Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.924
Cevap
91
Favori
917.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla ben tvos profili yükledim 11.2 de kalacam artık. Zırt pırt telefonu güncellemeyeğim. Gittiği yere kadar götürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iOS 11 [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: auafina47

Buyrun

iOS 11 [ANA KONU]

tamam da twitter da her paylaşılan twette inanılırmı bilmiyorum . İfenix apple yakın bir kurum mu acaba ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darkgamer_gs kullanıcısına yanıt
    11.2.1 gelmesi ihtimal, iphone x deki face id sıkıntısından dolayı

bu arada iFenix'i bilirim, bu forumda ios 9 konusunun sahibi iken banlandı birşeyler oldu sonra siteyi terketti,ben de konuyu devralmıştım,hepimiz gibi o da standart bir üye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 3 Aralık 2017; 23:34:48 >
  • Arkadaşlar dün sabah uyandım ve acaip bişey oldu eşimle benim telefonlara. İkisininde sorunu aynıydı, tuş kilidini parmakizi ile açtıktan 5-10 sn sonra ekran kararıyor ve dönen çark çıkıyor kısa bir beklemenin ardından tuş kilitli olarak tekrar ekran açılıyor.

Eşimde 6 bende 8plus var. Sabah uyanır uyanmaz telefonlarımızı bozulmuş görünce dedik noluyor. Hadi servise gittik aldılar bikaç saat sonra yazılım yükleyip verdiler, ve düzeldi. Şu an 11.1.2 var ve 11.2'ye geçmesem mi diyorum.

Başına böyle birşey gelen oldu mu ve gelince kendimiz nasıl çözebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonart16 -- 3 Aralık 2017; 23:38:41 >

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

Şaka gibi ya bir ton para verip hala üreticiyi savunanlar var böyle ülkeye müstehak bile bunlar. Adam hangi telefonu alırsa alsın bugün piyasada iPhone 6 varsa ve adam bu telefonu aldıysa yap gibi akmalı arkadaş ne saçma bir mantıktır. Üretici güncelleme verdiyse ona uygun hale getirmeli o yazılımı ya da hiç vermemeli. Kullanıcı aldığı telefona bakar. Üretici o yazılımı ona optimize etmeli ya da yeni güncellemeyi vermemeli çünkü yazılımı da donanımı da en iyi bile üreticidir. Sanki kendi firması bedava almış gibi savunanlar var...

Iphone 6 dedigin avrupada 300dolar. 300birim para. Apple donup bu telefona neden baksin. 300dolardan bahsediyor 300 avrupalinin en dusuk maasi ortalama 3bin dolar.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00NQGP42Y/ref=mp_s_a_1_3?ie=UTF8&qid=1512313702&sr=1-3&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=iphone+6&dpPl=1&dpID=51We979ipcL&ref=plSrch

Turkiyede pahali diye o turkiyenin sorunu. Gitsin ab ye girsin para birimimiz euro olsun

Bilgisi olmadan fikir sahibi olmamalı insan. Açıklayayım;
    1 - Avrupa para birimi Euro’dur kardeş, dolar değil.
    2 - en düşük maaş da vergi dilimine göre ortalama 900 euro’dur kardeş, 3000 değil.

Edit: ayrıca bir telefonun satılı sürdüğü sürece de destek anlamlı ve memnun edici düzeyde olmalıdır.

Adam blokluymuş bende.Niye blokladığımı hatırlamıyorum ama alıntıladığınız mesajı görüntüleyince anladım.

Avrupa, dolar ve 3bin dolar minimum wage. Ayrıca ülkenin ekonomisini düzeltmeye dair ufak bir öneri.

Dolar olunca euroya ceviremiyorsun yani. O da guzel bir bakis acisi. Euro olunca ip6nin birden fiyati bin euro oluyor. Apple forumunun beyni yanmis.

Ios11 beyinlerinizi yakmis.

Avrupada da herkes asgari ucret aliyor.

Bloklusun daha ne diye alıntılıyorsun? Sırf ne gevelemiş diye bloğu kaldırdım.

Hangi avrupa ülkesiymiş o ortalama 3bin euro maaş olan? Kaldı ki minimum demişsin şimdi de kıvırıyorsun.

