Şimdi Ara

İONİA'DA OYNAYANLARA İTEM VERİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya girmeden söyleyeyim "günah çıkarmaya çalışıyor, adını temizlemeye çalışıyor" vs. gibisinden yorumlar atmayın bana hırsız diyenlerin hiçbirisi umrumda değil çünkü KO ile ilgim alakam yok ben CS oynuyorum ve orada profesyonelleştim arayan beni orada bulabilir

Konuya gelecek olursak 1 ay önce "hadi tekrar başlayalım" dediğimiz KO'nun geldiği son noktayı gözlerimle gördüm hakikaten oynanmaz bir hale gelmiş ardream charlarında +9 +8 itemler görünce hele insanın hiç oynayası kalmıyor.

İonia'da oynayan, gerçekten paraya ihtiyacı olan, gerçekten itemi olmayan arkadaşlara +7 elixir ve glacier erenion vereceğim. Eğer isteyen olursa charın mail bilgileri vs. tüm bilgilerinide verebilirim char 58 level.İsteyenler bu konuya yazabilirler ama lütfen ihtiyacı olanlar yazsın aç gözlülüğün luzumu yok

Kolay gelsin...

Bu şehirden nefret ediyorum,
    Hepinizden nefret ediyorum,
    İnsanlardan nefret ediyorum,
    Aslında ben bu dünyadan nefret ediyorum.

• _____________________________
    gözlerimdeki son görüşüm kirpiklerim olmayacak..
  • Dostum bana Characteri Bile versen yeterli İtemimde yok ama Hepsinde gözüm yok Aç gözlü değilim çok şükür Eğer kabul edersen ben buralardayım.Saol
    İşlemci :INTEL İ5 4690K 3.5GHz, Anakart : MSI H81M-P33, Ram: Kingston DDR3 1600 Mhz 8 GB, Ekran Kartı : Sapphire R9 390 NITRO TRI-X GDDR5 8GB 512Bit, HDD : Samsung 840 EVO 120 GB SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : AOC i2367FM 23" 5ms Full HD IPS LED

"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro
  • benım ıhtıyacım var dostum chara

YENSEKTE YENİLSEKTE EN BÜYÜK TÜRKİYE
  • bende yeni char yapıcaktım nerde nasıl başlasam diye düşünüyodum kısmetse burdan başlayabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Assassian için Uygun Stat
    19 yıl önce açıldı
    %70 den ELİT DOTA İTEMLERİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harbiden herkes istiyor ya çekiliş yap yada yakınında oynayan arkadaşın falan varsa ona ver bence

Lockerz Davetiyesi için pm *Bedava xbox360,ps3,psp,wii,ipod touch gibi ürünler kazanabileceğimiz bir sitedir.Bilgi için pm.
  • charı verecek millete millet item dizip lwl kasacak sonra hackleyecek basit plan dostum
    İşlemci :INTEL İ5 4690K 3.5GHz, Anakart : MSI H81M-P33, Ram: Kingston DDR3 1600 Mhz 8 GB, Ekran Kartı : Sapphire R9 390 NITRO TRI-X GDDR5 8GB 512Bit, HDD : Samsung 840 EVO 120 GB SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : AOC i2367FM 23" 5ms Full HD IPS LED

"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro
  • Gözen abi beni biliyorsun Bende Talibim.
    Gözen abiyi tanısaydınız böle düşünmezdiniz ben şuanh yalakalık olsun die demiyorum ama ben kendisinede söledim tanıdığım en iyi insanlardan birisi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunset Sarsaparilla -- 17 Temmuz 2009; 17:20:59 >

Özledik Be Kaptan..
  • Gerçekten çok ihtiyacım var .

Bana verir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonsaphire -- 17 Temmuz 2009; 17:31:26 >

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orjinalden alıntı: pisik027

Gözen abi beni biliyorsun Bende Talibim.
    Gözen abiyi tanısaydınız böle düşünmezdiniz ben şuanh yalakalık olsun die demiyorum ama ben kendisinede söledim tanıdığım en iyi insanlardan birisi :)

KO Bölümü Karaliste'ye bakan herkes senin gözen abinin ne olduğunu biliyor zaten :)

http://forum.donanimhaber.com/m_30878128/tm.htm

Şimdi yalakalar üstüme çullanacak ben oyuna kaçayım... Dönüşte şikayet ederim

BelieveMe ŞakaAltıGerçek eğer gerçekten birisini soyduysa mağdur gelsin benimle muhattap olsun.Hemen kameranın karşısına geçip BelieveMe senden özür diliyorum diye çekecem youtube'a koyacam.Ama bulamazsan o mağduru dediklerimi sen yapacaksın tamam mı ?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=32978507

Birdaha bilmeden yorum yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZincirlemeKüfürTamlaması -- 17 Temmuz 2009; 18:40:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kahn !

quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orjinalden alıntı: pisik027

Gözen abi beni biliyorsun Bende Talibim.

KO Bölümü Karaliste'ye bakan herkes senin gözen abinin ne olduğunu biliyor zaten :)

http://forum.donanimhaber.com/m_30878128/tm.htm

Şimdi yalakalar üstüme çullanacak ben oyuna kaçayım... Dönüşte şikayet ederim

BelieveMe ŞakaAltıGerçek eğer gerçekten birisini soyduysa mağdur gelsin benimle muhattap olsun.Hemen kameranın karşısına geçip BelieveMe senden özür diliyorum diye çekecem youtube'a koyacam.Ama bulamazsan o mağduru dediklerimi sen yapacaksın tamam mı ?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=32978507

Birdaha bilmeden yorum yapma.

Karalistede başı çekiyormu? Evet. Daha yorum yapmak düşmez.

• Neyi tartışıyosunuz ya offf kaan sana dedim böyle gereksiz insanlar gelip yorum yapacaklar dedim cevap verme dedim dedimde dedim niye uyuyosun ki elin veletlerine?

Konuya dönecek olursak glacier ereniona ihtiyacı olan arkadaşa g.e vericem ilk isteyen arkadaşa elixir +7yi vericem

Elimde 2 tane boş mage char kalıyor ikiside 58 level onları isteyenlerede verebilirim ikisininde mail bilgileri vs. her şey mevcut
  • yeni soyuldum vermeyi düşünrsen alabilirim ben :S

Sadece İnan Ve Elinden Gelenin En İyisini Yap :)
  • lamerstyle33 ve özel pm atan BURSALENA isimli arkadaşlara mageleri çıplak vericem.

+7 elixir ve glacier erenion kalıyor elimde onlarıda ihitiyacı olanlar yazarlarsa ayrı ayrı kişiler olmak üzere vericem.

Yeni bakabildim konuya tekrar yazarsa o arkadaşlar iyi olur

Birde charlarda premium yok ancak gece girip verebilirim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.