Şimdi Ara

:.İNWİN B2 Stealth Bomber Mod Finish.: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
8.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

elbette kendimde yaparım ama görsel olarak resimdeki ürünlere yaklaşmak zor.

zaten bu gidişle kendim yapıcam tek konrol yeterli zaten 3 fanı aynı anda kontrol edilmesi gerekiyo
  • arkadaşlar maddi nedenlerden dolayı bu konuda sergilenen bana ait olan kasa satılıktır.

ilana bu linkten ulaşabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_40017634/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40017634

ilgilenen arkadaşlara duyrulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 3 Haziran 2010; 10:14:34 >
  • dsotum keşke bu fanlardan almasaydın bu fanla kullandığın fanlardan bile daha fazla ses yapıyorlar bir tanesinin bile yanında durulmuyor. 3 tanesinin yanında hiç durulmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuruerhan

dsotum keşke bu fanlardan almasaydın bu fanla kullandığın fanlardan bile daha fazla ses yapıyorlar bir tanesinin bile yanında durulmuyor. 3 tanesinin yanında hiç durulmaz.

dostum orjinallerini koydum onlarıda ekran kartına aldım=)))
  • Selamlar.

İyi bir çalışma nacak plexiye eklenen 3x8cm'lik fanlar bozmuş desem.Plexi üzerine fan çok göz alıyor ve kullanım esnasında rahatsızlık veriyor.
  • aslında özünde 3 fan plexi üzerine değilde mesh üzerine yapılacaktı ama yan kapaktaki havalandırma için tapılan ızgara delikleri buna engel oldu.aslında normalinde yapmak istediğim silverstone TJ07 modelindeki yan kapaktaki sistemdi.inwin'in yan papağı düz ve deliksiz olsa idi daha güzel ve tam kafamdaki şeyi gerçekleştirecektim ama bunu plexide gidermeyi denedik

:.İNWİN B2 Stealth Bomber Mod Finish.:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 31 Mayıs 2010; 8:27:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rachadell

Selamlar.

İyi bir çalışma nacak plexiye eklenen 3x8cm'lik fanlar bozmuş desem.Plexi üzerine fan çok göz alıyor ve kullanım esnasında rahatsızlık veriyor.

güzellik görecelidir dikkat ettysen orj fanlar yani sarılar akran kartındaydıı onları plexi ye aldımm ve cooler master dn daha az ses çıkartıyo şuanda hatta sessiz bile diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: BishgeN

quote:

Orijinalden alıntı: rachadell

Selamlar.

güzellik görecelidir dikkat ettysen orj fanlar yani sarılar akran kartındaydıı onları plexi ye aldımm ve cooler master dn daha az ses çıkartıyo şuanda hatta sessiz bile diyebilirim

evt oda doğru ya kasa ilk geldiğinde ekran kartı kısmında 2 adet fan vardı zatenbiz 1 tane daha eklemiş olduk fazla mal göz çıkarmaz canım

• aynen öyle kardeşimmmm
  • güzel çalışma ellerine sağlık
  • GüzeL Yapmışsın Kardeşim ELine SağLık ...
  • arkadaşlar bana ait kasa satılmıştır bilgilerinize!!

diğer kasayı satın almak isteyenler bishgen'e pm'den ulaşabilirler!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 8 Haziran 2010; 12:55:43 >
  • güzel kasaydı tebrikler arkadaşım hayırlı olsun satmana sevindim
  • sağol

hız kesmeden yeni aldığım NZXT Beta Evo'nun hazırlıklarına başladım yakında yeni bi konuyla resimleri paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghan87

Arkadaşlar bugün itibari ile kuzenim ve bnde de mevcut bulunan İNWİN B2 J629 kasalarımıza mod işleminin startı verilmiştir.günler ilerledikçe bu konu üzerinden hem o hemde bn kasalarımızın fotolarını upload edeğiz.şimdilik bn başlangıç için arayışlar içindeyim bnm kasama uygulağım mod %70 stalker oyununu tema alan bi mod işlemi olucak.pratiklerine şimdiden başladım.

Stalker mod'da yapılan ufak çaplı işlemler şu şekilde;

-hdd ve cdrom kutu ve kızakları resimlerle kamufule edildi.

-kablolar toplandı

-kasanın içi mavi led ile ışıklandırıldı.

-flopy kapakları amd underground'dan gelmiş olan notebook sticker'ı ile kapatıldı.

-titan marka vga soğtucusuna 1 adet xlince marka 120 mm'lik fan takıldı.

şimdilik kafamda olan 2 işlem ise yan kapağa plexi ve kasanın iç tarafını siyaha boyamak olucak.bunu tabi zaman göstericek.

kuzeniminde ilerleyen zamanlarda bu konuya yorum ve resimlerle büyük katkıları olucak.

mod işlemi biraz yavaş ve derinden ilerliyecek ama bunun nedeni tamamen en ince ayrıntısına kadar düşünüp kafamızdaki projeyi tam anlamıyla profesyonel bi şekilde yansıtmak olduğu içindir.

şimdilik resimler bunlar:

BishgeN'den ufak dokunuşlar

super yaf. bunlar ne kadar bende taktıracam.

ayrıca benim kasam bross 6063d

bu resimdeki gibi bi kasaya bağlayabilir miyiz

• benim taktıracağım tek sey o led ışıklar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.