göre. Pil hızlı gidecekse ne yapayım öyle akıcılığı

MSI G274QPF-QD-MSI MPG 110R-Corsair TX850M 850W 80+ GOLD-AMD Ryzen 7 5700X3D-Thermaltake TH240 - Corsair Vengeance PRO SL RGB 32GB (2x16) 3600Mhz Cl18-MSI MAG B550 TOMAHAWK - MSI RX 6900XT GAMING Z - Steelseries Arctis 7 Plus Wireless- Steelseries Apex 7 TKL-Steelseries Sensei TEN Ambidextrous - Steelseries QCK XL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compass3548

iphone 6 da hala ciddi sıkıntılar var. çok takılıyor. sşyah ekran hatası verebiliyor bazen. İphone 6 için ne yapmayı önerirsiniz ?

İtunesdan sıfırlayıp deneyin derim. Bu .2 sürümlerinde bunu öneriyorlar, sonu değişen sürümler zaten ufak güncellemeler ama bu .2.x sürümleri biraz daha köklü değişiklikler getirdiği için telefonu komple sıfırlayıp temiz kuurlum yapmak önemli. Ben soft reset attım, sorunum yok. Cihaz 6s plus. Ama yine de haftasonu hard reseet atmayı planlıyorum, bakalım...

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: Compass3548

iphone 6 da hala ciddi sıkıntılar var. çok takılıyor. sşyah ekran hatası verebiliyor bazen. İphone 6 için ne yapmayı önerirsiniz ?

İtunesdan sıfırlayıp deneyin derim. Bu .2 sürümlerinde bunu öneriyorlar, sonu değişen sürümler zaten ufak güncellemeler ama bu .2.x sürümleri biraz daha köklü değişiklikler getirdiği için telefonu komple sıfırlayıp temiz kuurlum yapmak önemli. Ben soft reset attım, sorunum yok. Cihaz 6s plus. Ama yine de haftasonu hard reseet atmayı planlıyorum, bakalım...

ipsw.me üzerinden indirdiğim sürüm ile itunes üzerinden sıfırlamam yeterli olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

quote:

Bugün işe geç kaldım sağolsun Apple fazladan 1.5 saat uyumamı sağladı

Gece alarm ı kurarken aklıma gelmişti aslında benim. Sabah alarm çalmazsa ve uçağı kaçırırsam napacam diye düşündüm. Arka arkaya 10 tane alarm kurmuşum neyse ki sorun yaşamadım alarm çaldı

• Çok belli hocam strateji belli. iOS 11.2 güncellemesini hemen nasıl verdiler X de sorun oldu anında hop diye çıkarttılar. Yeni modellerin güncellemelerini ince eleyip sık dokuyorlar ki firmanın satışını etkilemesin. Biz burada ne kadar eski modellerin güncellemelerinden rahatsızlık duysakta millet hala 5 5s kullanıyor ve iPhone’dan başka telefon almam diyor. Marka değerinin yüksek olması böyle bir şey demekki. Bize gelince biz çok araştırıp o öyle bu böyle diyerek mutlu olamıyoruz. Artık güncelleme falan beklemiyorum tvos profili yukledim 11.2 de sabitledim telefonu ilerde cok iyi bir surum gelirse geceriz ama biraz zor gibi bu gidişle. iPhone 6s en iyisi 10.3.2 idi. Belki bir gün sistemsel bir hata yapıp imzaları açarlarsa geçeriz ona. Bi umit. Umut fakirin ekmeği 😳😩😁

Orijinalden alıntı: Equris

quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

iPhone X de bile bir ton sorun var kaldı ki az buz para değil bu cihaz orada da. iOS 11 büyük sıkıntılar ile geldi ve şu an yazılım ekibinin eli ayağı dolaşmış durumda, bi tarafını düzeltirken öbür tarafı cırt Ayşe teyze oluyor.. ben de artık eskisi gibi heyecanla yeni güncelleme beklemiyorum Çünkü biliyorum kusursuz olmayacak.. umarım seneye yaz başına kadar sorunlar düzelir de yanılırım. Yoksa benim de son cihazım olabilir bu.. göreceğiz.

Hocam sende böyle diyorsan tamamdır artık çünkü inan bende eskisi gibi heyecan ile beklemiyorum güncellemeri. Eskiden her güncelleme merak uyandırırdı, merakla beklerdir..

En çok cihazı aldığımda ios 6 güncellemeleri dönemiydi sanırım beni heyecanlandıran, kullanımından haz aldığım dönem. Ekranı açarken duyduğumuz sesler, ekrandaki ikonların retro tarzı bile bir başkaydı.. Keşke cihazıma ios 6 kurabilsem..

Ne dersin Makale hocam ilerde bir yolu çıkar mı iphone 5 gibi cihazlara ios 6 kurma yolu bulunur mu?:)

şu ios6'yı bir ben tecrübe edemedim söylenildiği kadar efsane bir sürümdü herhalde,hiçbir eksi yorum okumadım :) o zamanlar symbian'da cfw yapıyorduk biz hey gidi :)

ios 11 hakkında yorum yapmayacağım artık, eylül'den beri bütün beklentilerimiz boş çıktı, artık olduğu kadar diyorum,olmadığı kader, en güzeli de bu sanırım.

eski yazılıma dönme olayı imkansız bence,apple imzaları açmaz,çünkü açtılar mı kimse yeni yazılıma geçmez,elindeki cihazı değiştirmez,böyle bir paradoks oluşur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 4 Aralık 2017; 11:37:46 >

• Günlük yoğun tempo SE

• İşceple ilgili olarak iş bankasına şikayet oluşturdum ancak bu sorun işçep ile mi ilgili yoksa ios 11.2'den mi kaynaklı emin değilim. Klavye hiçbir şekilde çalışmıyor ve tutar girilemiyor iş cep'e.

"Aile paylaşımı ile ilgili olarak merak ettiğim bir şey var. Ücretli bir oyunu eşimizle ya da aile paylaşımında bulunduğumuz birisi ile paylaştığımızda iki kişi de aynı anda o oyunu oynayabiliyor mu? Multiplayer olarak oyun oynamak, aynı anda oyunda (ya da bu soru programlar için de geçerli olabilir) olmak sorun oluyor mu? Yoksa aynı anda kullanım yasak mı?"

Orijinalden alıntı: shario

İşceple ilgili olarak iş bankasına şikayet oluşturdum ancak bu sorun işçep ile mi ilgili yoksa ios 11.2'den mi kaynaklı emin değilim. Klavye hiçbir şekilde çalışmıyor ve tutar girilemiyor iş cep'e.

Garanti, Akbank ve İNG bank da herhangi bir sıkıntı yok 11.2 de
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.