Şimdi Ara

İÖ(İkinci Öüretim)den NÖ(Normal Öğretim) e geçiş var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İÖden NÖ e geçiş var mı Yatay geçiş olsun. Üniversitenin bölümler arası geçiş olsun yani İÖden Aynı bölümün NÖ e yatay veya bölümler arası geçiş olsun geçiş var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 18 Temmuz 2013; 0:06:45 >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela KTÜ insaat NÖ de var İÖ de ben İÖ gittim diyelim NÖ e geçebilir miyim sonra ne gerekiyorsa prosüdür yapınca böyle bişi var mı
  • up
  • benim bildiğim yok öyle birşey 2. den 1. öğretime geçiş ama belli bir başarı yakalarsan 1. öğretim parası ödersin. Ayrıca yatay geçiş içinde gitmek istediğin ünide aynı bölümün 2. öğretimi olması lazım yani ne okuyorsan oraya gidebilirsin.
  • 2. öğretimden normal öğretime geçiş yokmuş. Normal öğretimde harçlar varken % 10 a girince normal öğretim harcı ödeniyormuş. Bu olay şimdi var mı bilmiyorum ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci öğretimden normal öğretime geçiş yoktur.Sadece sınıfta %10 luk dilime girersen yani başarılı olursan öğrenim ücreti vermezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz araştırdım şöyle bişi buldum
    %10 luk kısma girince 2 seçenek sunuyorlarmış ya İÖ devam ederek NÖ harç parası yani şuan para ödemiyorsun
    2. secenek ise NÖ e gecerek İÖ parası ödüyormussun böyle bişi buldum ne kadar doğru bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

biraz araştırdım şöyle bişi buldum
    %10 luk kısma girince 2 seçenek sunuyorlarmış ya İÖ devam ederek NÖ harç parası yani şuan para ödemiyorsun
    2. secenek ise NÖ e gecerek İÖ parası ödüyormussun böyle bişi buldum ne kadar doğru bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı

2. seçenek böyle bir durum yok. diğer türlü 1. seçenekteki normal öğretimde para vermiyormuşsun durumuda yok harç parası kalkı fakat ünilerin katkı payı adı altında yatırdığın paralar var. bunu üninin kendi sitesinden bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.