Şimdi Ara

Ionia'da ki ilginç olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ArkadaşLar Bi oLay Dikatimi Çekti Moradonda RasLamısınızdır Sizde beLki Saçma Sapan Niklerde Bi Grup Archer Yada mage uzun Süre Belirli YeRlerde kasıyor işin ilginç Tarafı Hepsi Bir pc Ye BağLıymış Gibi..

Yaklaşık 8-9 okcu PlanLı bişekilde Bi araya Gelip Aynı Anda 3 Gruba AyrıLıp Slotları kapatıoLar Ve Cok HızLı lvl alıp item DüzüoLAr hepsinin itemleride Aynı Ve Dün Gördüğüm 4 Archer üsteleirnde Plate set Elerinde Cb

Saçma Sapan 'qewqeqw' 'hsudhjsdd' Gibi NickLer .. Ve Bende Ylan sölemiorum Koxp kulanıordum Ve lvlerini Göre Bliordum 42 lvlde Cb elerinde ilginç.

Bu Wild Smiladon Slotundaki mageler iç içe aynı itemde 7-8 Tane mage

http://img98.imageshack.us/my.php?image=smiladnmage.jpg

Ve işin ilginçi Folkta görev Npc Snin Yanında 2 Tane o gruptan mage

Sürekli slottaki mageleri TplioALr ve Tekrar Slota Tp YapılıoLar(saatlerce)

http://img98.imageshack.us/img98/4708/folkatpyaprken.jpg

Buda Bi Grup okcu.

http://img98.imageshack.us/img98/3558/eziktopluokcu.jpg

Ve Yüzlerce kişi ban yerken Bunlar Banlanmıyor.!

Ve Bi arkadaşın actığı konudada Bf de ki Gem kasma olayıda bunla ilgili oLduğunu Düşünüorum.

Benim Düşüncem moradonun ortasında Bas Bas Bağıran Gb Ci Die Tabir Etiğimiz kişilerle Alakalı Ve bu koxpu programı herneyse K2 Teymin edior ücret karşıLığı Bu Elemanlara.Yani yoladığınız TicketLara Gelen Oto Cvplarda yazdığı Gibi '3. part Bi yazıLım Kulandınız Bu bizim Hizmet Politikamıza Aykırıdır' Diyolar Ama Sonuna ' Bizim Politikamız Paradır,Paran Varsa Bu 3. Part yazlımların En kralını sana Biz Teymin Ede Bliriz' die EklemoLar..! (:

Konu : Eksiksiz ALINTIDIR... İlginç geldiği için paylaşmak istedim..Taktir sizin

• adam haklı beyler
  • Teymin Temin
  • kac yıldır ko oynamıyosun ? günaydın
  • bende böyle asas toplulugu görüyorum girakonda 2. serverda birbirlerine yapısık gidiyorlar resmen nasıl oluyor çözemedim
  • İstedikleini yapsınlar pk alanlarında cs ve ps olmadan epey zorlanıcaklar.
  • Bu çok uzun zamandır var olan birşey.Tüm knight online client'larına tek bottan aynı kodlar yollanıyor.Sanırım +5 fp kasıyorlar ordanda +5 çitine giderler belki.Yakında fp ve çitinlerde kalkar bunlar yüzünden.Yazık ps ve cs kalkınca bifrosttan eskisi gibi verim alamıyolar tabi bu işlerede el atmışlar.Ayrıca bunlar çinli değil çok uzun zamandır türkler yapıyo bu işi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Bu çok uzun zamandır var olan birşey.Tüm knight online client'larına tek bottan aynı kodlar yollanıyor.Sanırım +5 fp kasıyorlar ordanda +5 çitine giderler belki.Yakında fp ve çitinlerde kalkar bunlar yüzünden.Yazık ps ve cs kalkınca bifrosttan eskisi gibi verim alamıyolar tabi bu işlerede el atmışlar.Ayrıca bunlar çinli değil çok uzun zamandır türkler yapıyo bu işi.

çinlilerin adi cikmis
    7/24 bifrost ekibi vardi bi intenetcafeci turk
    adam hem charlari +80 kasip satiyor hemde arada fragment boss kesiyordu.
    bu yandan okcu skillerinin kapanmasi iyi oldu.
  • serverin yeni açıldığı zamandan alıntı bir konu gb 30 lira gb kasmaya çalışıyorlar bu kadar eski konu neden alıntı yapılıyor onu anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

İstedikleini yapsınlar pk alanlarında cs ve ps olmadan epey zorlanıcaklar.

Onlar pk yapmak için kasıp item yapmıyor zaten onların amacı para kazanmak. Ve sanırım clientless kullanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firari43

serverin yeni açıldığı zamandan alıntı bir konu gb 30 lira gb kasmaya çalışıyorlar bu kadar eski konu neden alıntı yapılıyor onu anlamadım.

aynen ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

kac yıldır ko oynamıyosun ? günaydın

Pet çıktı 2-3 ay sonra bıraktım sen hesapla :) Şimdi Bir heves sardı içimi ne güzel bırakmışsın diyeceksiniz ama KO böyle işte :)
  • orda saat kac hacı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiqit
    Buda Bi Grup okcu.
    http://img98.imageshack.us/img98/3558/eziktopluokcu.jpg

Ionia 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 14 Temmuz 2010; 15:44:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.