Almanyada 2000-2200 euro arası değişiyor maaşlar ki Almanya birliğin en varlıklı üyelerinden biri. Fransada bu maaşlar 1500-1700 euro arası değişiyor. İngiltere ayrı bir dünya ama hadi oradan da bahsedelim. Adanın güneyinde varlıklı şehirlerde 2bin pound civarı maaşlar. Kuzeye doğru 1500-1600 pound civarına düşüyor. Bak bunlar ortalama maaş, asgari değil. Yine yazayım da malum pek okuduğunu ve yazdığını anlamıyorsun ve saptırıyorsun.

Ayrıca avrupa bir ülke değildir. Bir portekizle almanyanın ekonomisi ve maaşları farklıdır. Portekizde ortalama maaşlar 900 euro civarı mesela.

• Arkadaşlar 6s ben de kasma olmaya başladı iyice, oyundayken falan mesaj gelince bildirim geldiği anda donuyor telefon bildirim gidene kadar. Bide o hava durumu falan oraya kaydırdığım zaman baya bi kasma var, donanımsal mı iOS 11 yüzünden mi? Çünkü teli iOS 11 e güncelleyip kullanmaya başladım direkt garantiden geldi 10 ile denemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD RYZEN 5800X3D,ASUS TUF GAMING X570-PRO Wi-Fi, ASUS TUF GAMING GT501, ASUS TUF GAMING 4070Ti OC, ASUS ROG STRIX 1000G 1000W, ASUS ROG Swift PG278QR, ARCTIC LIQUD FREEZER 280 ARGB, SAMSUNG 1TB 980 PRO NVMe,GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 4000 Mhz
  • Tamam avrupada maaslar 100euro.

Yani ip6 300dolar 300euro olunca niye zorunuza gidiyor. Turkiyede pahali diye mi.

Önceki gece bazı iPhone'larda bu dediğiniz sorun yaşanınca en az bir haftası daha olan 11.2 güncellemesini Apple dün sabah acilen yayınlamak zorunda kaldı. Telefonunuzu 11.2'ye güncellerseniz hiçbir probleminiz kalmayacaktır.
    Makale hocam bizim iş daha önce konuştuğumuz yönde ilerliyor sanırım. Bu telefonları gittiği yere kadar kullanacağız ve sonra android ve ios arasında bir tercih yapacağız. Ama bu konuşma üzerinden baya bir zaman geçmiştir ve bu şekilde yazılım alanında yaşanan sorunlar maalesef git gide soğutuyor.

Çünkü benim için apple iphone demek iphone da ios demektir. Yani ios hatasız ve akıcı olmadıkça iphone almanın mantığı yok.

İşlemcileri ve ramleri şöyle arttırdık böyle yaptık diyorlar. Yok efendim işlemcimiz iphone 5'ten 1000 kat daha hızlı, yeni ios daha stabil fln.

E kardeşim adam telefon kasıyor diyor. İphone 8'in bazı macbook'lardan hızlı olduğunu söyledi Apple. E kardeşim menü geçişinde birde küçücük ekranda nasıl kasar bu? Allah'ın basit whatsapp'ında nasıl kasar bu? Kasmaması lazım. Kasıyorsa sorun işlemcide olamaz çünkü hızlı. Demek ki sorun ios'ta! İos stabil değil bende iphone almam kimse kusura bakmasın. İphone 5 ile gittiği yere kadar gideceğim. Arkadaşımın iphone 7'si var ve benim cihazı elinde alınca "E gayet akıcı diyor" O sebeple iphone 5 devam:)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kef_15

11.2 6s’te sıkıntı yok. 11.1.2 de bu sıkıntı vardı teli açıp kapamak gerekiyordu

Hocam bende de (iphone 8) 11.2 de başladı sıkıntı... birini yapıp birini bozuyorlar

• Hocam sen milliyetçilikle gerçekleri karıştırıyorsun galiba aç bak her ülkenin kişi başına milli gelirine bu endeks gelişmişlik refah kalkınma anlamında en kayda değer verilerden biridir (tabiki herkes bu geliri elde etmiyor ama bunla orantılı olarak orta gelirdeki insanların gelirleride değişiyor)

Tabloyu okumak zor geliyorsa ben sana açıklıyım biraz bir kaç örnek ile (değerler dolar cinsinden yani kur falan düşünmene gerek yok)

Türkiye bu endekse göre 10.500 dolar civarında kişi başına gelire sahip ve bu orta gelir tuzağı denilen yer ülke sıralamasında 61.sırada yer alıyor

Senin örneğin Portekiz , 34.sırada ve kişi başına 22.600 dolar küsüratında bir gelire sahip

Batık yunanistan 29.sırada 27.800 dolar gelire sahip

Almanya 19.sırada ve 44.500 dolar gelire sahip

Liste böyle gidiyor , yani gerçekler bunlar kabul et ya da etme

Küçük bir örnekte amerikada asgari maaşlar 900-1400 dolar civarı kabaca (eyalete göre değişiyor) orada iphone X 999 dolar bu durumda 1 asgari maaşlı 1 maaşı ile bu telefona sahip olabilir , ülkemizde 1404 tl asgari maaş telefon 6099 tl yani 4 maaştan daha fazlası gerek

Ve bizler bu tür ürünleri tüketerek kalkınmış ve zengin bir ülke olmuyoruz en fazla onları daha zengin ederiz ha bide güzel bir vergi kazancı sağlarız devletimize :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

Hocam sen milliyetçilikle gerçekleri karıştırıyorsun galiba aç bak her ülkenin kişi başına milli gelirine bu endeks gelişmişlik refah kalkınma anlamında en kayda değer verilerden biridir (tabiki herkes bu geliri elde etmiyor ama bunla orantılı olarak orta gelirdeki insanların gelirleride değişiyor)

Tabloyu okumak zor geliyorsa ben sana açıklıyım biraz bir kaç örnek ile (değerler dolar cinsinden yani kur falan düşünmene gerek yok)

Türkiye bu endekse göre 10.500 dolar civarında kişi başına gelire sahip ve bu orta gelir tuzağı denilen yer ülke sıralamasında 61.sırada yer alıyor

Senin örneğin Portekiz , 34.sırada ve kişi başına 22.600 dolar küsüratında bir gelire sahip

Batık yunanistan 29.sırada 27.800 dolar gelire sahip

Almanya 19.sırada ve 44.500 dolar gelire sahip

Liste böyle gidiyor , yani gerçekler bunlar kabul et ya da etme

Küçük bir örnekte amerikada asgari maaşlar 900-1400 dolar civarı kabaca (eyalete göre değişiyor) orada iphone X 999 dolar bu durumda 1 asgari maaşlı 1 maaşı ile bu telefona sahip olabilir , ülkemizde 1404 tl asgari maaş telefon 6099 tl yani 4 maaştan daha fazlası gerek

Ve bizler bu tür ürünleri tüketerek kalkınmış ve zengin bir ülke olmuyoruz en fazla onları daha zengin ederiz ha bide güzel bir vergi kazancı sağlarız devletimize :)

Yav arkadaş kafayı yiyeceğim. Ben nerede milliyetçilik yapmışım ? Bana Türkiyeyle ilgili yazdığım kısmı göster zira milliyetçilik yapmak için ülkeni övmen gerekir. 2 senelik telefona 2700 birim para verdiğim ülkemin ekonomisinin nesini öveceksem artık. İlla bu kısmı belirtmem mi gerekir arkadaşın saçmaladığını göstermek için?

Adam ortalama maaş 3bin filan demiş avrupada ben ona itafen yazdım. Avrupada ortalama maaş 3binin altında demek avrupayı kötüleyip türkiye milliyetçiliği yapmak mı? Bol keseden salladığı maaşın gerçekte daha düşük olduğunu söyledim diye avrupa bizi kıskanıyor tayfasından mı oldum? Ya da bu görüşte olmadığımı belirtmek için her mesajın altına ufak not mu düşmem lazım avrupa iyi diye. Başka türlü gereksiz milliyetçilikle suçlanıyorum zira. Epey komik değil mi şimdi bu?

Akşam akşam üşenmeyip şunları yazdırıyorsunuz bana.

• iOS 11.2 bey napıyorsunuz

Grafik birimi
    iOS 11.1.2 : 12892 puan
    iOS 11.2. : 12452 puan

Puanlarda ciddi düşüşler var ama ilk izlenimim oldukça iyi yönde. Kullanım konforu olarak henüz bir sıkıntısını görmedim.

Edit : iPhone 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 4 Aralık 2017; 1:24:7 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bütün mesaj geçmişini okumadım ama son mesajınızı tek başına okunduğunda avrupada da durum bizimle aynı bizim bu ürünleri almamız çılgınlık değil gibi bir anlam çıkardım bu konudada çok dertli olduğum için direk yardırdım neyse sizin alıntıyı mesajdan çıkarırsak , metin belki sizin düşündüğünüzü sandığım gibi düşünenlerin okumasına vesile olur şayet bu konuda fıttırıyorum bende size özel ekstrem bir cevap olarak böyle uzun uzadıya yazmazdım mevzuya ayarım

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.